Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si noi mai vedem cateodata verzaturi in pampersul Nataliei dar pediatrul a zis ca e ok, nu-i problema!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

So, a facut baie, in cada of course..vaai ce-i mai place, i-am dat sa pape si a dormit cam in 30 mins. Per total sunt multumita!

ia zi tu cum stai ? aplecata ?
eu abia astept sa stea si el mai batos sa ma pot baga in cada cu el. Intentionez zilele acestea sa-i cumpar niste ratuste clasice de baita ca de acum bate si el la juma de metru sa le vada prin apa

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Jumatate de baie eu, jumatate sotu'..nu rezist prea mult aplecata..deh, am o varsta, fir-ar sa fie..

Chiar in seara asta ma gandeam sa luam ratuste, de pe vremea incercarilor naturale de reproducere visam la ele.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Andra, nu doarme pe burta, nici macar nu sta! Mai incerc s-o pun ziua, dar ne stie tot blocul..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Bebicii vostri dorm pe burtica?? Sophie nici macar nu vrea sa aseze jos capsorul, se chinuie sa-l tina sus,oricat oboseste de tare. Mi-e mila de ea. Mi-ar placea sa doarma si pe burtica...buu

eu cand il pun pe burta sa-l adorm il frec usor pe spate ...pana simt scanteioare in palma de la contactul cu paturica...si ma opresc cand inchide ochii, asta dureaza intre 5 si 10 minute .....
Incearca cand e foarte foarte obosita si va ceda si va aseza capusorul asa pe o parte....vai ce dulci sunt.....si uneori cand doarme aici langa mine la calculator....daca adoarme cu capul in cealalta parte....se mai trezeste, intoarce capul, ma vede si se culca la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am pus poze noi Aici

La sfarsit sunt si cele din seara asta, sa vedeti ce il lasa tasu sa faca.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare dragelor

Eu...am cazut din nou in butoiul buclucassi de data asta mult mai adanc decat inainte

E dureros pt o mama sa-ti auzi copilul de 2 ani spunandu-ti "nu pange mami".
Am trecut zilele astea prin niste stari demult apuse in sufletul meu...

Acum,sunt ceva mai bine...
Monica,multumesc inca o data pt vorbele frumoase...mi-au mers direct la inima

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu va mai spun ca si in seara asta, la fel ca si ieri, am facut baie, papat si pus la nani. In 5 minute a adormit si n-a zis nici pas. Buna treaba asta cu programul.

ralucapaun, usor usor vei reusi. La mine cred ca e mai usor pt ca ii dau si bibe. Doar cu san nu stiu daca as fi reusit. EU nu il mai las mai mult de 15 minute la san. Nu papa, la revedere, scoatem, lasam sa urle si cand ne linistim dam bibe. NU se mai putea sa stea atarnat asa aiurea. Culmea este insa ca vad ca pe zi ce trece scade cantitatea de biberon pe care i-o dau. POate s-a prins el ca nu mai e de joaca si trage cum trebuie in alea 15 minute. La fel am observat (asta mai de demult chiar) ca dimineata papa f putin bibe, uneori chiar deloc. Si din ce zicea si Culcer, noaptea se secreta prolactina si cel mai bun lapte pt bebe, care-l satura cel mai bine. Marog, ideea e sa nu cedezi la santajul ei

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

bunå seara!!

am adormit si eu in sfårsit un biciclist pårtzos..a plåns putin dar a adormit acum..azi a dormit bine.Am fost printr-un centru la noi si am mai cumpårat niste hainute pt Brucu (verzi, ca tare imi mai place mie coloarea asta)...el a dormit toata plimbarea.S-a trezit putin cand am facut trecerea din carut in scaunul de masina ca ploua afara si l-a picurat putin pe nas si a facut ochi
unombun nu pot sa te ajut pt ca nu stiu de ce ar putea avea scaun verde..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

adica si io care tot intrebam pe unde esti nu primesc nimic ? numai Monica ?
Hai la noi si va fi bine, ai sa vezi. Nu mai plange sa intristezi puiutii ....fii puternica si lasa grijile si supararile undeva departe....
Daca simti nevoia sa povestesti stii ca noi suntem aici pe baricade.
Si Ioana a intrat azi si ne-a zis ca e trista si apoi a fugit, sper ca si-a revenit.

Mergi la inceput