Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Uka frumoaså povestea voastra ..ma bucur ca ati trecut de momentele gerele si acum sunteti fericiti si sånåtosi cu totii

Delia si eu de cand astept zåpadaaa..si vine la tine..o poza ceva så ne clatim ochisorii

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Merci tare mult Uka! Sunt tare dulci dovleceii nostri

Iulika, , I don't think so

Si la mine merge tv non-stop si inevitabil mai fura cate-o privire si soimita. Nu vad cum as putea evita total contactul cu tv, sper sa nu-i dauneze la vedere.

Cristina_Ana, mi-am salvat si eu site-ul cu retete unde erau clatitele. Merci! Sper sa apuc sa fac si eu zilele astea . Tare mult te admir cum faci tu mancare zilnic, chiar mai multe feluri . Eu la cartofi nu renunt nici batuta .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

AM FACUT CLATITE

Poftiti la degustare. Avem cu dulceata de gutui, mure, afine, cirese si gem de prune

Fii-miu e in bonding cu ta-su. Va arat mai tarziu ce l-a invatat

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Uka frumoaså povestea voastra ..ma bucur ca ati trecut de momentele gerele si acum sunteti fericiti si sånåtosi cu totii

Delia si eu de cand astept zåpadaaa..si vine la tine..o poza ceva så ne clatim ochisorii

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Nu-mi gasesc aparatul photo

dar....uite www.radio-canada.ca/nouvelles/societe/2009/12/09/001-tempete-matin.shtml?ref=rss" target="_blank">aici si www.cyberpresse.ca/dossiers/le-quebec-sous-la-neige/200912/09/01-929329-tempete-de-neige-ecoles-fermees-et-circulation-perturbee.php" target="_blank">aici, ca vad ca ti-e dor tare . Eu nu am nimic impotriva in decembrie, ian si feb, DAR...martie si uneori aprilie ma scot din minti ca si luni de iarna!

Uite AICI mai multe ppoze, ffoooaaarte reprezentative .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Luto, asa frumos ai povestit, ma amuzam imaginandu-te in cada sau cand va invarteati in jurul mesei, iar gestul cu trandafirii mi s-a parut extraordinar. Ce romantic. Sa fiti fericiti!

Uka, povestea ta ar putea fi subiect de roman.

Ma bucur ca Stefanut a trecut cu bine peste operatie si sper sa uite curand povestea aceasta si sa se bucure de cei dragi.

Multa sanatate doresc tuturor copilasilor!

Am vazut si eu pozele frumoase de Catalina, dar, la fel nu mai stiu pe cine sa felicit, pentru a deschid fereastra si uneori vizionez dupa cateva ore pozele. Asa dulce este cel mic.

Monica multmim pentru pontul cu emisiunea de pe antena 2, chiar acum mai uit la inregistrare pe net.

Ma laud si eu ca am facut o supa crema, acum ma duc sa pap si am pus o masina la spalat, plus ca m-am odihnit destul de bine.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

delia

Da Doamne si la noi

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi si la Obelixa noastra acolo in Tara lu Mos Craciun

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ce liniste e aici!!!

Eu-s in plina depresie...vreau sa mananc ceva gatit..nu mai vreau sandvisuri si ciocolata

In afara de pseudo-depresia asta sunt happy ca pana acum mi-a iesit faza cu hranitu' la 3 ore. Si-am primit si bonus, Natalia a dormit 2 reprize de 30-40 mins azi!

Sper sa mai doarma si la noapte, totusi!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Clatite?
Multumim, cu afine as manca vreo 2-3.

Ce mi-as dori o iarna cu zapada, sa-i povestesc lui Alex cand o fi mare: uite mami, cand te-ai nascut a fost o iarna ca-n basme si sa vada poze cu el in zapada.

Mi-a placut ideea si mi-ar placea sa ne intalnim cu cei mici cand vor aniversa un an.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Delia vai ce frumusete..vreau si eu..multumesc ca m-ai facut så visez la zåpadå..imi place taaare mult..eu cred ca la anul voi fi ca domnul acela pe bicicleta la care avea legat copilu pe saniuta

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput