Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a, ma bucur ca s-a rezolvat, Made.

Acuma am timp sa o trag de urechi pe Teo: Baiatu tau e in grafic, doamna!
La logoped se merge dupa 4 ani....
Dacva insa vrei sa te linistesti complet, eu iti sugerez o vizita la dr Palicari, acolo la Eurosanity, pe Grivitei. Este in primul rand un medic diagnosticiansi clinician excekent, si un om absolut deosebit. Stii ca si eu eram ingrijorata la Gheorghe, in primul mi-a explicat foarte frumos ca nu se compara copiii intre ei (eu il comparam cu Sofia, e inevitabil cand ai mai multi copii, dar e profund eronat), in al doilea rand mi-a aratat cat de bine comunica Gheorghe, cat de receptiv e si ca de fapt vorbeste exact cat trebuie pentru varsta lui.
Pe noi ne-a ingrijorat cu altceva si din cauza ca eu toata toamna m-am simtit rau n-am reusit a indeplinesc: oftalmologul, ochisorul lui fuge nitel si nu mai trebuie asteptat, pentru ca daca ne ocupm acum, se rezolva.
Iar la Sofia m-a alertat cu pozitia spatelui, care nici mie nu-mi place. Deci nu e genul care zice ca ai copii perfecti ca sa te flateze.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Cam atat pe ziua de azi.
Nu stiu daca mai apuc sa intru pana la craciun, asa ca va urez de pe acum Sarbatori fericite si pline de bucurie!

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa.

Nu am chef azi...Stiti melodia? Uite asa ma simt eu.

Sper sa nici nu fie nevoie sa ma agit prea tare pentru ceva. Am niste lucrari dar vad eu cum ma descurc cu ele.

Copiii sunt la gradi, sunt ok, desi Andrei a cam tusit aseara.

Diseara plecam la Bran.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Apropos de grijile cumetrei, normai ca acum e randul meu sa o incurajez, tocmai pentru ca am trecut prin stari similare si pana la urma totul a fost o exagerare.

Foarte utile articolele de la Erina , mi se par linistitoare.

Alina, ce putin mai ai pana la concediu, incantator program. Distractie cat cuprinde sa aveti!

Carpatina, te sun azi sa ne auzim la o vorba. Poate gasim o cale sa ne intalnim in weekendul asta. Plecam in seara asta insa foarte tarziu.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

gagici, nu va ateptati la mari schimbari, da pt mine e muuuult:))

http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare#5413675675738722882

Sa iti fie de bine si culoarea si tunsoarea! Arati super, e drept ca lumina din poze nu evidentiaza mult schimbarea de culoare dar tunsoarea noua se vede si e super.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Mos Taciun

Ash Taciun

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza !

O cafea si de la mine !

Tocmai am vazut pozele Daniellei si am suspinat - sunteti SU-PER-BE !!! Si tu si fetitele tale dulci ! Mai ca imi vine sa plec acum de la serviciu si sa ma duc sa-i fac si eu o surioara Mariei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Sabina, care va sa zica si tu iti facusei griji pentru vorbirea lui Gheo. Bine ca te -ai potolit acum. Cat despre ochisori, lui Andrei ii fuge rau unul din ei, insa din experienta cu Alex s-a corectat problema de la sine ceva mai tarziu. Deocamdata mai astept, ca degeaba il pune sa se uite el pe chestiile alea. Vai ce scumpi sunt copiii la cadouri. Bun kinder ala, huh?

Cumatra, deci bataia ti-o meritai ca uite cum vorbeste baiatul. La noi bomboanele sunt "babane".

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bernix, bineinteles ca vreau iar calendare, recunosc ca nu m-am mobilizat pana acum sa fac selectia de poze. Saptamana viitoare il contactez pe Bobo si tratez direct

Sabina, sa-ti fie de bine ! Te prinde tunsoarea, e drept ca nu-mi dau seama de culoarea schimbata. Insa oricum arati ca o pustoaica !

Si l-am admirat acum 2 seri pe Robert-ingerasul impreuna cu Maria. Si stiti ce facea Maria aseara ? Ia un servetel umed, il duce la nas si zice :'sufla nasul ca Robert' ( inca are obiceiul ca la fiecare poza la care ne uitam, daca nu recunoaste ea singura 'personajul', ma intreaba 'ce e asta?' si apoi retine )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

gagici, nu va ateptati la mari schimbari, da pt mine e muuuult:))

http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare#5413675675738722882

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, multa sanatate! ai indurat ceva, nu e de glumit.
Vad ca ai coapse faine si esti proportionala, insa sper ca nu te mandresti acum prea mult ca ai slabit (cel putin nu de modalitate). Gandeste-te la sanatatea ta si la echilibrul familiei.
Esti tare shic, faina bluza.!!!
Mai suspina Ghe dupa tz??

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput