Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adi, sunt convinsa ca o sa reusiti!
Numa de sterilizat protectii de silicon n-ai tu nevoie acuma.
Mai e o chestie#536; stii ca pe la 3 luni devin curiosi, unii(am mei de exemplu) manacau doar in perfecta lnista, cate 5 minute, si gata, uneori treceau ore si nu vroiau, se numeste nursing strike.
SA mai fi fost si silicoanele alea.....sunt f deranjante in faza aia.

Nico, n-am apucat sa va felicit pt Rnatza Bravo, sunteti tari, o sa gasesti si tu de lucru, nu te grabi daca rezistati financiar deocamdata....ca imi inchioui ca ai ce face cu 2 nazdravani:))

Sabinuta, mi-e dor sa mergem la pozaaaaaaat, n-am mai facut o exponabila de cateva luni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Gh are si burtica stricata...oof, asta era problema.
De aia face febra, ceea ce e destul de nasol,le-am zis ca daca se agraveaza in cursul zilei de azi sa se intoarca, da pe de alta parte e auzeau niste chiuituri p-acolo.... nici nu ziceai ca e bolnavior.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Gabriela eu am terminat Simbolul Pierdut la 3:11 ca altfel cred ca ma lua somnul pe la 11.30dar cu vinzolelile de rigoare.
Sper sa te lase insomniile. Ma bucur ca analizele sunt bune. Eu le fac mai incolo. Pupicei.

SabinaY. Bafta la beautification si la renuntarea la suzeta!!! ma bucur sa citesc vesti despre voi!!!

Eu am visat azi-noapte ca m-am facut satena, da' aveam un par lung pina in talie, foarte frumos...o fi de rau?!

Adimercedescredca voi ajunge si eu in punctul care esti tu acum cu alptatul. La mine problema e mai complicata asa ca va trebui sa cumpar un dispozitiv de format mameloanele de la Avent si apoi cu protectie de silicon. Pompe am deja doua asa ca sper sa reusesc sa alaptez cit mai mult.
Orice invat isi are dezvatul doar ca ia ceva timp. Multumesc pentru vorbele frumoase si o zi excelenta la inot!!!

Piciulika, ma bucur pentru vestile bune de la ecograf. Ursuletul elvetian no.2 e in pozitie dar si eu zic ca in jur de 39-40 trebuie sa il asteptati.

Dicutam, zilele astea cu o prietena si a cam bagat frica in mine cu uterul cicatrizat dupa cezariana si a doua nastere...

Noi o pormim pina la Diverta, Mladinskaia cav vreau sa ne uitam dupa ceva carti. dariua e bine, s-a uitat la Pooh dimineata, a mincat binisor...

In dimineata aceasta va las o idee care mi-a placut:

Sabina sanatate lui Gheo!!!

Mintea umana va genera energii capabile sa transforme materia fizica. Particulele vor reactiona la gindurile noastre...ceea ce inseamna cagindurile au puterea de a transforma lumea.

Si cintecul de astazi: www.youtube.com/watch?v=vi6lKvXJUQ4&NR=1" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vi6lKvXJUQ4&NR=1

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Erina, eu am mameloane ombilicate spre inexistente.
Crede-ma ca tehnica nu e sa ti le formezi neaparat prin protectii, ci sa ingustezi sanul in asa fel incat sa intre in gurita bebelusului.
bebe nu are bnevoie de mamelon, ci de areola. Mamleonul, orict de plat este, are rol f mic, pe acolo doar curge laptele. Mult mai in interiorul sanuluise produce "degajarea".
Eu cunosc o consultanta de lactatie, care absolva acum facultatea de moase. Vrei sa iei legatura cu ea? Sunt convinsa ca vei putea sa alaptezi fara chestii ajutatoare.
As putea si eu sa te ajut practic, sa iti arat cum am alaptat eu fara mameloane. Am invatat de la Culcer.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Gh are enterocolita, clar. A facut aproape apos, dar nu mai face febra.
off, i[=am zis sa=i dea smecta, biotics, saruri de rehidratare....
cand a mai facut avea un an si l-am rezolvat cu tzitzi, fetele mai patite, cum ati dres copiii? Ma refer in primul rand la hidratare si tratament.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, eu am mameloane ombilicate spre inexistente.
Crede-ma ca tehnica nu e sa ti le formezi neaparat prin protectii, ci sa ingustezi sanul in asa fel incat sa intre in gurita bebelusului.
bebe nu are bnevoie de mamelon, ci de areola. Mamleonul, orict de plat este, are rol f mic, pe acolo doar curge laptele. Mult mai in interiorul sanuluise produce "degajarea".
Eu cunosc o consultanta de lactatie, care absolva acum facultatea de moase. Vrei sa iei legatura cu ea? Sunt convinsa ca vei putea sa alaptezi fara chestii ajutatoare.
As putea si eu sa te ajut practic, sa iti arat cum am alaptat eu fara mameloane. Am invatat de la Culcer.

Cum mi-am alaptat copiii

Buna Sabina. Intradevar si eu am mameloane super-ombilicate, e o trasatura genetica de pe linie materna.
Multumesc pentru sugestie cu consultaant, cu siguranta am sa iti cer numarul pe la inceputul lui martiedaca nu cumva apelez chiar la ajutorul tau!
Eu sunt o persoana extrem de pudica dar dupa nasterea Dariei m-au ajutata la spital o dr. si vreo doua asistente iar cind am venit acasa sotul-aici nu ar fi problema dar si cumnata mea Oana. Nu m-as fi vazut intr-o asemenea ipostaza dar pentru sanatatea mea si a bebelusului uite ca a trebuit sa las la o parte pudoarea.

Offf imi pare rau sa aud ca Gheo are scaune moi-moi! La noi a dat rezultat Humana HN 25, Smecta si sarurile de rehidratare date cu rabdare cu lingurita la jumatate de ora. Bineinteles si regim,Daria nu prea a mincat in perioada aceea...Sanatate multa!

25+ cu David

Mergi la inceput

Toata lumea la cumparaturi sau la caldurica astazi?

E un frig afara!!! Noi am fost pe la librarii. Nu am gasitce cautam. In Mladinskaya am vazut versiunea in Romana a The Very Hungry Caterpillar= Omiduta mincacioasa-Eric Carle.
http://www.youtube.com/watch?v=HpISHA8Fs4w

Deasemeni au si Vrei sa fii prietenul meu? http://www.amazon.com/Do-You-Want-Be-Friend/dp/0399215980 de acelasi autor.

Desemeni Daria si ales un set micut Disney cu Alba caZapadasi piticii. Am dus-o si linga vitrina mare cu casa Piticilor si papusile mari (180 Ron)iar cind am intrebat-o daca vrea sa ii aduica Mosul asa ceva a spus ca ei ii place setul mic.
Decind a venit se joaca foarte frumos cu el.

Desemeni,mamicile care sunt interesate-rochite Disney printese si fluturasi in Kiabi Militari la pretul de 89 RON.

25+ cu David

Mergi la inceput

Sa aveti o dupa-amiaza frumoasa si sa ne auzim numai cu vesti bune!

25+ cu David

Mergi la inceput

tocmai intram sa va spun ca Gh a acceptat sa manance afine(aveam congelate de asta vara la busteni), a mai facut febra dar dupa ce i-a scazut a fost f vioi.
Vrea sa manance supa clara si orez, slava Domnului.
In orice caz, m-am linistit mult!

Erina...sa stii ca pudoarea strica la alaptat:)
E greu, dar trebuie a te daruiesti total, si cum ai facut-o odata, a doua oara o sa fie si mai bine. Tre sa fii un pic hippy in primele luni dupa nastere.
Eu ajunsesem sa ma bucur ca ma trezeste Gh la fiecare ora, insemna ca ma iubeste si are nevoie de mine!
A fost cu totul altceva decat la Sofia, cand mi-era frica rau de tot.
La el am luat lucrurile f natural....si pentru mine a fost atitudinea potrivita, n-am mai facut depresie, ci doar un pic de babyblues, normalul hormonal, si care mi-a trecut f f repede.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

io centrez, io dau cu capu:D

Gh a mancat sticks si branza telemea si i-a dat barbatu0-meu...saprosan domne:D, cica pe prospect zice ca peste 6 ani se da....dar bunica a zis ca putem sa-i dam linistiti.
Eu nu-=s deloc linistita, dar nici nu are ce pati, acum e mai important sa tea tati linistit decat ca a luat ceva gen algocalmin care e complet interzis, stiati. nu? in nustiucate tari nu e voie novocalmin...

Uite cum facem compromisuri, ca viata nu e linie dreapta, are multe cotituri si nuante de gri, a trebuit sa ajung la 30 de ani sa mai la din radicalism

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput