Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 14
mihailescu teodora spune:
Buna searaaa!!
Am scris azi dimineata un mesaj lung,dar m-au apucat toate nebuniile cand i-am dat send si s-a dus spre neant

Am clacat si m-am apucat sa citesc ceva ca frustrarile mele atinsesera cote maxime

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Asaaa,hai ca facui proba de trimis si se pare ca functioneste...
Imi adusesem aminte ca trebuie sa le spun ceva mamicilor ai caror copii au ceva deviatii la okisori:pentru linistea voastra,mergeti la www.infosan.com.ro/index.html" target="_blank">clinica Infosan,la doctor Andreea Ciubotaru!E un inger pe pamant!E locul in care va puteti lamuri orice angoasa aveti vis-s-vis de vederea copiilor vostri!
Eu am fost acum 1 luna la dumneaei,pentru un control oftalmologic(aveam ceva neclaritati si am vrut si parerea ei).Clinica e de pediatrie,de fapt
Aaasaaaa,vad ca Gheorghe al Sabinei vine la Capitala!Sanatate multa Sabinelule,fetele ti-au zis exact ce trebuie sa faci,Palicari&Culcer de asemenea(sa stii c adupa sarbatori o sa merg la o evaluare cu Mihnea la dr. Palicari.Abia astept)!
Erina
si
-aaaaaaaaaa...Sper ca nu v-am stricat programul de we,ca al nostru a fost aiurea rau de tot
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, ce-mi place cum ati gandit camera delfinasei!Ceva nume aveti in capsor? ![]() |

Eu am, pot spune ca eu m-am si decis la nume.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes acum de dimi a luat sanul gol fara nici o problema, s-a atasat exceptional, a supt impecabil si acum a adormit de vreo 10' si mai molfaie cand si cand. Si inca mai are si partea stanga ca am un frigider tare sexi de nud ce e |
Bravo, baby Amnia! La cat mai multe mese fara plastic!
Eu nu l-am lasat niciodata pe tudor sa molfaie tzitzi. Manca si gata, tzitzi inapoi la protectie.
Pe asta nu o stiam! O stiam pe aia cu 'mi s-a spanzurat soarecel din frigider de gol ce e'...===============================================
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Annisia Andreea11, stiu ca e usor sa-ti spun da-i un sut in fund pe scari bonei, dar trebuie sa te asiguri ca are cine sa te ajute, pana gasesti alta bona... Inainte de a o da afara, ar trebui sa ii sui foarte clar ca esti convinsa ca ti-a furat din casa si ca ar fi foarte dragut din partea ei sa-ti inapoieze lucrurile, fara sa ajungeti la Politie. Orisicum, nu o lasa sa plece fara sa-i spui ce ai de spus. Nu de alta, dar macar sa stie ca nu te-a prostit cum a vrut ea. O nemernica! Cecilico, ce examene dadusi bre? Am vazut ca-ti urau fetele si te plangeai de comisie, dar am ratat startul si nu stiam despre ce era vorba. Plus ca aparuse Carpatina prin zona si doar nu era sa recunosc ca nu am citit din urma, sa-m traga un patrar inainte de sarbatori... Si Nashi meu e innebunit dupa tobogan. Ne-au modernizat astia pe aici si ne-au tras un ditamai parcul de joaca pentru bibici. Acum avem abonament la tobogan. Hihihihiih... Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
Am luat si eu un grad acolo, ultimul in invatamant....doar voi sa fiti gradati
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Asaaa,hai ca facui proba de trimis si se pare ca functioneste... Imi adusesem aminte ca trebuie sa le spun ceva mamicilor ai caror copii au ceva deviatii la okisori:pentru linistea voastra,mergeti la www.infosan.com.ro/index.html" target="_blank">clinica Infosan,la doctor Andreea Ciubotaru!E un inger pe pamant!E locul in care va puteti lamuri orice angoasa aveti vis-s-vis de vederea copiilor vostri! Eu am fost acum 1 luna la dumneaei,pentru un control oftalmologic(aveam ceva neclaritati si am vrut si parerea ei).Clinica e de pediatrie,de fapt ![]() Aaasaaaa,vad ca Gheorghe al Sabinei vine la Capitala!Sanatate multa Sabinelule,fetele ti-au zis exact ce trebuie sa faci,Palicari&Culcer de asemenea(sa stii c adupa sarbatori o sa merg la o evaluare cu Mihnea la dr. Palicari.Abia astept)! Erina si -aaaaaaaaaa...Sper ca nu v-am stricat programul de we,ca al nostru a fost aiurea rau de tot![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
multumesc mult, eu am intrebat, iar daca tu ai fost multumita merg si eu....iti trimit PM

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Gh are enterocolita, clar. A facut aproape apos, dar nu mai face febra. off, i[=am zis sa=i dea smecta, biotics, saruri de rehidratare.... cand a mai facut avea un an si l-am rezolvat cu tzitzi, fetele mai patite, cum ati dres copiii? Ma refer in primul rand la hidratare si tratament. |
Sanatate multa, Gheo. Sper ca esti deja mai bine.
Tudor nu a vrut saruri de rehidratare, smecta...nimic! Dar el a baut multa apa in perioada aia si a stat hidratat. Problema la noi era ca vomita foarte des si TOT ce bea sau manca, asa ca la noi salvarea a fost laptele de vaca fara lactoza! Ala ne-a scos la liman.
La noi tratamentul dupa ce a trecut febra a fost ZERO, aici nu se da nimic, nici pentru oprit vomitatul, nici pentru diaree. Si nici de regim alimentar nu auzisera, cica atata timp cat nu vomita, poate manca orice. Si el mititelul voma si de la apa.
Ceaiul de menta leaga scaunul. Pentru oprit voma in tara sunt niste pastilute, nu-mi amintesc. Nu stiu daca sunt ok pt. copii.
Regim alimentare: lapte fara lactoza, orez, morcov fiert > merge un pilaf aici, mere coapte, sticksuri sau grisine, paste din orez cu lapte fara lactoza, unii zic si carne fiarta.
| citat din mesajul lui Yaia Pentru oprit voma in tara sunt niste pastilute, nu-mi amintesc =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Metoclopramid!
Si laptele fara lactoza e din soia ,soro
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Yaia, eu nu cred in miracole - ma bazez pe ele! Asa si cu profetziile tale omidesti! Zau ca si la astea ma gandeam cand ma incercau contractziile: "a zis Yaia..." ![]() (Oricum, ma consolam activ si la gandul ca desi am de 6 sapt santier in casa, nu miroase DELOC casa a nici un adeziv, lac, mortar, silicon, spume de izolat, samd - nu stiu cu ce lucreaza astia!? E doar praf (nasol) dar in rest absolut nimic - chit ca am schimbat 7 usi cu unele noi, am pus mobilier nou in bai, parchet nou sus, faiantzat samd. 3 bai... totul iese din cutie fara miros de ala - de aerosolii astia chiar imi era frica de veneam cu BB acasa. Iar echipa cei de la firma de curatzenie, cei "curatzenie post-santier" pot veni si din scurt... zau ma stressasem si ma zis ca nu suntem normali cu proiectul asta tardiv. Si eu cand am zis ceva, apai asa e! Asa insomnii am, de la 4:30 incolo dorm extrem de prost: ganduri, ganduri, acid, apoi sughitza cel mic-de-tot, apoi am burta beton, apoi imi striveste plamanii... Uff! Si totusi, ce frumos e! Cand ma gandesc ca intru miercuri in sapt. 37... Hey, nu stiu daca sunt mental pregatita! Nici nu stiu cand a trecut sarcina asta si mi-e o ciuda! |
asta cu a zis Yaia...parca ai fii nepotu' Bobo. Si imi aminteste de sora-mea care se tot minuna ca ce bine doarme Tudor, asta cand era mic. Ca ea, saraca, a facut ani de nopti albe cu ambii baieti. Si eu ii ziceam ca i-am tinut instructajul inca de cand era in burtica, i-am explicat ca noaptea e pentru somn si ca 'iubiiiiim somnul'! Astia nu costruiesc cu tot ce ai zis to acolo, ci numai cu ciocolata, parfum, bomboane, dulceata de trandafiri si...praf. De asta nu miroase ca in Romania.
Deci de miercuri nu mai e considerat prematur. S-U-P-E-R! De ce ciuda? Taranar esti, plina de energie nu mai zic, oricand e loc si timp de Bebetrei!

Roxana_G spune:
Neata. Am revenit si noi de la Bran, unde a fost frumos dar cam frig. Poveste lunga, ceva probleme cu centrala, dar in rest gata munca definitiv. Am facut si bradutul deja pentru ca nu mai ajungem pana dupa Craciun. Sambata seara a fulguit si s-a asternut putina zapada, putina de tot, dar suficient sa iesim duminica la joaca. O sa incarc diseara ceva poze.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi