Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

salutare
uka ce faina poveste si incununata cu o papusica minunata. Aum lucrati impreuna ? ca ma gandesc ca s-a schimbat situatia cumva
Si ati avut parte si de incercari grele si le-ati depasit. Felicitari !
ralucapaun ce bine ca ti-a iesit faza cu mancarea ...va dormi foarte bine ziua si noaptea, ai sa vezi...trebuie doar sa te tii de program
monica pofta buna ...lasa ralupaun vezi, asa unii noroc in viata ....

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mda,sunt baba nebuna.. cand am inceput eu mesajul era liniste..

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Uka, povestea ta ar putea fi subiect de roman.

He, nici chiar asa... Cateodata nici nu stiu cum au trecut toate. E ciudata viata asta, cu bune si rele.
Pofta buna la supica..
Va admir pe cele care gatiti.. eu nu prestez la bucatarie, nu fac curatenie..si tot nu ma plang de oboseala. Nu stiu cum reusiti, jos palaria!

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

delia faine pozele...de vis chiar daca nu esti TU cel care trebuie sa pleci dimineata la servici, din culcusul calduros si sa scrijelesti la masina pana iti ingheata manichiura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monica inca nu e zåpada la noi..dar au spus ca la pe la incep såpt viitoare s-ar putea så vina si la noi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai daca la voi vine abia saptamana viitoare, inseamna ca noi tre sa ne cam luam gandul anu asta

Gata clatitele, fug sa imbaiez copchilu care cred ca doarme cot la cot cu tasu ca aud niste sforaituri din bucatarie

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Clatite

Ralucapaun, cum ai facut cu programul fetitei? Vreau si eu asa, dar nu-i pot refuza papica cand o vad cu pumnii in gura sau ca linge cu pofta paturica .

Lullaby, imi dai si mie link-ul de la anten 2? ca nu gasesc si vreau sa vad si eu documentarul. Merci

azi a fost o zi linistita la soimita mea, se vede, nu?

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

uka m-am uitat putin pe oze si mi-a placut de Carina ce epuizata a fost de sedinta foto Craciunita ...ca a tras si un mic pui de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uka abia acum am vazut cea mai frumoaså craciunita pe care am vazut-o vreodatå..vai cat e de dulce si invitatia la botez e fainå råu..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fetili,

moooama ce zapada am vazut in Quebec! vreau si io . dar numai pentru Craciun. aici e inca bine, chiar mai cald decat anul trecut, iesim afara intr-un pulover.

Monica ce, ce l-a invatat sotul pe Dragos?

Delia ca bine zici de reinventatul rotii. Nici nu stiu de unde sa incep. . Unde ai terminat stiinte politice? E bine ca ai profesat un an, at least stii cu ce se mananca. e am terminat iaic masterul in european studies, am platit o caruta de bani si nu cred ca voi profesa vreodata in viata mea. dar atunci cand am aplicat, n-a fost nimeni sa ma indrume aici.
uka si croco forte frumoase povestile voastre. cred ca fiecare poveste este in felul ei, chiar daca are un inceput comun (asta apropo de ce zicea Selen). si la noi a contat, cred, mai mult felul cum am petrecut primele saptamani cand el inca se gandea ca pleaca in State si pur si simplu we were enjoying ourselves. ieseam in roas, faceam tot felul de nebunii/copilarii, mergeam la cluburi, pe dealurile Londrei noaptea si priveam orasul in vale luminat. ei, ce vremuri, dom'le. (emoticon care viseaza chii deschisi).

Sa fiti fericite pana la adanci batraneti si sa va iubiti ca acum.

Iulika iti trimit PM.

Dar oare unde e Nela?

Aida asta cu actoria mi-ar fi placut rau. faceam teatru de papusi in scoala generala si profesoara imi spusese ca ar trebui sa ma gandesc sa dau la teatru si m-am dus super fericita acasa la mama ca io ma fac actrita. si bineinteles ca nu li s-a parut o meserie normala (oare s-o fi gandit ca o sa ma pup cu multi actori in piese?) si nu m-au mai lasat la cercul de teatru. am fost foarte trista si nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap timp de 4 ani cat am stat in Bucuresti, sa ma duc sa dau si io examen. cred ca in liceu am dezvoltat frica de scena cand m-am blocat o data la o poezie. si de atunci tot cu trac am ramas.

iar m-am lungit.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput