Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*
Raspunsuri - Pagina 5
crocodana spune:
suede cu mare drag!
mai aveti un picut de tot, sa ne rugam sa nu ajungem cu bebeii la spital!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac Fetelor am vorbit cu ralucu si acum sunt ok , Stefanutu e un pic marait dar o sa treaca , probabil ca are putina durere , dar nah , va fi bine. Va multumeste si va pupa pentru toate gandurile bune! Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Doamne Ajuta sa se termine o data tot chinul!
multumim Aida!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Crocodana nu te mai intrista, ca ai vazut ca multe vroiam, dar nu ne hotaram asupra unei poze
ideea a fost f buna, si multumim ca te-ai gandit la ea, si chiar ti-ai rupt din timp sa faci cu ce ai primit...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
delia79 spune:
Uka, foarte frumoasa si deosebita povestea voastra de iubire
. Pupam o craciunita ochioasa si nepartzoasa
. Eu nu fac la fetita vaccinuri optionale, dar a ea a facut febra 2 zile ca reactie la vaccinul de 2 luni. 
Soimita e in categorie cu Ursulica
, o mica basinoasa
, ma trezeste si din somn uneori.
Aida, multumim de vesti 
Ellenuta, asa e cu costumasele hanky-panky, sa nu ne plictisim
. Deocamdata tre sa reinventam roata
.
Imi pare rau ca te chinuie programul Anei, pupam fetita maraita
. Poate e un puseu de crestere.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Raluca sa-mi spui si mie daca iti iese faza cu educatul sanilor ![]() Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Asa-i. Ce putin la mine mai curg doar la vremea meselor.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
crocodana spune:
cristina, si eu ma gandeam sa te intreb daca mai esti pe monti? mie mi e tare greu cu alaptatul sa tin dieta...o sa ajung sa mananc doar paie...insa imi fac in continuare painea in casa, doar de asta mai am timp (btw are in cora faina multicereale de la ei o nebunie, are tot in ea si drojdie, 2/3 din asta, 1/3 integrala tot din cora iese o paine
)
de fructoza de la redis stiu. gasisem pe net sau in cartea lui, nu mai retin exact informatia dar era ceva de genul: conteaza enorm din ce este extrasa, ca americanii o scot din nu stiu ce si e rea...eu m-am calmat un pic cu fructoza in ulima perioada a sarcinii cand mi-a povestit manga ca fructoza in urma coacerii, fierberii e nociva...si pana nu termin cu alaptatul o las mai moale iar daca vrei un gem fara zahar natural excelent cauta in mega image magiunde prune de la topoloveni, e produs romanesc super bun, fara e uri, au si site daca dai un search pe google...
eu incerc sa pap acu doar la 3 ore, si imi ies uneori si 4 5, sa nu mai ciugulesc tot timpul, iar ceva dulce doar de dim....si vad ca dau jos...
,
de
Ama
crocodana spune:
selen 
scuzati greselile si literele mancate, ca sa apuc sa stau cu voi o am pe mandra pe picioare, calc e un desktop ca laptopul e mare si tre sa trag firu de net, stau intr-un poang cu extensie la picioare, destul de incomod ca e mai jos decat biroul si tastatura in brate....![]()
tati e invitat la o petrecere de craciun, si sincer abia il asteptam ca el e responsabil cu entertainmentul seara, inainte de baie ca sa nu mai doarma
pana una alta mai deschid picasa sa mai aranjez pozele si caut despre faza cu alaptatul la orizontala ca noi numai asa papam...
,
de
Ama
cristina_ana spune:
Crocodana, nici eu nu pot tine Monti ca la carte, tot din cauza de alaptat, dar pe cat posibil am inlocuit pastele normale cu cele integrale, orez tot integral, imi fac in general prajituri cu fructoza dupa retele trimise de tine pe mail, nu mananc cartofi sau paine alba. Dar am destule zile cand mananc si ce nu ar trebui, mai ales dulciuri, cand nu am timp sa-mi fac eu.
Eu nu stiam de fructoza ca e nociva!!!
E rau de tot? Ar trebui sa renunt la ea? Pai si cu ce sa o inlocuiesc? Of, of!
Imi spui si mie, te rog reteta de paine? AM inteles cum e cu fainurile, dar pe langa astea ce mai trebuie pus? SI se lasa la dospit?
Eu sunt foarte incantata de clatitele monti. Au iesti o bunatate, si pentru ele vroiam sa fac gem, dar o sa-l incerc si pe cel recomandat de tine. SI mi-a mai placut mult reteta de chec aperitiv tot din linkul dat de tine.
Of, de-abia astept sa pot manca din nou salate, efectiv mor de pofta!
Happy-uka, frumoasa si povestea ta! Sa dea DD sa fiti mereu fericiti ca acum!
Si povestea Crocodanei mi-a placut!
Hai fetelor, care mai prinde curaj? (eu sunt tare curioasa care e povestea Devylei, cum a ajuns ea in Japonia)
Aida, parca si tu ziceai ceva de fugit de acasa? Sau nu am retinut eu bine?![]()
Monica, eu acum am vazut mesajul cu 2012. Ce bine ca nu am fost pe faza, ca nu as fi rezistat sa nu ma uit, nu stiu ce e cu mine, vad ca nu ma invat minte, De fapt eu tot sper sa zica unul ca nu e nimic adevarat!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui delia79 Uka, foarte frumoasa si deosebita povestea voastra de iubire . Pupam o craciunita ochioasa si nepartzoasa . Eu nu fac la fetita vaccinuri optionale, dar a ea a facut febra 2 zile ca reactie la vaccinul de 2 luni. ![]() Soimita e in categorie cu Ursulica , o mica basinoasa Aida, multumim de vesti ![]() Ellenuta, asa e cu costumasele hanky-panky, sa nu ne plictisim Imi pare rau ca te chinuie programul Anei, pupam fetita maraita . Poate e un puseu de crestere.Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009) Pozici Sofia botez www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca Photos |
Multumim
Ti-am trimis pe mail colajele noi cu Sofia. Pupici
Uka, cea mai fericita mamica de

Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Iulika29 spune:
bunå fetelor!
delia niste poze si pt noi ai?![]()
nu de alta dar chiar poate ''mosii'' chiar citesc forumul
angelli nu stiu daca iti mai amintesti da spuneam ca Brucu avea si el urlete pe ceas..la 19-20 incepeau..n exista seara fårå ele..nu mergea nik..adormea pe la 22-23..asta pana in ziua cand i-am facut vaccinul.. avea 3 luni si 2 zile parca..ei bine a fost prima noapte cand dupå masa de seara l-am pusin patut si nu a spus nimik ..a adormit bustean..si de atunci nu a mai avut crize din astea puternice.
Danutza al meu tv e mai mare
..nu il pun eu la tv ...daca se uita nu il intorc så nu se uite..numai sa nu fie ff aproape..nu am cum så evit asta..la noi merge tv non-stop..Nu e interesat de el intotdeauna pt ca ma stramb eu destul la el ca så ii mai tb tv![]()
Aida ce bine imi pare ca ai mai binedispus-o pe ralu si mai ales ne-ai spus si noua ca ai reusit
..si ma bucur ca s-a terminat..sper din tot sufletul så nu mai vada niciodata spitalul
Manga desigur ca vreau..multumesc ca te-ai gandit la miine
..tre så imi si explici cum se face..
A primit Bruce o carte in care sunt toate chestiilea astea tip '' merge moshu pe-un salon....'' dar pe suedezå si avem si cd cu copii cum le face mama la degetele de la picioare ceva de genul..ii ia degetelu mic de la picior si spune acest mic porcusor merge l atarg, celalat sta acaså.. un alt porcusor/degetel primeste gem si prajiturå.
..etc
..pe mine ma mai bufnea rasul dar sunt haioase rau si am vazut ce se distrau copilasii din filmulet
Claudia må omori cu pozele cu Isabella..imi vine mereu så pup monitorul
..e atat de dulce

Dana ce frumos spui tu de Ana cum iti zåmbeste
si asa nu ai cum så o lasi acolo singurica..eu nu pot..chiar nu pot så il las singurel cand el rade si da din maini picioare..nu pot så pierd asa ceva
Critina_ana deci nu te-au ocolit cosmarurile
..cred ca te-ai gandit prea mult la filmu ala..e de abia astept så il vad
cu toate ca acum as prefera så vad HO-ho-ho![]()
Trimit ca e luuung..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite