Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
asa, am vazut poze!
Aduta e asa scumpa, cum scrie ea! Tunsoarea e minunata.
L-am vazut si pe Fafan cel vajnic,m mai Sim, da ce mare baiat ai!
Madalina, Robert e mortal cum sufla nasu, nu mai sunt bebelusi papanasii nostri....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Made,cum nu vezi poze 
Despre ce am cris pe blog, tocmai mi-am pus la semnatura, am deschis si aici la bloguri acelasi post, asa, sa fie pt alte mamici![]()
daca il cititi, luati batiste, ca e si despre cum s-a intarcat Gheorghe inteleptul.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danielle02
52???!!!! felicitarile mele mamico.eu am 70 ![]() :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
da, dar ai doua fetite, sa fi sanatoasa si sa te bucurii de fetitele tale minunate...am fost placut surprinsa acum cand am vazut ce "gasca" de prieteni are Ebonne.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alehiam spune:
Asaaa... Si noi am trecut pe langa emotia ca nu se va face serbarea cu parintii, dar pana la urma se tine tot asa cu maxim 2 adulti de copil. Poze de la serbare, dupa 22 decembrie, ca de abia atunci se tine.
Pe 23 o sa mergem la Rasnov, la bunici si o sa petrecem Craciunul acolo.
Despre Robert ce sa mai zic: e in continuare un smecheras dulce rau. Zilele astea e un pic mai atomic si se culca extrem de tarziu pentru el: la 11 si ceva, el care la 9 sforaia de zor in alte zile. E innebunit dupa " Mossss Caaaciuuun" si de la el vroia initial o meshina mica oshie. Are el o pasiune pentru masinutele mici. Cu ajutorul masinutelor mici a invatat culorile.
Ii plac in continuare trenurile, dar nu are o pasiune absoluta numai pentru thomas - tren sa fie. De fapt, vehicol sa fie. A inceput sa ii placa si lui sa stea sa coloreze. Dar numai la masa... o singura data a avut o tentativa de a scrie pe pereti, dar nu a fost pasionant. Oricum, o sa am un ajutor mare la curatenie ![]()
In continuare e "baietel mic" - asa imi raspunde daca vreau sa il conving sa scapam de scutec sau de tz... asa ca sper sa scapam macar de una in vacanta. ![]()
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
cecilia L spune:
Pe aici e un vant de vacanta, cate un elev ratacit, care probabil nu a fost ieri la scoala........asa ca azi stau pe forum...sa recuperez ce am pierdut........
hai sa dau si o
..sa nu o beau singura
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Made,cum nu vezi poze ![]() Despre ce am cris pe blog, tocmai mi-am pus la semnatura, am deschis si aici la bloguri acelasi post, asa, sa fie pt alte mamici daca il cititi, luati batiste, ca e si despre cum s-a intarcat Gheorghe inteleptul. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
nu stiu
. Pe ale lui Sim le vad Mad
cu
Sabina spune:
trimite-mi o adresa de mail, poate le vezi direct?
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alehiam spune:
iti trimisesem PM. Insa am rezolvat-o... era din cauza browserului, de aia nu mergea. Multumesc mult.
Sunt asa de dulci manjiti si au inca bucuria ca a venit mosul cu dulciuri.
Mad
cu
Erina spune:
Buna dimineata!
Teodora, Cecilia multumim pentru cafea!
Dar ce frig e in dimineata asta!!! Daria a cerut dimineata: hai megem a Piata Neamt.Daca nu aveam ecografia mai ca ma apucam de facut bagaje...
Teodora ai vazut ca vorbeste Mihnea si inca stie ce vrea
. S-ar putea sa aiba dreptatae Madalina, voi sa ii anticipati dorintele la fel si mamai si de aceea sa nu vorbeasca prea mult.
si o zi usoara.
Cecilia, ultima zi astazi? Sa fie usurica-usurica.
Sabina,foarte frumoasa povestea alaptarii copiilor! Felicitari pentru dedicatia ta!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Am vazut pozele cu Gheo si Sofia! Ce dragalasi sunt in pijamale bucurindu-se de dulciurile de la mos!!!
Am fugit la treburi!!! Va doresc o zi buna!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle