Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 12
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Bebicii vostri dorm pe burtica?? Sophie nici macar nu vrea sa aseze jos capsorul, se chinuie sa-l tina sus,oricat oboseste de tare. Mi-e mila de ea. Mi-ar placea sa doarma si pe burtica...buu Asteptandu-l pe Mos Craciun...![]() Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |
same here...se chinuie, se chinuie, pana capituleaza si ori plange ori baga nasul in scutec si nu mai poate respira

si eu tot cu o mana scriu...am facut baitza, acum papam...am cam intarziat ca am amanat baia in pauza meciului, ca sa nu0i fac singura
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
Fragutza spune:
Monica, ce frumos e Atomixu' tau!
Nu sta mult la san, max 10 minute, insa ii dadeam des. Si nu pt ca ar fi cerut ea ci pentru ca asa imi era mie mai comod s-o linistesc. Acum seara a supt mai mult, dar dupa 15 mins deja mai mult molfaia, am scos sanul si i-am dat suzeta. Am mai leganat-o un pic si-a adormit.
de Natalia (03.09.09)
mary_07 spune:
Luci,uite,te
si pe tine ![]()
Am mai intrat zilele trecute si cand am vazut ce atmosfera frumoasa si calda era aici ,am fost geloasa pe voi ![]()
ca v-ati simtit atat de bine si ati tras si chefurile mult asteptate si eu infundam perna de plans![]()
Multumesc pt sprijin
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
unombun spune:
bebe face de citeva zile asa verde,o singura data pe zi,inchegat si ...asta cu subnutrit,maninca bine,are vitamine destule,ce sa mai zic
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut NU se mai putea sa stea atarnat asa aiurea. Culmea este insa ca vad ca pe zi ce trece scade cantitatea de biberon pe care i-o dau. POate s-a prins el ca nu mai e de joaca si trage cum trebuie in alea 15 minute. La fel am observat (asta mai de demult chiar) ca dimineata papa f putin bibe, uneori chiar deloc. Si din ce zicea si Culcer, noaptea se secreta prolactina si cel mai bun lapte pt bebe, care-l satura cel mai bine. Marog, ideea e sa nu cedezi la santajul ei |
pe mine sa ma lasati in pace ca dupa ce ca am vizionat reclama 15 minute pe linkul ala....si nu eram deloc curioasa....incepe intr-un final emisiunea, spune tipa la cate zeci de concursuri putem participa, apuca si coana Culceru sa zica 3 vorbe si apoi baga publicitate....vad iar publicitatea si apoi nu mi s-a mai incarcat neam pagina.....si in inteligenta mea sclipitoare bag un refresh de control si evident ca a luat inregistrarea de la zero

moment in care l-am inchis ca-mi sarise mustarul....Chiar era faina emisiunea si interesanta. Poate o vad maine sau la noapte .....
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
mary_07 spune:
Mi-ati lipsit enorm de mult...voi sunteti pt mine singura iesire din rutina asta zilnica (rutina care,uneori,ma duce pe culmile disperarii
)
M-am rugat si eu pt Stefanut sa fie totul bine si m-am bucurat cand am citit ca papa de la mami lui
Nici lui Razvan nu-i place pe burta.Degaba incerc eu sa-l pun aproape zilnic,face niste figuri de am impresia ca il dor toate cele
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui unombun bebe face de citeva zile asa verde,o singura data pe zi,inchegat si ...asta cu subnutrit,maninca bine,are vitamine destule,ce sa mai zic ![]() |
E tot verde? Sau sunt cateva firisoare? Desi cel mai bun raspuns l-ai avea de la un pediatru....
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui mary_07 Luci,uite,te si pe tine Am mai intrat zilele trecute si cand am vazut ce atmosfera frumoasa si calda era aici ,am fost geloasa pe voi Multumesc pt sprijin ![]() Poze cu noi ![]() |
decat sa plangi in pumni mai bine zi-ne si noua cum sta treaba la tine ca ai experienta cu 2 cocosei
Acum ma gandesc cu ce calitati exceptionale ar putea compensa Davidelu...marimea
andraiulia spune:
Thanx, Luto!!
Chiar mi-ar placea sa o vad cum doarme pe burtica. Altfel...cu somnul n-avem probl...azi a dormit mult si acum, dupa baitza...doarme ca un prunculet ce e.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
lutoniana spune:
moni Dragoselu e o bombonica de baiat,se vede cu ochiul liber si imi place ce lenjerie rosie plina de pasiune aveti ![]()
![]()