Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Salutare!!! Hop si eu sa ma plang la voi....Sunt tare nemultumita fetelor de bona....Motivele: 1. Nu face mai nimik cu Cris. Nu o poezie, un cantecel, un desen (ba chiar mi-a zis sa nu i mai dau pix ca o pune sa-i faca masini ). Ii zic sa-l puna pe oala si gasesc olita unde am lasat-o, ii repet sa-i ia apa afara si zice ca nu are nevoie...2. Imi zice vineri ca si-a facut razele la plamani si ca are plamanul stang ,,atins", o intreb diagnosticul exact si imi zice ca nu l stie , dar sa stau calma ca nu e nimik grav ca nu venea sa-i dea lui Cris, ii zic ca eu vreau sa stiu exact ce are si se supara..... ![]() 3. Nu mai imi gasesc 2 telefoane (1 nou, nefolosit, 1 lasat sa se joace Cris cu el), 2 euro, 5lei(astia erau banii mei norocosi nu ma atingeam nici oarta de ei), o catre de povesti, Dinocco (din CARS), vreo 12 masinute....ea are un nepotel si ma gandesc, si io....Doamne, iarta-ma dar pana acum nu mi a disparut nimik din casa. Nu o pot nici acuza, ca va dati seama ca zice ca nu ea ia. 4 . Programul ei este de la 9.30 la 15.30 si ia 600 lei. Niciodata nu sta pana la 15.30 si nici nu intreaba dc poate pleca se imbraca si pleaca direct.... ![]() Cam aste sunt motivele de nemultumire. Ce parere aveti? |
Eu personal nu sunt fan bone, am ceva impotriva unei straine la mine in casa. Dar e doar piticul meu.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
'Neatza, dragele mele !
Ma bucur sa te gasesc in verva, Teo ! 
Felicitari pentru grad, Cecilia 

- va sa zica deja esti generaleasa
Mai esti motorizata, sau ti-a luat tati masina ? Poate ne vedem intr-o seara, ca in weekend vrem sa plecam la Ploiesti.
Sabina, refacere grabnica lui Gheo ! Sper ca deja este mai bine, iar intoarcerea acasa, alaturi de tine, va fi exact ceea ce ii trebuie sa revina la forma maxima.
Andreea, cred ca te-a sfatuit bine Annisia. Nici eu nu cred ca mai poti continua cu ea, iti urez multa bafta, sa gasesti o persoana ok de data aceasta.
Piciulika, ce ma bucur sa citesc vesti bune de la voi ! Bravo pentru tati, ca l-a luat pe Micha la plimbare si te-a lasat sa te odihnesti. Sper ca de-acum sta cu voi, nu mai pleaca pe coclauri pana vine Bebedoi. Ah, abia astept sa vad poze cu copia in miniatura a lui Micha 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
In rest sper sa nu dau in branci cu munca. Am ceva treaba dar sper sa nu se inmulteasca.
Copiii sunt bine, ieri le-a cam curs nasul, mai rau la Andrei, dupa frigul de sambata. Dar sunt la gradi si ne pregatim pentru serbarea de maine. V-am spus ca Andrei nu va avea rol pentru ca el abia ce vorbeste, insa surpriza, azi dimineata a inceput sa imi cante "minge minge shor, tade tade...". In traducere este vorba de cantecelul "ninge incetisor". Tare haios era, ca el canta si gesticula, am recunoscut miscarea artistica a Alexandrei la varsta lui, ca deh, au aceeasi educatoare.
Rnico, sa fie intr-un ceas relocarea in Antza. 
Crishtina, o sa fie bine, va obisnuiti voi cu programul. Intr-adevar si la noi era greu ca Andrei dormea cand era Alex treaza, dar o sa gasiti voi o cale sa ii sincronizati macar la pranz.
Piciulika, ma bucur de vestile bune, BB e cuminte si ascultator. Iar mesterii sa puna osul la treaba sa fie gata mai repede. Mare curaj ai avut cu asemenea lucrari...
Adi, super party la gym...Buna idee! Plus piscina...Ce bine o fi, vreau si eu vara!
Sabina, multa sanatate lui Gheo. Cat despre algocalmin, noua ni s-a recomandat de cateva ori la Andrei in doza adecvata: 4 picaturi.
Andreea11, eu zic sa schimbi bona ca nu e de tinut in conditiile astea. Mai ales cu boala si cu sutitul. Poate gasiti o gradinita daca nu o inlocuitoare pentru madam.
Cecilia, ceva poze cu Cristi la Mos Taciun nu ai?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Si laptele fara lactoza e din soia ,soro |
Nope!
Norocul meu cu alergicii astia de aici. La Finlandia (nu vodka, tara
Si aici se mai gaseste si ceva ce se cheama Rice drink, e practic bautura facuta din orez, arata ca laptele ala cu 0% grasime, asa, ca apa colorata cu creta. Si are gust a...apa chioara. Si cand cu enterocolita lui tudor (exact anul trecut pe vremea asta), eu ii combinam Rice drink cu lapte de vaca fara lactoza.
Erina spune:
Buna dimineata la zi de luni!!!
Am citit tot, felicitam: renovari aproape incheiate, pe Gheo care si-a mai revenit,pe Cristi care a primit deja pe Mos, pe Teo pentru verva, pe Andrei pentru prima poezie.
Yaia uite aici mantra: bb2 va fi la fel de bun ca bb1! ommm...
De cind m-a mincat limba sa zic ca a doua sarcina va fi total diferita de prima, de acum nu mai zic. Asa ca David va fi bun,va dormi, va papa bine , va fi sanatos si vesel...
Andreea esti foarte rabdatoatecu bona. Trebuie sa clarifici si sa renunti la ea pentru ca in conditiile date imi imaginez ca iti faci multi nervi.
Cum a fost croaziera?
Teodora, nici o problema.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Mai sunt 10 zile, 21 de ore si 12 minute pina la Craciun si doar 4.5 zile pina plecam la PN!
Va doresc o luni usoara si frumoasa!!!
25+ cu David
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G unde a fost frumos dar cam frig. |
Nu mai frig decat s-a facut aici (-13 azi dimineata, maine arata -17 ziua, -22 noaptea)!
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Multumesc mult de sfaturi. Deja sunt un car de nervi. E ora 11 si Cris nu e treaz. I-am zis clar pana la 10 doarme.
Erina spune:
Intrebarea despre croaziera era pentru Yaia.
Cintecelul de azi e pentru copii: http://www.youtube.com/watch?v=F61K0f7OZeY
la related videos mai vedeti cintecele similare. Dariei ii plac mult!
25+ cu David
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Erina Mai sunt 10 zile, 21 de ore si 12 minute pina la Craciun si doar 4.5 zile pina plecam la PN! ![]() Va doresc o luni usoara si frumoasa!!! |
Ce perspectiva frumoasa!
Hai ca mai este putin si plecati, cred ca abia astepti. O fi nins la PN?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

). Ii zic sa-l puna pe oala si gasesc olita unde am lasat-o, ii repet sa-i ia apa afara si zice ca nu are nevoie...