Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 8

happy_uka spune:
happy_uka spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui lutoniana salutare uka ce faina poveste si incununata cu o papusica minunata. Aum lucrati impreuna ? ca ma gandesc ca s-a schimbat situatia cumva  Si ati avut parte si de incercari grele si le-ati depasit. Felicitari !   Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul  | 
Multumim
 Da, acum lucram impreuna, avem firma noastra de experti gontabili
Da, acum lucram impreuna, avem firma noastra de experti gontabili  . Sunt sefa la randul meu dar nu-mi place deloc..adica nu ma descurc, ma "incaleca" angajatele noastre, eu am prea mult bun simt pentru a fi autoritara. Noroc cu el ca pune lucrurile la punct.
. Sunt sefa la randul meu dar nu-mi place deloc..adica nu ma descurc, ma "incaleca" angajatele noastre, eu am prea mult bun simt pentru a fi autoritara. Noroc cu el ca pune lucrurile la punct. Cum e iarna la voi? Ninge? Stiu ca nu sunteti decat de 1 an acolo dar ..
Noi plecam de Craciun la munte la nasii nostri; sper sa ninga sa ma dau cu sania..iuhuuu..
Uka, cea mai fericita mamica de

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!
Sarbatori fericite!!!

lutoniana spune:
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui delia79 Ralucapaun, cum ai facut cu programul fetitei?  Vreau si eu asa, dar nu-i pot refuza papica cand o vad cu pumnii in gura sau ca linge cu pofta paturica  . | 
saluti, ma bag si eu

nu trebuiesa-ti iasa din prima. Ii dai sa pape dimineata cand se trezeste si te uiti la ceas sa zicem ca-i 7.20....deci teoretic ar trebui sa mai pape la 10.20 si iti faci cumva programul ca sa fie ocupata. Daca baga si nanel o ora e minunat. Cand incepe sa i se faca foame intervii cu maimutareli si jucarele ....care pot tine 15-20 de minute si deja ai mai lungit-o putin. O mai lasi 10 minute in leganus si se-aduna cumva cumva 3 ore. Daca sa zicem ca ai epuizat toate metodele la 10 fix ....ii poti da sa pape ....ca nu trebuie acum fortata din prima zi....dar incet incet va ajunge sa i se faca foame la 3 ore, trust me

Pupam soimita cumintica

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

MangaGirl spune:
MangaGirl spune:
 uka am vazut o Craciunita superba. 

Foarte dragalasa copilita voastra.
 Foarte dragalasa copilita voastra.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009  
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume

lutoniana spune:
lutoniana spune:
 uka in iarna trecuta aici au fost cativa fulgi tristi de au oprit si autobuze si trenuri si scoli....eu eram gravida si ma temeam sa nu cad sa-mi pierd cumva bobul de fasole abia prins de uter 

Dar nu stiu cum e in general....cred ca poate interveni duamna Mangulica cu amanunte 

happy_uka spune:
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui lutoniana uka m-am uitat putin pe oze si mi-a placut de Carina ce epuizata a fost de sedinta foto Craciunita ...ca a tras si un mic pui de somn     Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul  | 
Daaa..mi-a adormit modelul
 pe platoul de filmare !
 pe platoul de filmare !Azi am facut-o araboaica ..o innebunesc cred cu pozele astea

Abia astept sa vi le arat.

Sarbatori fericite!!!
Sarbatori fericite!!!

happy_uka spune:
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Uka abia acum am vazut cea mai frumoaså craciunita pe care am vazut-o vreodatå   ..vai cat e de dulce  si invitatia la botez e fainå råu..  www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE   Iuliana, Cea mai Fercitå  de Bruce Nicholas (14.08.2009)   Bruce, minunea noastrå  Sårbåtori Fericite  | 
Mulumim mamica frumoasa!

Sarbatori fericite!!!
Sarbatori fericite!!!

Lullaby_2009 spune:
Lullaby_2009 spune:
| citat din mesajul lui delia79 Lullaby, imi dai si mie link-ul de la anten 2? ca nu gasesc si vreau sa vad si eu documentarul. Merci  | 
Emisiunea in care era invitata doctorita Culcer? www.antena2.tv/arhiva/traieste-sanatos/2009-12-08" target="_blank">Aici
Sau cea legata de 2012? Cred ca www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=65396" target="_blank">aceasta era.
mami fericita de Alex

Fragutza spune:
Fragutza spune:
 Delia, exact cum a zis doamna Luto am facut! Si ma asteptam sa fie mai greu, dar m-am descurcat. Si am mai incercat sa-i dau si suzeta, nu prea o primea, dar cand vedea ca nu-i rost de tzitzi, sugea un pic la ea
Acum ii pregatim baia, apoi masa la 10 si sper sa adoarma.
  de  Natalia (03.09.09)
 de  Natalia (03.09.09)

delia79 spune:
delia79 spune:

Luto si Raluca 
 , voi pune in practica de maine, sa vad ce mare branza reusesc. Pare logic si simplu
, voi pune in practica de maine, sa vad ce mare branza reusesc. Pare logic si simplu  .
.
Lullaby, nu...., documentarul cu 2012 il vroiam  . Oricum, cu ocazia asta am remarcat ca nu mai cunosc vedetele di Ro
. Oricum, cu ocazia asta am remarcat ca nu mai cunosc vedetele di Ro  .
.
Manga, facultatea am facut-o la Iasi  .
.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

selen80 spune:
selen80 spune:
 Uka f frumoasa craciunita si de-abia astept s-o vad si araboaica..un costum d-asta i s-a potrivi si tataroaice mele
 si de-abia astept s-o vad si araboaica..un costum d-asta i s-a potrivi si tataroaice mele  

Delia nu-i f greu, doar sa nu prinzi zilele in care are puseu de crestere, ca atunci nu te mai intelegi....eu am inceput totusi cu 2h 1/2, si dup-aia la 3 ore...
eu nu vreau zapada (sau nu prea multa), ca acum 2 ani s-au blocat drumurile intre Constanta si localitatea unde stam noi, si am ramas in Ct 3 zile, la soacra-mea...eu ce ma fac daca ramane sotzul in Ct, si eu aici izolata? 
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
 de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta