Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Am identificat motivul apatiei lui Andrei. Dupa somn era ok, acum 38.6. Dar macar e mai bine dispus, e prima data cand vorbeste cu mine la telefon. Adica imi raspunde ceva coerent la intrebarile mele.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Sanatate Andrei! E clar ca se simtea bine daca a facutsi conversatie!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

fetele, am vesti proaste de la Valentina, are hemoglobina 6 si m-a sunat sa ma intrebe de medicul care ma vede pe mine la Fundeni.
Maine dimineata e duce acolo pregatita, ea are demult o anemie feripriva, e sub urmarire, da acu iar a scapat de sub control, oooof, ce sfarsit de an! Sigur ii face si punctie, ca si restul analizelor sunt varza.Sper sa o vada dr mea, ca e nemaipomenita.

Cum s-au gasit domne toate anemicele pe grupu asta:), Andrie, tu cum mai esti mama, ca aveam nevoie de sprijinu tau moral si nu dau de tine neam!

Nici la mine nu e stralucit, a scazut hemoglobina la 11, dar nu e nimic ingrijorator deocamdata.Insa suntem cam in plop cu doza de cortizon si cauzele bolii. Eu insa ma simt bine acuma.
Am fot la o sesiune de shopping si mi-am luat absolut nesimtit de multe chestii....dar ma bucur tare ca am schimbat numarul la blugi. Mi-am luat si o rochie super de la zara, si geaca de la mango, camasi, cateva maieuri numa bune de pus peste camasa, un pulover....plus maruntiuri la copii.
Si ma mai duc si maine:D
Era mare haos acolo la sputa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Valentina multa sanatate iubita! Sa dea si la tine de capat medicii cum s-a intimplat la Sabina.

Sabina, 11 nu e de speriat, e la limita de jos. Ce bine ca e in stare buna Gheo!
Sa poti santoasa achizitiile.
Asa m-as duce si eu zilele astea. Nu stiu in ce ma imbrac la Revelion,mai ales ca am burtica.

25+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Seara buna fetelor!

Roxana sanatate lui Andrei!

Scriu pe fuga ca Adelina vrea atentie. Am venit aseara de la munte, am dat un tur al statiunilor, Brasov apoi Bran pt ca a mers si prietenul cumnatei mele care este din Spania si vroia sa cunoasca mai bine Romania. Cand am ajuns vineri la Peles a inceput sa ninga a fost frumos, iar Adelina a fost super incantata sa vada zapada numai ca nu a nins prea mult, mai mult a nins la tara la socrii mei inspre Calarasi.
A fost in schimb foarte obositor pentru mine, programul decalat al Adelinei a facut-o foarte irascibila si obositoare.
Ma duc ca ma asteapta si un teanc de rufe de calcat. Recuperez maine ce s-a mai scris.
Am vazut pozele Sabinei cu noua tunsoare.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Greyerash sa va fie de bine excursia! Obositor deci...Odihna placuta si numai bine Adelinei.
Ma gindesc si eu serios sa o las pe Drai acasadaca ajungem undeva de Revelion.

25+ cu David

Mergi la inceput

Mamici, dar ce vit de vacanta bate pe aici...

Roxana, la Piatra Neamt s-a dus ninsoarea dar speram sa avem alta patura pe cind ne intoarcem...

In rest Daria e bine, a adormit tirziu astazi la prinz asa ca trebuie sa facem entertainment pina la noapte...Mai nou spune minunat asa de dulce de te topeste...

25+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara,

E cam rece vantul asta de vacanta, brrrrr, vine iarna !

Sanatate multa, Sabina, Valentina, Andrei si Gheo !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sanatate multa Vlaentina, uffffffff, era picataura care iti lipsea, sper sa se rezolve repede situatia......

Yaia, da sunt in vacanta si azi m-am destrabalat, dar am trecut si pe la scoala, ca deh zilele fara plata sunt pt fraieri

De maine mai rarut, incep curatenia...mai intai o mana de lavabila in hol si bucatarie, apoi restul......maine Cristi merge la tanti acasa, fericire pe capul lui...insa dupa atatea zile de stat cu noi imi e frica ca o sa planga...mai nou il vrea pe tati la orice activitatea, eu mai putin... e adevarat ca si tati a mai stat pe acasa in ultimele zile(o saptamana), s-a terminat nebunia si la el....

Roxana, sanatate lui Andrei

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna seara si de la noi!!!

Fetelor, eu sint varza cu somnul! Nu dorm noaptea decat 3-4 ore,m-au reapucat ceva greturi...na, sper sa treaca. Dorm in schimbcu Sara la amiaza, cam 1 ora si mai compenseaza!

Vale, draga noastra, sanatate multa! Of, ce m-a necajit vestea asta!

Erina, am visat ca am fost la nunta ta

Picia, chiar ca repede a trecut sarcina asta, asa simt si eu, in ciuda micilor neplaceri, mi-e asa draga burtica! Parca as vrea sa inregistrez totul, sa nu uit nimic, sa pastrez totul clar in minte...

Yaia, ce frumoasa croaziera ati avut voi!

Roxana, Sabina, sanatate puilor!

Somn usor, si va mai astept maine cu un vot, e ultima zi!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 34 +

Un vot va rog: http://www.coffeechat.ro/2009/11/craciun-cu-miros-de-scortisoara-siiubire/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o cana mare de .....calda. Brrrrrrr ce vreme este afara........o zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata! Intradevar brrr!!! Noi pe la 10 aseara eram in parc. Sper sa nu se lase cu ceva tuse...

Gabriela si eu simt la fel ca a zburat timpul, ca parca nu am comunicat cu bebelusul cum faceam cu Daria, ca mincind prost nu am avut grija nici de el...

Era frumoasa nunta? Sper sa fie de bine visul!

25+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, zi mersi ca mai ai doar de terminat cumparaturile pentru Craciun, eu nu am luat nimic. Cat despre extemporal, sincer merit sa fiu picata. Asta nu ca nu ai fi putut sa te lauzi si tu mai insistent ca sa imi sara in ochi si mie.

Mersi!
Buna dimineata!
Numai ca nu e chiar asa cu acel doar. Stiu deja ce mai am de cumparat, dar trebuie sa-mi fac timp si curaj sa ajung in centru. Apoi in seara asta trebuie sa gatesc ceva romanesc pt. un party, joi serbarea lui Tudor, curatenie de craciun, daca apuc, dar musai trebuie sa gatesc pentru craciun. Mai am de cumparat lenjerii noi pentru noul pat al lui Tudor, de eliberat dulapuri, de mutat mobila, de montat mobila noua si aranjat totul prin camere...doar?
Iar de laudat mai insistent...daca nici eu nu ma mai bag in seama pe aici, atunci cine? Ca uneori am impresia ca vorbesc singura pe aici...nu ca m-ar deranja.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput