Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 13
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Adi, sunt convinsa ca o sa reusiti! Numa de sterilizat protectii de silicon n-ai tu nevoie acuma. Mai e o chestie#536; stii ca pe la 3 luni devin curiosi, unii(am mei de exemplu) manacau doar in perfecta lnista, cate 5 minute, si gata, uneori treceau ore si nu vroiau, se numeste nursing strike. SA mai fi fost si silicoanele alea.....sunt f deranjante in faza aia. |
Sabina, sper sa reusim fara sa ne lungim prea mult. "Lactatzionista" mi-a zis ca poate lua si 1 luna sa se faca trecerea complet
. Baby Amnia are mese si mese. Uneori papa fara protectie, alteori se foieste pana i-o pun si apoi papa fericit
. Dar cand il vad uneori cat e de disperat, imi vine sa ma las de orice teste si incercari
.Sanatate lui Gh. Sper sa isi revina repede si sa nu fie nevoie sa se intoarca la Buc.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
Sabina spune:
Adi, trebuie sa-l pui la san si cand nu e f flamand, asa, de rasfat, fa un efort 2 zile si da-i mai des, cred ca are legatura si cu irascibilitatea lui de moment, adica foloseste armele afective, de joaca cu sanul in lupta asta:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Piciulika spune:
Fetelor, am dormit ca un porcusor pana la 10. Radu cu Michael s-au dus la plimbare, s-o lase pe Mami sa doarma, ca azi nu-s mesterii infiptzi la 7 la noi in casa. Si ce bine a fooost!
Yaia, eu nu cred in miracole - ma bazez pe ele! Asa si cu profetziile tale omidesti! Zau ca si la astea ma gandeam cand ma incercau contractziile: "a zis Yaia..." ![]()

(Oricum, ma consolam activ si la gandul ca desi am de 6 sapt santier in casa, nu miroase DELOC casa a nici un adeziv, lac, mortar, silicon, spume de izolat, samd - nu stiu cu ce lucreaza astia!? E doar praf (nasol) dar in rest absolut nimic - chit ca am schimbat 7 usi cu unele noi, am pus mobilier nou in bai, parchet nou sus, faiantzat samd. 3 bai... totul iese din cutie fara miros de ala - de aerosolii astia chiar imi era frica de veneam cu BB acasa. Iar echipa cei de la firma de curatzenie, cei "curatzenie post-santier" pot veni si din scurt... zau ma stressasem si ma zis ca nu suntem normali cu proiectul asta tardiv. Si eu cand am zis ceva, apai asa e! ![]()
Asa insomnii am, de la 4:30 incolo dorm extrem de prost: ganduri, ganduri, acid, apoi sughitza cel mic-de-tot, apoi am burta beton, apoi imi striveste plamanii... Uff! Si totusi, ce frumos e!
Cand ma gandesc ca intru miercuri in sapt. 37... Hey, nu stiu daca sunt mental pregatita! Nici nu stiu cand a trecut sarcina asta si mi-e o ciuda!
Ce-am mai aflat, util pt. Mamici ce mulg laptic: noteaza pe recipient ora la care ai muls laptele: laptele de dimineatza se da dimineatza (contzine substantze stimulatoare) si cel de seara seara (calmeaza) - ca altfel risti sa-l ai agitat noaptea si nu stii de ce. Wow, ce ti-e cu natura asta!
Au venit baietzii mei, inghetzatzi si rosii in obraji. Revin.
Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si
Countdown
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Gh are enterocolita, clar. A facut aproape apos, dar nu mai face febra. off, i[=am zis sa=i dea smecta, biotics, saruri de rehidratare.... cand a mai facut avea un an si l-am rezolvat cu tzitzi, fetele mai patite, cum ati dres copiii? Ma refer in primul rand la hidratare si tratament. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
furazolidon pt copii la 8 ore, hidrasec si ceai de menta sau de afine... Ah si regim.
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Ah si lapte praf fara lactoza. E super cum a mentionat si Erina. Multa sanatate!
(si noi tot afine am papat d ela congelator si sunt f bune)
Emma si Andrei (21.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!!
Hop si eu sa ma plang la voi....Sunt tare nemultumita fetelor de bona....Motivele:
1. Nu face mai nimik cu Cris. Nu o poezie, un cantecel, un desen (ba chiar mi-a zis sa nu i mai dau pix ca o pune sa-i faca masini
). Ii zic sa-l puna pe oala si gasesc olita unde am lasat-o, ii repet sa-i ia apa afara si zice ca nu are nevoie...
2. Imi zice vineri ca si-a facut razele la plamani si ca are plamanul stang ,,atins", o intreb diagnosticul exact si imi zice ca nu l stie , dar sa stau calma ca nu e nimik grav ca nu venea sa-i dea lui Cris, ii zic ca eu vreau sa stiu exact ce are si se supara.....
3. Nu mai imi gasesc 2 telefoane (1 nou, nefolosit, 1 lasat sa se joace Cris cu el), 2 euro, 5lei(astia erau banii mei norocosi nu ma atingeam nici oarta de ei), o catre de povesti, Dinocco (din CARS), vreo 12 masinute....ea are un nepotel si ma gandesc, si io....Doamne, iarta-ma dar pana acum nu mi a disparut nimik din casa. Nu o pot nici acuza, ca va dati seama ca zice ca nu ea ia.
4 . Programul ei este de la 9.30 la 15.30 si ia 600 lei. Niciodata nu sta pana la 15.30 si nici nu intreaba dc poate pleca se imbraca si pleaca direct....
Cam aste sunt motivele de nemultumire. Ce parere aveti?
Sabina spune:
Emma, multumesc frumos, oricum, copiii vin acasa, ca nu se mai poate, iar a facut de dimineata de 5 ori....acu s-a potolit, dar stiu ca la Bucuresti e Medlife, si daca Doamne fereste trebuie perfuzie nu il duc in alta parte.
Am vb si cu Culcer si Palicari si ele au zis hidrasec si in cel mai rau caz loperamid, insa au zis ca e f f nasol, ca da ameteli etc.
Palicari a mai zis ceva f intelept: e o cadere pt ca a fost despartit de mine si faptul ca eu am fost bolnava, si e si acum despartit de mine. Si asa simt si eu, chiar daca pentru mine e f periculos sa stau langa cineva bolnav, am sa port masca si-l fac eu bine. apoi de cand am plecat la spital lui i-a curs nasul si a tusit noaptea...Diaree infectioasa cu febra pe care efectiv NU a avut de unde sa o ia, Sofia e perfect sanatoasa. F dubios.
Deci sa nu se inteleaga gresit, nu ma invinuiesc de nimic, nici dansa , e doar o stare de fapt care trebuie rezolvata. Au fost f dragute ambele, au stat de vb cu mine cate 15 minute. iar d-na Culcer crede ca hemoliza mi-a fost provocata ori de substantele cu care s-au lacuit mobilele noastre vechi, ori de la infectiile de amigdalita, m-a certat rau ca nu am luat antibiotic, ca la ce frisoane am avut in octombrie era sigur streptococ. Ca sa stiti ca nu e fanatica cu "fara antibiotic", motiv in plus sa o cred cand imi zice sa nu le dau copiiilor.
Cam asa, va tin la curent.
Andreea, nu as mai tine bona aia nici a ma pici cu ceara.
Piciulika, 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Sabina, sanatate multa lui Gheo...sper sa treaca repede, si la noi tot hidrasec si cei de menta a strans(in loc sa-l faci cu apa, pui ceai de menta si ii pui un pliculet in 5 ml apa/ceai - a stans imediat, i l-am dat cu seringa de nurofen), saruri Humana si glucoza pt indulcit....

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Andreea11, vad ca lucrurule sunt la fel de aiurea la voi.

Valentina, sper ca sunteti bine...lipsa ta ma pune pe ganduri....
Luy, cand ai un program mai liber, da un semn sa ne vedem....
Noi am fost la tara, Cristi a primit cadoul de la Mos Taciun, a gasit bradul facut si i-a spus poezia cu bradut...bradut, singur fara sa-i spuna nimeni, s-a simtit in elementul lui, a avut parte de "zapava"=zapada si de alintul bunicilor....dar azi tot a cerut la noi atasa la Butulesti......acum este in parc cu tati sa se dea in topogan.![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Annisia spune:
Andreea11, stiu ca e usor sa-ti spun da-i un sut in fund pe scari bonei, dar trebuie sa te asiguri ca are cine sa te ajute, pana gasesti alta bona...
Inainte de a o da afara, ar trebui sa ii sui foarte clar ca esti convinsa ca ti-a furat din casa si ca ar fi foarte dragut din partea ei sa-ti inapoieze lucrurile, fara sa ajungeti la Politie. Orisicum, nu o lasa sa plece fara sa-i spui ce ai de spus. Nu de alta, dar macar sa stie ca nu te-a prostit cum a vrut ea. O nemernica!
Cecilico, ce examene dadusi bre? Am vazut ca-ti urau fetele si te plangeai de comisie, dar am ratat startul si nu stiam despre ce era vorba. Plus ca aparuse Carpatina prin zona si doar nu era sa recunosc ca nu am citit din urma, sa-m traga un patrar inainte de sarbatori...
Si Nashi meu e innebunit dupa tobogan. Ne-au modernizat astia pe aici si ne-au tras un ditamai parcul de joaca pentru bibici. Acum avem abonament la tobogan. Hihihihiih...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic