Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *23*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe Antena 1 e o emisiune legata de 2012

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Ce bine ca s-a terminat operatia lui Stefanut. Sper sa le dea drumul acasa cat mai repede si sa nu mai aiba ever episoade dintr-astea triste.

Suede, si voi la fel, sa ajungeti cu bine acasa .

Vad ca vorbiti de talente ca si copii. Eu nu am deloc talent la muzica, cu chiu, cu vai imi iese un trei-iezi-cucuieti . In schimb aveam talent la desen, preocupare mult mai potrivita cu firea mea tacuta si introvertita.
Cat despre cariera..... nu pot spune ca am o cariera profesionala, nici ca fac exact ce-mi place. As fi vrut sa fac psihologie, dar am ajuns la stiinte politice, iar dupa jumate de an de profesat ca si consilier, mi-a trecut avantul . E o lume prea dura si perfida pt mine. Aici am facut o scoala de gestiune si arhivistica, ceea ce si lucrez si, facand abstractie de sef, imi da oarecum satistactie.

Manga, sotul profeseaza on and off, dar doar de placere, daca intelegi ce vreau sa spun . S-a reprofilat pe masoterapie si-i place.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

eu nu vreau s-o vad

Uka, ce sa faca, ce stie mai bine, se chinuie sa se partzuiasca macar zic merci ca nu se mai chinuie noaptea si dormim si noi bine...in rest ma bucur ca zambeste mai mult (mai ales la ea in oglinda , dar si noua), sta parca din ce in ce mai mult in bouncer (dar tot bagata in seama, nu sta singurica, cum sta Davidelu de exemplu..) si nu la mine in brate, ii mai pun jucarii in mana si le tine putin, le baga in gura, sau se loveste cu ele si face cate o fatza comica pt ca nu stie ce s-a intamplat

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui delia79

neata fetele

Ce jale e la Montréal, viscol salbatic, nu vad nimic pe geam, decat rafale de zapada .

Trimite si la noi macar putina zapada Eu ador iarna cu zapada precum in vremea copilariei noastre

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Iti trimit cu placere Monica , dar stai sa vina aia cu fulgi mari si pufosi, ca asta e dintr-aia de-ti intra si-n fund .

Mi-a trimis nasica o schema cu perioadele de dezvoltare cerebrala la bebei, pe saptamani. Singura problema e ca explicatiile sunt in germana . Ne ajuti tu putin? O trimit pe mailul comun.

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

eu nu vreau s-o vad

Uka, ce sa faca, ce stie mai bine, se chinuie sa se partzuiasca macar zic merci ca nu se mai chinuie noaptea si dormim si noi bine...in rest ma bucur ca zambeste mai mult (mai ales la ea in oglinda , dar si noua), sta parca din ce in ce mai mult in bouncer (dar tot bagata in seama, nu sta singurica, cum sta Davidelu de exemplu..) si nu la mine in brate, ii mai pun jucarii in mana si le tine putin, le baga in gura, sau se loveste cu ele si face cate o fatza comica pt ca nu stie ce s-a intamplat

POZE URSULICA
nunta

Draga de ea! Nici Carina nu sta singurica...poate maxim 10 minute in centrul de activitati se holbeaza in oglinda si-si vorbeste ..dar in general vrea in brate, plimbata prin toata casa.
Nu stiu cum e asta cu partzuitul , niciodata nu am auzit-o pe pitica facand asa gest ..Poate fi pentru ca eu beau zilnic ceai de chimen si anason? Habar nu am ..Imi pare rau ca se chinuie , mititica..
Va pupam ..

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka pupam si noi fata finutza care nu se partzaie si eu beau ceai de chimen, ma intreb cum ar fi fost fara

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Intrebare: ati facut Rotarix bebelusilor vostri? Eu as vrea sa-i fac saptamana viitoare si nu stiu la ce efecte secundare sa ma astept.
Multam.

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor am vorbit cu ralucu si acum sunt ok , Stefanutu e un pic marait dar o sa treaca , probabil ca are putina durere , dar nah , va fi bine. Va multumeste si va pupa pentru toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Monique,Crocodana multumesc mult!
Simt ca nu mai pot,va spun sincer,nici conditii n-au.Au numai paturi de bebelusi.Nu va puteti imagina cum un om ca mine de 1,78m si respectiv vreo 80 kg (cate am dupa nastere) se chinuie cu baiatul in pat.Il tin pe burta,mai stam in lateral,dar sincer va spun,dimineata dupa cateva reprize de motaiala (ca nu poate fi numit somn) ma trezesc anchilozata.
Ma dor toate oasele,tot ce-mi doresc este un pat in care sa stau intinsa.Bataie de joc!
Daca am comentat ca nu se poate asa ceva,mi-au spus ca e spital de copii si nu de mame.Daca inteleg ei ca suntem lauze si trebuie sa alptam,asta e altceva.Te doare mintea!
Din pacate,nu stiam unde sa ne ducem in alta parte in seara disperarii noastre.
Doamne ajuta-ne sa scapam mai repede de acest cosmar!
Pana acum l-am urmarit,n-a mai facut febra.Mai are o doza de antibiotic la noapte si dupa asta scapam sper.
Inca o data va multumesc tuturor!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze :
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

happy uka noi am facut rotarixul.....nu a facut febra dar ii scazuse clar pofta de papa ( ea papa cam 25 30 si chiar 40 min la masa) in saptamna de dupa abia statea 15 si a luat si putin in greutate doar 60 fata de 200, 250 in alte sapt, si exact la o sapt a avut o noapte agitatata tare, s-a culcat la 5,

superbe colajele, iti mai zic o data ca ma bucur ca ai luat initiativa si ai ales tu pozele, eu tot asteptam sa imi trimita fetele ce vor ele si asa am primit f putine, chiar ma intristasem

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput