Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Yaia, zi mersi ca mai ai doar de terminat cumparaturile pentru Craciun, eu nu am luat nimic. Cat despre extemporal, sincer merit sa fiu picata.
Asta nu ca nu ai fi putut sa te lauzi si tu mai insistent ca sa imi sara in ochi si mie. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Salutare!!! Hop si eu sa ma plang la voi....Sunt tare nemultumita fetelor de bona....Motivele: 1. Nu face mai nimik cu Cris. Nu o poezie, un cantecel, un desen (ba chiar mi-a zis sa nu i mai dau pix ca o pune sa-i faca masini ). Ii zic sa-l puna pe oala si gasesc olita unde am lasat-o, ii repet sa-i ia apa afara si zice ca nu are nevoie...2. Imi zice vineri ca si-a facut razele la plamani si ca are plamanul stang ,,atins", o intreb diagnosticul exact si imi zice ca nu l stie , dar sa stau calma ca nu e nimik grav ca nu venea sa-i dea lui Cris, ii zic ca eu vreau sa stiu exact ce are si se supara..... ![]() 3. Nu mai imi gasesc 2 telefoane (1 nou, nefolosit, 1 lasat sa se joace Cris cu el), 2 euro, 5lei(astia erau banii mei norocosi nu ma atingeam nici oarta de ei), o catre de povesti, Dinocco (din CARS), vreo 12 masinute....ea are un nepotel si ma gandesc, si io....Doamne, iarta-ma dar pana acum nu mi a disparut nimik din casa. Nu o pot nici acuza, ca va dati seama ca zice ca nu ea ia. 4 . Programul ei este de la 9.30 la 15.30 si ia 600 lei. Niciodata nu sta pana la 15.30 si nici nu intreaba dc poate pleca se imbraca si pleaca direct.... ![]() Cam aste sunt motivele de nemultumire. Ce parere aveti? andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
OAU, ce nesimtita este. Nu are pic de rusine...asta ma enerveaza pe mine la bonele astea, au impresia ca de fapt ele iti fac o favoare tie si uita de fapt ca este un job ca oricare altul in care ele trebuie sa execute exact ce le spui. Eu as avea o discutie cu ea in locul tau.
Betty78
de
Eric-Daniel 20 oct 2009 si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Am identificat motivul apatiei lui Andrei. Dupa somn era ok, acum 38.6.
Dar macar e mai bine dispus, e prima data cand vorbeste cu mine la telefon. Adica imi raspunde ceva coerent la intrebarile mele. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Roxana sanatate lui Andrei!
Scriu pe fuga ca Adelina vrea atentie. Am venit aseara de la munte, am dat un tur al statiunilor, Brasov apoi Bran pt ca a mers si prietenul cumnatei mele care este din Spania si vroia sa cunoasca mai bine Romania. Cand am ajuns vineri la Peles a inceput sa ninga a fost frumos, iar Adelina a fost super incantata sa vada zapada numai ca nu a nins prea mult, mai mult a nins la tara la socrii mei inspre Calarasi.
A fost in schimb foarte obositor pentru mine, programul decalat al Adelinei a facut-o foarte irascibila si obositoare.
Ma duc ca ma asteapta si un teanc de rufe de calcat. Recuperez maine ce s-a mai scris.
Am vazut pozele Sabinei cu noua tunsoare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
crishtina spune:
| citat din mesajul lui carpatina Cu scuzele de rigoare pentru intarziere.. iti urez din toata inima La multi ani Crishtina! ![]() sa fii iubita, sanatoasa, norocoasa! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc mult!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Sabina spune:
fetele, am vesti proaste de la Valentina, are hemoglobina 6 si m-a sunat sa ma intrebe de medicul care ma vede pe mine la Fundeni.
Maine dimineata e duce acolo pregatita, ea are demult o anemie feripriva, e sub urmarire, da acu iar a scapat de sub control, oooof, ce sfarsit de an! Sigur ii face si punctie, ca si restul analizelor sunt varza.Sper sa o vada dr mea, ca e nemaipomenita.
Cum s-au gasit domne toate anemicele pe grupu asta:), Andrie, tu cum mai esti mama, ca aveam nevoie de sprijinu tau moral si nu dau de tine neam!
Nici la mine nu e stralucit, a scazut hemoglobina la 11, dar nu e nimic ingrijorator deocamdata.Insa suntem cam in plop cu doza de cortizon si cauzele bolii. Eu insa ma simt bine acuma.
Am fot la o sesiune de shopping si mi-am luat absolut nesimtit de multe chestii....dar ma bucur tare ca am schimbat numarul la blugi. Mi-am luat si o rochie super de la zara, si geaca de la mango, camasi, cateva maieuri numa bune de pus peste camasa, un pulover....plus maruntiuri la copii.
Si ma mai duc si maine:D
Era mare haos acolo la sputa
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Rox, sanatate baiatului!
ma gandeam azi la tine, cum apucam noi macar o ora sa ne vedem la Mall. Mi-a venit sa plang (la figurat) cand mi-am dat seama de cata vreme nu ne-am vazut!
Al meu e mai bine, doar 3 scaune (proaste) azi, dar pana la urma ii dau loperamidu...
starea e buna in rest, mananca, bea.
Carpatino, ce sa fac, imbatranesc...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Apropos de Bran, ieri am primit vizita finilor nostri care au un catelus mic si dragut. Daca Alex a fost mai rezervata - ea nu se inghesuie la animale, exceptand catelul unei vecine se cam fereste de ei ca ii e frica, Andrei a fost in extaz. L-a alergat, l-a tras de coada, l-a mangaiat, a mers in 4 labe cu el, l-a gadilat la urechi. Nu credeam sa fie asa fericit. Haios era ca imita ceea ce facea catelul, asa ca l-am gasit pe jos sub masa cu cainele si se scutura si el exact la fel. Imi pare rau ca ratacisem aparatul si nu i-am facut poze, tare draguti erau. La un moment dat am pus apa de baut pentru catel, si Andrei statea pe burta langa el si intreba continuu "uchi bea apa? bea apa? da? bea apa?". Si i-am zis sa il lase in pace si oricum se spune "bei". Iar Andrei continua "bei? da? bei? bei?". Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana, ce dragals trebuie sa fi fost Andrei! Vorbeste si foarte frumoas si corect
!Eu am realizat ca depinde de caracterul fiecarui copil daca are sau nu afinitate pentru animalute. daria e fricoasa si nu s-ar apropia de un ciine nici la 1 m dar am o nepotica care ii pupa si in bot. Pe David sigur o sa il las aproape de animale mult mai devreme.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui Yaia In croaziera a fost super. Putin obositor pentru noi, adultii, dar super pentru Tudor. A fost foarte incantat de vapul 'maaaanie' (cu gura facuta un covrig oval, semn de mare incantare), dar initial nu si-a dat seama cat de mare e, am ajuns tarzior si era deja tras in port vaporul, nu l-a vazut apropiindu-se. Dar i-au placut culorile vaporului (rosu cu alb) si luminitele de la brazii de craciun si alte ornamente pe care le striga 'stelute minunate'. A alergat in voie pe vapor, a descoperit a doua zi camera de joaca cu 'baloane' si pocopacunu', adica un tobogan cu bile din acelea colorate. La inceput i-a fost teama ca nu se putea tine pe picioare si merge prin bile, dar cand a descoperit placerea de a se arunca si afunda in ele, nu-l mai putea lua de acolo. Noroc cu a doua camera de joaca, plina de masini, jucarii si alte activitati. A facut desen de craciun si cei de la camera asta de joaca l-au transformat in magnet de frigider, sper sa pun si poze cat de curand. A vazut si Mosu, s-a jucat tot timpul si a fost tare placut pentru el. Pentru noi adultii placut, iesit din rutina. Singurul lucru neplacut a fost faptul ca au facut galagie betivii de pe vapor si tati s-a trezit din 2 in 2 ore si m-a trezit si pe mine, ca Tudor se afla pe marginea patului si statea sa nu pice, dar milimetric sa nu pice din pat, nu stiu cum reusea sa stea in asemenea echilibru si totusi sa nu pice. A fost practica buna pentru sambata noaptea, cand probabil va dormi prima data in noul pat. Dar macar acasa ii putem pune saltea jos, in caz de pica, nu sa il tot verific eu la 2 ore. De, practica de trezit des pentru aprilie. Poate ceva ore de restanta la somn am acum, dar si mie mi-a prins taare bine iesirea. Tudor a fost incantat de vaporul mare, de libertatea de a alerga si se juca, de 'chema' din apa (era spuma marii facuta de vapor si el a crezut ca e spuma facuta de sapun, caruia ii zice chema (crema). In masina a fost foarte cuminte, la dus s-a uitat la desene cu pisicile si ratele (ma rog, ele sunt gaste, dar astea sunt deja fineturi) Aristocratele. La intoarcere a atipit putin, apoi a stat cuminte in scaun, singur, in spate si a ascultat 'munica'. Cam atat din croaziera noastra, probabil o sa mai mergem ca ne-a prins bine, dar sa fie si Bebedoi mai maricel. Fug la o sedinta! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Suna minunat croaziera voastra pe mare! Mai asteptam poze cu voi, cu crafturile, cu scufundarile lui Tudor si in general cu atmosfera finlandeza.

Erina spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Erina, drum bun. ![]() Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Multumim. Deja a trecut o zi! Uneori ma gindesc ca nu ar trebui sa fiu asa de nerabdatoaresa treca timpul, doar trece viata...
Sa te bucuri de vacanta si numai bine!

). Ii zic sa-l puna pe oala si gasesc olita unde am lasat-o, ii repet sa-i ia apa afara si zice ca nu are nevoie...
La multi ani Crishtina!