Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Delia, m-am prins intr-un final si am editat mesajul ca am vazut ca nu postasei inca.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buenas!!

Uka, ce craciunita mica si adorabila!! Imi place ca o pozezi toata ziua. Mai cunosc pe cineva...every day.

Legat de program....Sophie si l-a cam facut singurica. Initial manca si la 2 ore...2 ore jumate...dar de mai mult timp papa la min 3 ore...si 4 si 5...depinde...si am remarcat ca daca ii fac baitza mai tarziu doarme noapte neintrerup...de la 12 la 8,9....si apoi papa tot mai in somn si dormim in continuare. Azi ne-am trezit la 14...si ea si eu. Era urat afara.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mai fetelor ce sperietura am tras acu o ora cand i-am dat
laptele lui Marc
eu nu stiu de ce nu vrea sa manance copilul asta in alta
pozitie decat pe o parte culcat
atata se intoarce ca mai un pic si e pe burta
incepe sa manance si vad ca picura lapte,ma uit la sticla
si nimic
dupa care vad ca ii picura din nara laptele

mama ce m-am speriat,i-am ridicat un pic capul in sus
si nu a mai picurat
ma termina cu nervii mancatul asta

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Haideti sa va vand un pont. Eu la masa de seara (cea dupa baitza) nu o mai pun pe Carina la san, ii dau bibe tot cu lapte de-al meu, cam 140-150 ml..Si doarme fata mea pana la 7-8 dimineata...Daca i-as da san, tot la 3-4 ore m-ar trezi. Ajuta cred si faptul ca o pun pe burtica si nu se mai trezeste asa usor. Am interfon cu senzor de miscare asa ca nu mi-e frica sa o culc pe burtica.E asa bine sa dorm si eu 7-8 ore lipite..yammy.
Incercati si voi, eu m-am convins. Adica din moment ce in cartea lui Capraru scrie ca de la 2 luni renunta la una din mesele din cursul noptii, apoi la a 2a, mi-am spus ca trebuie ca nu e satula micuta.
Va pup, o noapte usoara va doresc.

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka pai cand te mai mulgi, si mai ales sa aduni de 140-150 ml? ca eu si-n diminetzile in care ma trezeam cu sanii pocnind de lapte, mulgeam cu greu 100-120 maxim...si acum nu-i mai am asa plini, deci cred ca nu am sanse...doar sa amestec din 2 mulsuri, si am auzit ca nu e bine...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Vai, ce dulceata, acum am vazut pozele cu scumpa Craciunita Carina! Are ceva stofa de model ca stie sa pozeze.

Selen ai fost tare haioasa. Sa stii ca eu tocmai pentru ca nu ma duc dimineata la munca vreau sa fie zapada mare. Cand ma trezeam dimineata si plecam pe intuneric la serviciu imi doream sa ninga doar de sarbatori pentru ca mergeam mult pe jos pana metrou si imi era teama sa nu alunec sau sa arunce cineva vreun bulgare sa ma darame.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Si eu ii dau uneori seara inainte de culcare un supliment cu biberonul, de obicei ce mulg in dimeata respectiva pe la 5-6 dupa ce se satura Alex. Am observat ca seara mananca mai mult, iar spre dimineata astept sa se trezeasca ii dau un san, iar pe celalt il mulg pentru seara sau il pun la congelator, dar acum am ramas fara recipiente de plastic si folosesc unul din sticla pe care il tin doar la frigider.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Sunt cam vorbareata in seara asta, am mana stanga ocupata (in cel mai placut mod) si amortita si scriu doar cu mana dreapta, mai mananc litere, semne de punctuatie, dar tot scriu. Dupa cum v-am spus m-am odihnit bine si acum am energie, dar nu pot sa ma misc, asa ca ... stau pe net.

Speram sa vad un film in seara aceasta, dar ... poate maine.

Gata ca ma intind.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Uka pai cand te mai mulgi, si mai ales sa aduni de 140-150 ml? ca eu si-n diminetzile in care ma trezeam cu sanii pocnind de lapte, mulgeam cu greu 100-120 maxim...si acum nu-i mai am asa plini, deci cred ca nu am sanse...doar sa amestec din 2 mulsuri, si am auzit ca nu e bine...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Hmm, eu scot 150 doar dintr-un san..din amandoi umplu aproape un biberon de 300ml (logic nu?)
Am omis sa spun ca dupa ce papa biberonul mai suge pana adoarme din sanul din care nu am muls. Nici eu nu amestec nicciodata lapticul, il dau proaspat.

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Piu, dar ai ceva laptic, Uka. Eu am tot incercat sa stimulez lactatia, dar nu stiu cat am reusit. 300 ml? Dupa cat timp de la ultima masa? Iar incep sa ma intreb daca am suficient lapte. Adica spre dimineata dupa 5-6 ore daca scot 120-130 ml dintr-un san sunt fericita.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput