Bazarul de ratuste - In graba...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

licitez si eu 50 ron ptr Maneca lunga • Decolteu V- oval marimea L

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Minunat, chiar suntem o comunitate unica!

Licitez si eu 100 euro pentru un tricou Maneca lunga • Decolteu V- oval•marimea L

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Mirela, am deja un tricou cu decolteu V si maneca lunga, masura L, dintre cele doua pe care le-am cumparat pentru testul de print. Unul este al meu, celalalt e al tau. Bine? Asta, inafara de cele zece pentru care se liciteaza in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Qsar si Mirela...ca sa vezi...eu ma tot gandeam ca ar fi fost un gest frumos sa ii fac cadou Mirelei tricoul la care licitez eu ca o amintire din partea acestei actiuni care nu ar fi avut loc fara contributia ei. Acum e bine, o sa am si eu si Mirela tricou Maresc si eu suma pt tricou la 100 lei ."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Licitez si eu un tricou cu guler in V, XL, 200 ron. Cu mentiunea ca voi depune banii cu cea mai apropiata ocazie, indiferent daca il castig sau nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ok, adjudecat.

Pentru a da un caracter oficial al acestei campanii, am sa ii invit pe moderatorii DC sa vizualizeze extrasele de cont pe care mi le trimite Buggy saptamanal.
Le propun de asemeni sa actioneze in rol de Board (sa faca verificari de donatii/cheltuieli) In acest fel, aceasta actiune, va fi promovata la rang de Actiunea DC iar, donatorii, vor primi o iconita la profil.

va multumesc ca faceti aceste lucruri minutate posibile!

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

eu cred ca nu am inteles...cand sunt declarati castigatorii?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Licitez si eu 80 RON pentru un tricou cu maneca 3/4 si decolteu oval, masura M.
Cum aflam rezultatele licitatiei ? Sau mai bine zis, pentru fiecare tricou dorit, daca mai avem de licitat ca sa-l avem ...

Idee: cred ca si tricouri pentru copii ar avea un mare succes la bazar :). Eu una cred ca as lua pentru toata familia :)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

100 ron - Maneca lunga • La baza gatului marimea L

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

da de licitat ne lasi sa licitam da?
150 RON pt un tricou de dama orice model marimea M

Mergi la inceput