Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (357)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, te rog trimite-mi si mie putin vant de vacanta de la voi, zau as avea nevoie. Sigur va fi superb la PN, probabil o sa si ninga. Si eu contez pe asta la Bran, ca altfel strica tot farmecul.

Cecilia, spor la treaba!

Yaia, ce as mai vorbi si eu cu tine pe aici daca as avea timp. Dar asa mereu pe fuga, normal ca mai scap lucruri, si uite, unele esentiale. Cat despre cumparaturi, am dat si eu o raita ieri pentru cele urgente (nasi, baiatul nasilor, educatoare, tombola de la birou) si am luat ce mi-a iesit in cale, dar sunt dragute. In rest cam am idee ce as vrea sa iau si cui, insa sa vedem cand reusesc sa si ajung dupa ele. Cica saptmana asta ar fi Mall Baneasa deschis si noaptea si zau as da o raita cand vine sotul meu acasa ca sa rezolv ce mai e de luat.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Buna dimineatzaaaaa!!!!!

Urasc zapadaaaaaaaaaaA fost cea mai horror zi a mea de cand sunt soferita.Efectiv nu puteam controla masina-in dreapta aveam un mare sant si in stanga veneau masini pe contrasens!Maine sunt programata la schimbat anvelope!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Doamne si ce polei era in Pipera! Noroc ca m-a sunat C sa imi zica sa o iau pe centura, eu am ajuns la timp la birou, dar el nici acum.

Bine ca ai ajuns cu bine (si eu urasc iarna in orase, aia e buna la munte), musai sa pui cauciucurile de iarna ca la noapte se anunta potop si mai mare. Asta citire de la ai mei care studiaza intens starea vremii.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Luy, daca te vezi cu Teo cred ca ii poti lasa ei banii.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana si Daria la fel majoritatea cuvintelor le stilceste dar eu o inteleg de minune. Le mai traduc lui tati, bunicilor...

Pacat ca nu ai putut ramine acasa mai ales cu traficul, poleiul si Andrei care nu e in foma maxima.

O zi usoara si sper sa poti pleca devreme!

Yaia, chiar ca super program ai pe urmatoarele zile! Sa iti iasa toate cum iti doresti!
Eu nu imi propun mare lucru. Inainte de a veni la Bucuresti mi-am alocat cite o zi pentru fiecare camera din casa ( stii apartamentele mici de bloc dar la cit sunt de tipicara tot mi-a luat o gramada de timp)iar acum ar mai fi perdelele, de facut bradutul si in rest de avut grija de Daria iubita si de noi, plimbari si tot restul...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, imediat mi s-a aprins beculetul cind am citit de shoipping noaptea!

Am verificat orarul: http://www.baneasashoppingcity.ro/orar.php

Noi plecam pe 18 deci va trebui sa merg cu Daria pina joi seara...mai am de luat ceva cadouase...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
25+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luisa,te astept cu Maria pe la noi!!!!
Si-asa Mihnea intreaba de ,,A-I-A''(adica Maria) si pina vineri trec pe la cumatra ca am ceva restante!!!!
Cumatra,acum e blocat peste tot:in Pipera, de la Scoala Americana spre oras blocat,pe centura ,spre Otopeni blocat,spre Stefanesti-Voluntari blocat-tir rasturnat
Cum oi pleca de aici?

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Erina, pai vad ca pana joi nu e program nocturn. Eu pe acela contam, pana la 12 noaptea. Altfel nu vad ce sansa am sa cumpar ceva.

Cumatra, bine ca am ajuns la munca, sa vad cum ajung eu inapoi acasa. Pana pleci tu de la serviciu poate se mai elibereaza putin.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Neata fetele!Brr ce frig este afara,eu azi mi-am luat liber,de fapt cred ca voi intra in prenatal ca nu cred ca mai pot merge pe vremea asta la munca.
Noi suntem bine,ieri am fost la eco si la 29s bb cantareste 1400 gr,e f activ,iar lui David ii place sa il simta,sta mereu cu mana pe burtica sa il simta pe "fatiolu"lui.Dimineata l-am dus la cresa,se pregatesc pt serbare,pacat ca nu putem merge si noi,caci cu gripa asta nu mai fac serbari cu parintii.Sper sa fie incantat de mos,ca as vrea sa imbrac si eu pe cineva sa faca pt el pe Mosu.Isi doreste mult "un tatol sau un tanc cu pum"(fum).Ma cam inebuneste cu tom si Jerry,i-a luat ta-su cateva cd-uri de la adevaru si cand i se pune pata da drumu la calc si ma striga sa ii pun cd-ul.Si il pacalesc cateodata ca nu merge ca sa nu stea pre mult la calc.
In schimb e bine,nu a mai racit,mananca singur,si am scapat de pampers,nici noapte nu ii mai pun,dar il mai trezesc eu cand vad ca se foieste mai rau si il pun pe olita mai mult adormit.
Avem in schimb probleme cu imbracatul cand sa plecam afara,dace nazuri ca nu vrea aia sau pe ailalta,ce mai deja are preferinte.
Va pupicesc pe toate si o sa pun si eu niste poze de la 2 ani.

mami de David Andrei 02.10.07 si 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si noi am ajuns cu greu, in Voluntari la Dragon e groaznic!
Ieri am schimbat cauciucuri la masina, iar azi mi-a fost lene sa plecam cu amandoua masini, asa ca am plecat cu duba, care nu are cauciucuri de iarna, ce naspa sunt, pentru ca avem de mers inapoi acasa, si maine de abia ne vom duce cu ambele, ca sa lasam duba la servici.

Olivia mea ma exaspereaza cu somnul ei!
Nu vrea chip sa adoarma seara, nici la 10, nici la 11, se zvarcoleste prin pat, trebuie sa ne culcam o data cu ea, ca altfel poate sta treaza cat stam si noi. Dimineata doarme pana la 8-8.30. Iar la pranz de ceva timp adoarme mai greu, ieri de ex. nu a dormit. In schimb Alex, cand ii spun sa se duca la culcare, atunci se duce, adoarme repede, se trezeste devreme, si doarme si acum la pranz.
Asa ca uite inca o mare deosebire intre ei doi, care sunt frati.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Un pic offtopic:pentru mamicile care folosesc fond de ten-am descoperit de curind un fond de ten minunat Se numeste www.envy.ro/frumusete/Machiaj/Pudra-si-fond-de-ten/Fond-de-ten-Toleriane-Teint-9644" target="_blank">Toleriane si este de la LA ROCHE POSAY!

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput