Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu mai frig decat s-a facut aici (-13 azi dimineata, maine arata -17 ziua, -22 noaptea)! |
Asa-i, aici erau doar -7 dimineata si era brrrrrr! Tu esti obisnuita probabil, eu nu suport frigul.
Iar la Bran problema a fost nu cu frigul de afara, ci cu cel din casa. Picase curentul cu cateva zile si centrala era in avarie, iti dai seama cum era in casa dupa 2 nopti cu -7. Si ce greu s-a incalzit. Abia duminica a fost ok, pana atunci am degerat si alta nu. Primele 2 ore am stat cu cizme si geci pe noi. Bine ca am plecat sambata dimineata pana la urma si nu vineri seara, ca nu stiu ce am fi facut.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Apropos de Bran, ieri am primit vizita finilor nostri care au un catelus mic si dragut. Daca Alex a fost mai rezervata - ea nu se inghesuie la animale, exceptand catelul unei vecine se cam fereste de ei ca ii e frica, Andrei a fost in extaz. L-a alergat, l-a tras de coada, l-a mangaiat, a mers in 4 labe cu el, l-a gadilat la urechi. Nu credeam sa fie asa fericit. Haios era ca imita ceea ce facea catelul, asa ca l-am gasit pe jos sub masa cu cainele si se scutura si el exact la fel. Imi pare rau ca ratacisem aparatul si nu i-am facut poze, tare draguti erau.
La un moment dat am pus apa de baut pentru catel, si Andrei statea pe burta langa el si intreba continuu "uchi bea apa? bea apa? da? bea apa?". Si i-am zis sa il lase in pace si oricum se spune "bei". Iar Andrei continua "bei? da? bei? bei?". ![]()
Rox , mamica
Roxana_G spune:
M-a sunat educatoarea ca Andrei nu se simtea bine si a atipit pe scaun. Febra nu are, dar e rosu in obraji si e marait rau. Nu stiu ce o fi cu el, sper ca e doar obosit.
Rox , mamica
Yaia spune:
Sanatate multa, Bubu! Sper sa nu fie nimic, sa fi doar obosit!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
In croaziera a fost super. Putin obositor pentru noi, adultii, dar super pentru Tudor.
A fost foarte incantat de vapul 'maaaanie' (cu gura facuta un covrig oval, semn de mare incantare), dar initial nu si-a dat seama cat de mare e, am ajuns tarzior si era deja tras in port vaporul, nu l-a vazut apropiindu-se. Dar i-au placut culorile vaporului (rosu cu alb) si luminitele de la brazii de craciun si alte ornamente pe care le striga 'stelute minunate'.
A alergat in voie pe vapor, a descoperit a doua zi camera de joaca cu 'baloane' si pocopacunu', adica un tobogan cu bile din acelea colorate. La inceput i-a fost teama ca nu se putea tine pe picioare si merge prin bile, dar cand a descoperit placerea de a se arunca si afunda in ele, nu-l mai putea lua de acolo. Noroc cu a doua camera de joaca, plina de masini, jucarii si alte activitati. A facut desen de craciun si cei de la camera asta de joaca l-au transformat in magnet de frigider, sper sa pun si poze cat de curand. A vazut si Mosu, s-a jucat tot timpul si a fost tare placut pentru el.
Pentru noi adultii placut, iesit din rutina. Singurul lucru neplacut a fost faptul ca au facut galagie betivii de pe vapor si tati s-a trezit din 2 in 2 ore si m-a trezit si pe mine, ca Tudor se afla pe marginea patului si statea sa nu pice, dar milimetric sa nu pice din pat, nu stiu cum reusea sa stea in asemenea echilibru si totusi sa nu pice. A fost practica buna pentru sambata noaptea, cand probabil va dormi prima data in noul pat. Dar macar acasa ii putem pune saltea jos, in caz de pica, nu sa il tot verific eu la 2 ore. De, practica de trezit des pentru aprilie.
Poate ceva ore de restanta la somn am acum, dar si mie mi-a prins taare bine iesirea. Tudor a fost incantat de vaporul mare, de libertatea de a alerga si se juca, de 'chema' din apa (era spuma marii facuta de vapor si el a crezut ca e spuma facuta de sapun, caruia ii zice chema (crema).
In masina a fost foarte cuminte, la dus s-a uitat la desene cu pisicile si ratele (ma rog, ele sunt gaste, dar astea sunt deja fineturi) Aristocratele. La intoarcere a atipit putin, apoi a stat cuminte in scaun, singur, in spate si a ascultat 'munica'.
Cam atat din croaziera noastra, probabil o sa mai mergem ca ne-a prins bine, dar sa fie si Bebedoi mai maricel.
Fug la o sedinta!
cecilia L spune:
Roxana, sanatate lui Andrei, sper sa nu fie nimic inneregula...cred ca era tare haios cu catelul sub masa. Din pacate noi nu prea avem multe poze recente, din pricina calculatorului am pierdut multe, iar cele din concediu nu le-am descarcat nici acum...
, poate reusesc in vacanta asta...cred ca nu am poze nici pt calendar anul asta...
Yaia, ma bucur ca Tudor s-a simtit bine cu vaporul, iar voi ati schimbat peisajul...uneori este nevoie si de asta, rutina ne omoara, cel putin pe mine....
Luy, nu sunt chiar tot timpul motorizata, dar gasim o solutie.
Erina, drum bun.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxana_G spune:
Deocamdata doarme baiatul. Nu parea sa aiba nici o problema in afara de oboseala, abia astept vesti la trezire.
Yaia, ce minunatie de program citesc acum. Cred ca saptamana trecuta am ratat discutiile despre asemenea croaziera ca azi am fost suprinsa ca habar nu aveam sa fi pomenit tu de asa ceva. Ma bucur ca totul a fost minunat pentru Tudor, cred si eu ca e o experienta super pentru el. Nasol ca nu prea v-ati odihnit, sper sa recuperati. 
Rox , mamica
Yaia spune:
Cecilico, gata cu examenul si iti faci de cap pe forum?
Cred ca te simti foarte libera acum...
Roxana...shhh...poate citeste Carpatina si te pica la extemporal!
De recuperat somnul...la Craciun...noroc ca e aproape. Azi fug la gradi, apoi schimbat si 'gustat' copilu' (hranit cu gustare adica), impachetat cadou si plecat cu autobuzul la un baby shower, cu Tudor dupa mine ca am uitat complet de shower, noroc ca am luat cadou de la magazinele din cartier...pfiii...acum imi dau seama ca am uitat sa iau felicitare!
Poate gasesc la buticul de langa mine...si am uitat sa cer si masina si e la sot si vine tarziu...dar macar ma aduce el, deci trebuie doar sa vad cum ajung acolo, ca nici nu stiu exact locul, am doar o adresa...
Sunt asa zapacita si aglomerata, credeam ca am terminat cu cadourile de craciun, dar am descoperit ca mai am cate ceva de cumparat, joi eserbarea, vineri vine mobila, trebuie sa eliberez dulapuri si sa le mutam...de munca ca la...Craciun.
Si miercuri cica vine Mosu' la gradinita la Tudor si tare as fi vrut sa fiu de fata sa vad reactia lui...off!
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Uite cum facem compromisuri, ca viata nu e linie dreapta, are multe cotituri si nuante de gri, a trebuit sa ajung la 30 de ani sa mai las din radicalism |
mah, se pare ca ai inceput sa te maturizezi
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere.. iti urez din toata inima
La multi ani Crishtina! 
sa fii iubita, sanatoasa, norocoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)