Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Bebicii vostri dorm pe burtica?? Sophie nici macar nu vrea sa aseze jos capsorul, se chinuie sa-l tina sus,oricat oboseste de tare. Mi-e mila de ea. Mi-ar placea sa doarma si pe burtica...buu

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

same here...se chinuie, se chinuie, pana capituleaza si ori plange ori baga nasul in scutec si nu mai poate respira

si eu tot cu o mana scriu...am facut baitza, acum papam...am cam intarziat ca am amanat baia in pauza meciului, ca sa nu0i fac singura

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monica, ce frumos e Atomixu' tau!

Nu sta mult la san, max 10 minute, insa ii dadeam des. Si nu pt ca ar fi cerut ea ci pentru ca asa imi era mie mai comod s-o linistesc. Acum seara a supt mai mult, dar dupa 15 mins deja mai mult molfaia, am scos sanul si i-am dat suzeta. Am mai leganat-o un pic si-a adormit.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,uite,te si pe tine
Am mai intrat zilele trecute si cand am vazut ce atmosfera frumoasa si calda era aici ,am fost geloasa pe voi ca v-ati simtit atat de bine si ati tras si chefurile mult asteptate si eu infundam perna de plans

Multumesc pt sprijin

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

bebe face de citeva zile asa verde,o singura data pe zi,inchegat si ...asta cu subnutrit,maninca bine,are vitamine destule,ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

NU se mai putea sa stea atarnat asa aiurea. Culmea este insa ca vad ca pe zi ce trece scade cantitatea de biberon pe care i-o dau. POate s-a prins el ca nu mai e de joaca si trage cum trebuie in alea 15 minute. La fel am observat (asta mai de demult chiar) ca dimineata papa f putin bibe, uneori chiar deloc. Si din ce zicea si Culcer, noaptea se secreta prolactina si cel mai bun lapte pt bebe, care-l satura cel mai bine. Marog, ideea e sa nu cedezi la santajul ei

pe mine sa ma lasati in pace ca dupa ce ca am vizionat reclama 15 minute pe linkul ala....si nu eram deloc curioasa....incepe intr-un final emisiunea, spune tipa la cate zeci de concursuri putem participa, apuca si coana Culceru sa zica 3 vorbe si apoi baga publicitate....vad iar publicitatea si apoi nu mi s-a mai incarcat neam pagina.....si in inteligenta mea sclipitoare bag un refresh de control si evident ca a luat inregistrarea de la zero moment in care l-am inchis ca-mi sarise mustarul....Chiar era faina emisiunea si interesanta. Poate o vad maine sau la noapte .....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mi-ati lipsit enorm de mult...voi sunteti pt mine singura iesire din rutina asta zilnica (rutina care,uneori,ma duce pe culmile disperarii)

M-am rugat si eu pt Stefanut sa fie totul bine si m-am bucurat cand am citit ca papa de la mami lui

Nici lui Razvan nu-i place pe burta.Degaba incerc eu sa-l pun aproape zilnic,face niste figuri de am impresia ca il dor toate cele

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

bebe face de citeva zile asa verde,o singura data pe zi,inchegat si ...asta cu subnutrit,maninca bine,are vitamine destule,ce sa mai zic

E tot verde? Sau sunt cateva firisoare? Desi cel mai bun raspuns l-ai avea de la un pediatru....

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Luci,uite,te si pe tine
Am mai intrat zilele trecute si cand am vazut ce atmosfera frumoasa si calda era aici ,am fost geloasa pe voi ca v-ati simtit atat de bine si ati tras si chefurile mult asteptate si eu infundam perna de plans

Multumesc pt sprijin

Poze cu noi

decat sa plangi in pumni mai bine zi-ne si noua cum sta treaba la tine ca ai experienta cu 2 cocosei ca noi am tot discutat si nu cred ca suntem pe deplin lamurite. Cel putin eu care nu decalotez nimic inca si am mai ramas si "traumatizata" dupapoza cu Bruculica.
Acum ma gandesc cu ce calitati exceptionale ar putea compensa Davidelu...marimea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Thanx, Luto!! Chiar mi-ar placea sa o vad cum doarme pe burtica. Altfel...cu somnul n-avem probl...azi a dormit mult si acum, dupa baitza...doarme ca un prunculet ce e.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

moni Dragoselu e o bombonica de baiat,se vede cu ochiul liber si imi place ce lenjerie rosie plina de pasiune aveti

Mergi la inceput