Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 13
mary_07 spune:
Pai...Cu Alex,la indicatia dr, am incercat si noi sa decalotam cate un pic...mie mi se parea tare mica
trageam un pic de pielicica si mi se parea ok,ca e de ajuns...calin zicea ca nu,ca mai trebuie tras (deh,el stie mai bine cum functioneaza
)...am renuntat apoi si am zis ca lasam natura sa-si urmeze cursul
Eii,acum la Razvan,la fel ca tine,am ramas traumatizata cand am vazut ce mare e comparativ cu a lui Alex
motiv pt care deocamdata nu facem nimic...avem de gand sa mergem peste cateva luni cu amandoi la un control,sa vedem ce si cum
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
mary_07 spune:
L-am admirat si eu pe Dragoselu'

si ce de cadouri frumoase a primit
Am comandat si eu de pe bebestrumf niste jucarii pt Razvan,erau la un pret ff ok si inca nu mi-au venit
de aproape o sapt 
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Iulika29 spune:
monica ce scumpilici e Dragoshelu..ce distractie acolo cu tati.
..ma bucur tare mult ca s-au mai linistit apele..si tu mami activa si veselå pe forum
..arunci si tu cu o clatita aici la mine??![]()
Mary ce s-a intamplat iar mami? cand crdeam ca ti-ai revenit tu ai cazut iar??off...iti trimit o imbratisare caldå..
Nici Brucu meu nu ii prea place pe spate, de dormit nici atat..Il mai pun eu, uneori nu prea isi da seama ca e pe burta ca ma schimonosesc in toate felurile si el e atent la mine
, dar mai mult de 10 minute nu sta..måråie.
Ohoo cu facultatea am inceput doo
una la Agronomie sectiunea montanologie ca deh mergeam in drumetii foarte des..nu placut la mine dupå un an..am inceput Ase-ul..imi plåcea..Må chinuiam si cu servici ca så platesc taxele( eram la cea cu taxå) si apoi am lasat-o cand am venit aici..Si uite asa fårå o facultate mi-s
..nu stiu aici daca voi mai avea putere så fac una..dar nu se stie..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
monica_dicut spune:
POate lenjerie moartea pasiunii 

Si nah, ca Dragoselu' i-a batut pe toti la marime 
. Ati vazut ce tatic mandru de fii-su. Asta deja imi invata copilu la prostii
.
mary, varsa tot si linisteste-te. EU personal sunt varza. Sufar in tacere din multe motive, imi plang in pumni si merg mai departe. SI eu sufar ca n-am cu cine vorbi toata ziua. Ies afara si fac 5 ture de bloc si nu-mi zice nimeni nici macar buna ziua. Mama s-a dat lovita, prietenele sunt la munca, nu va am decat pe voi. Cu soatza nu mai zic, nu suntem in cele mai bune relatii. Eu sper sa treaca toate 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Pai...Cu Alex,la indicatia dr, am incercat si noi sa decalotam cate un pic...mie mi se parea tare mica Eii,acum la Razvan,la fel ca tine,am ramas traumatizata cand am vazut ce mare e comparativ cu a lui Alex |
pai eu as propune sa faca astia un tabel clar cu marimea putulicii pe categorii de varste ca sa nu mai fie atata negura.e posibil sa creasca si mai tarziu....dar asa cum stim cat trebuie sa aibe craniul de ce nu am sti si despre putza

Si nu sunt absurda, sa-mi dea acolo un interval...nu exact, cu virgula 

Zau ca nu mai scriu despre asta ca deja devin obsedata
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
monica_dicut spune:
Iulika, vin personal si ti-o aduc, da dai o sarma la schimb, o carne de Rudolf, o maslina ceva 
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut .... Ies afara si fac 5 ture de bloc si nu-mi zice nimeni nici macar buna ziua. Mama s-a dat lovita, prietenele sunt la munca, nu va am decat pe voi. Cu soatza nu mai zic, nu suntem in cele mai bune relatii. Eu sper sa treaca toate ![]() |
in general si eu sper sa treaca toate dar unele tin mortis sa-mi arate ca nu e asa
De ce nu te intalnesti si tu cu ceva fete in parc, zau asa...fixati o ora si cred ca ar fi mult mai fain de petrecut timpul....Nu mai stii ce intalniri ati tras gravide ?
Cred ca cea mai pacatoasa problema este ca stam asa aiurea prin casa....eu cel putin nu fac nici treaba, nici nu lucrez, nici mancare...ma frec continuu fara rost cu ochii pe copil sa vad ce face, ce zice, cum canta ...ce recita...si cand ma uit la ceas e 4 sau 5 dupa amiaza....Poate daca am incerca sa ne facem si noi un program nu numai bebelacilor.....am fi mai castigate.
La teorie cred ca v-am demonstrat cat de bine stau, daaa?
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Iulika, vin personal si ti-o aduc, da dai o sarma la schimb, o carne de Rudolf, o maslina ceva ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Carne de elan daca vrei
..m-am speriat tare..noroc ca era o strada de se circula cu 50km/h..ca altfel..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
monica_dicut spune:
ralu, stau in Titan, langa Auchan mai exact. Zi-mi ca stai pe aproape 
O am pe mimika f aproape dar la ea e f greu cu iesitul. Mai este Doro si anamaria, dar ca sa ma intalnesc cu ele tre sa ma incumet cu masina cu bebe.
Apropos, Doro nu a mai intrat de f mult timp. Sper ca sunt bine 
SA sti Luci ca nici eu nu ma omor cu decalotatul. Mi-e frica sa-i umblu pe acolo sa nu-i fac ceva rau. NU vad sa aiba ceva alb pe acolo care sa duca la infectie asa ca nu ma bag. Tasu a zis ca face el da vad ca s-a dat la 
Iar cat de mare sau de mica...
nu cred ca exista sabloane. Atunci n-ar mai exista bancurile cu "Welcome to Bahamas have a nice holiday" ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Ingerasul Andrei