Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)
Raspunsuri - Pagina 19
alinkav spune:
Neata!
Erina, ce matinala esti, mereu prima!
Sanatate lui Andrei, lui Gheo!
Valentina, sanatate!
Sabina, sa porti sanatoasa noile achizitii, si sa-ti mai iei!
Pe ai mei ii tin toata saptamana in casa, sa le treaca raceala, ca amandoi au fost cu tuse si ceva muci. Sa stea la caldurica, ca pe urma plecam si am ceva emotii cum ne vom descurca cu virusii, frigul, etc.
O zi buna tuturor!
P.S. Sper sa nu ninga tare, ca mai am de lucru pana plecam!![]()
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
luy spune:
Buna dimineata tuturor ! Vine Mosul, ati vazut ? A nins putin, ca altfel nu poate ateriza cu sania ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Gabriela, am votat !
Sper sa te lase greturile astea si sa te poti bucura in voie de aceste ultime saptamani cu burtica 
Mamici, mi-am amintit : se pot inscrie si anul acesta copiii in Lista copiilor cuminti din Romania aici : www.evz.ro/diploma ( intreba si Marunzika zilele trecute ). Se pot printa si diplomele.
Alinkav, sper sa revina la forma maxima blondutii tai si sa aveti o vacanta de vis !
Yaia, spor la treaba ! Cu siguranta le vei rezolva pe toate, debordezi de energie ! ( si ne mai transmiti si noua, multumim
). Foarte frumos ai povestit de croaziera voastra pe vapor. Nu ma indoiesc ca pt Tudor a fost o experienta extraordinara. 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
Sanatate multa, Bubu! De la ce e febra, Rox?
Sanatate multa, Valentina! Sper sa te pui pe picioare inainte de sarbatori si anul viitor sa vina cu multa sanatate si liniste pentru voi, ca tare ati mai fost bolnavi anul acesta!
Erina, hai ca mai e atat de putin...Cu pozele sunt in urma rau...poate in vacanta de Craciun sa mai recuperez...sper! Acum sunt in maaare criza de timp.
Carpatino, sper ca te bucuri de bunatatile de acasa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
alinkav spune:
Yaia, eu te citesc cu mare placere!
Ai o energie, de zici ca nu esti gravi!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Yaia spune:
Multumesc mult, fetelor! Cred ca energia mi se trage de la ceaiul de menta cu lamaie!![]()
Va pup pe toate, sunteti niste dulceturi...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
Rox, sper ca Bubu nu are nimic serios
Te rog sa-mi spui cum vrei sa facem cu banii - fie imi trimiti un IBAN si ti-i transfer in cont, fie ma duc la Teodora si-i dau ei, ma gandesc ca va mai intalniti pana la sfarsitul anului.
Erina, la ora 10 seara in parc ??? La cat se culca Daria atunci ? Ca stiu ca ea e matinala, cate ore doarme pe noapte ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Neata. Tare nu as fi venit azi, a fost si traficul infernal si as fi stat acasa cu baiatul meu. Mai ales ca la 4 avem si serbarile. Insa nu stiu daca il duc si pe el. Sa vedem, daca e ok si nu mai face febra il ducem. Daca nu, asta e, vor mai fi serbari.
In fine. Pana la urma am venit, desi ma doare capul de la sinuzita si pe mine. Am o sedinta si tare as vrea dupa pranz sa plec.
Sabina, multa multa sanatate, ai grija si monitorizeaza problema. Si lasa activitatile obositoare si alergatul prin mall in aglomeratie. Am fost si eu aseara sa iau cadouri pentru educatoare si era nebunie. De vazut sper sa ne vedem, poate saptamana viitoare cand voi fi la birou dar ceva mai libera, sper ca pana vineri sa termin inchiderea, declaratiile si toate mailurile restante, si sa fiu un pic mai lejer saptamana viitoare. Oricum de lipsit nu pot prea mult ca ne-au pus cartele care urmaresc intrari si iesiri. Si asa voiam sa bag un shopping de Craciun si nu stiu cum voi mai putea asa contra cronometru.
Vale, multa sanatate si tie, imi pare rau ca sunt probleme. 
Greyeras, sa va fie de bine iesirea. Si la noi e obositor cand iesim din programul obisnuit, dar copiii se bucura si de schimbarea de peisaj.
Erina, sa stii ca sunt foarte putine cuvinte pe care Andrei le pronunta corect. S-a nimerit sa fie acelea. In rest nici eu nu inteleg ce zice decat in context. Spre exemplu "apace atada" inseamna desface Alexandra si zau daca nu ai fi vazut ca intinde ceva catre ea nu ai fi inteles ce zice. Marea majoritate sunt asa. Ieri mi-a zis la telefon "ut a etene mate" - ma uit la desene animate. Sunt convinsa ca nu ai fi inteles ce zice. Dar eu sunt tare incantata ca vorbeste si incearca sa spuna, pentru Andrei care abia pronunta mami si tati, e un progres incredibil.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Alinkav, Daria se trezeste foarte devreme. Astazi a fost Cecilia prima cu cafeluta.
Sanatate la puiuti!
Luiza, somul de dupa-amiaza l-a avut Daria foarte tirziu ieri asa ca trebuia sa facem ceva sa doarma bine noaptea. Cum ne-am intors si-a baut laptele si a adormit.Astazi s-a trezit un pic mai tirziu ca deobicei.
In general adoarme pe la 10 (desi o ducem in pat chiar si la 9,vrea povesti,joculete-probabil se bucura ca suntem toti trei si vrea sa profite) si se trezeste la 7. Mi se pare putin pentru un copil de virsta ei dar asa s-a obisnuit. La prinz doarme cel mai mult 2-3 ore.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
mihailescu teodora spune:
Buna dimineatzaaaaa!!!!!
Urasc zapadaaaaaaaaaa
A fost cea mai horror zi a mea de cand sunt soferita.Efectiv nu puteam controla masina-in dreapta aveam un mare sant si in stanga veneau masini pe contrasens!Maine sunt programata la schimbat anvelope!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii