Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 10
unombun spune:
fetelor,va rog,am scris un mesaj care s-a dus la sfirsitul capitolului anterior
de bleaga ce sunt....am scris acolo o chestie,va rog raspundeti-mi ,nu mai am putere nici sa reiau mesajul,sunt la pamint.Multumesc
lutoniana spune:
fetelor, pe ultima pagina din capitolul trecut ne intreaba unombun ceva despre caca verde. Daca stiti ceva sa mergeti sa-i raspundeti ca s-a ratacit 
si nu-i frumos sa fim rele ![]()
![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
Lullaby_2009 spune:
Imi pare rau nu stiu de la ce ar putea fi, Unombun, as vrea sa te ajut, dar decat sa spun prostii, mai bine stau in banca mea. Sper sa treaca. Poate totusi stie cineva.
mami fericita de Alex 
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Piu, dar ai ceva laptic, Uka. Eu am tot incercat sa stimulez lactatia, dar nu stiu cat am reusit. 300 ml? Dupa cat timp de la ultima masa? Iar incep sa ma intreb daca am suficient lapte. Adica spre dimineata dupa 5-6 ore daca scot 120-130 ml dintr-un san sunt fericita. mami fericita de Alex ![]() |
Pai dupa cam 6 ore, pentru ca ea mananca doar dintr-un san la o masa, asa s-a obisnuit.Da, e mult ..mereu sunt plini sanii mei.
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Lullaby_2009 spune:
Chiac ca vorbesc mult
, ar trebui sa ma retrag si eu.
Se pare ca voi vedea totusi un film in seara asta. 
Va doresc noapte buna! 
Piu, ma topesc cand il vad cum rade in somn si eu trebuie sa ma ridic acum. 
mami fericita de Alex 
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Chiac ca vorbesc mult Se pare ca voi vedea totusi un film in seara asta. ![]() Va doresc noapte buna! ![]() Piu, ma topesc cand il vad cum rade in somn si eu trebuie sa ma ridic acum. ![]() mami fericita de Alex ![]() |
te pupam si noi lullaby. si io tot cu o mana, dar al meu inca e la ora de urlat
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
lutoniana spune:
ioiii da' ce smechera e Uka noastra ....
Pai si eu il culc pe Davidelu numai pe burta pentru ca inainte sa fac aceasta mutare se trezea tot timpul cu mainile pe sus dupa muste...cand tresarea .....E verificata treaba ca la pranz cand doarme ziua pe canapea, pe spate...se trezeste imediat ce tresare....
Iar faza cu laptele e foarte buna...cu cat e mai hranit cu atat doarme mai bine dar eu nu cred sa scot atata lapte chiar daca m-a inscris iubitul meu sot la concursul "baltata romaneasca" 
Si ca sa fiu sincera pana la capat cred ca mi-e si cam lene....daca ma iei repede nici nu stiu pe unde sunt pompa si biberoanele....
Cand ma gandesc la fetele cu lapte praf ca mai au si de facut laptele .....saracutele....le dau cate un pupic.
unombun nici eu nu stiu de la ce e verde caca ...daca ar fi fost alaptat poate era de la ce ai fi mancat tu...dar asa....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
andraiulia spune:
Unombun, tocmai m-am uitat din nou in carte si zice ca scaunele verzi sau cu striatii verzui sunt perfect normale dar scaunele mici, verzui, timp de mai multe zile pot fi semne de subnutritie.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
Fragutza spune:
So, a facut baie, in cada of course..vaai ce-i mai place
, i-am dat sa pape si a dormit cam in 30 mins. Per total sunt multumita!
de Natalia (03.09.09)
andraiulia spune:
Bebicii vostri dorm pe burtica?? Sophie nici macar nu vrea sa aseze jos capsorul, se chinuie sa-l tina sus,oricat oboseste de tare. Mi-e mila de ea. Mi-ar placea sa doarma si pe burtica...buu
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii