Bazarul de ratuste - In graba...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Dragilor,

Aseara, dupa ce am terminat munca la job si dupa ce "m-am ratoit" cu lansarea Bazarului, eram asa de obosita ca n-am mai avut putere sa detaliez care este mecanismul licitatiei. Acum sunt pe fuga si n-am timp sa intru in detalii.

Acum va pot spune pe scurt: ca la orice licitatie, cine ofera cel mai bun pret, castiga. In cazul Bazarului de rate, treaba sta cam asa: la incheierea licitatiei se va face lista ofertelor in ordine descrescatoare. Primii zece "licitanti", vor transfera catre buggy suma ofertata (pentru actiunea de la Valea Argovei) si dupa confirmarea platii vor fi informati pe privat sau pe mail de unde pot sa-si aleaga tricoul pe care vor sa fie imprimate ratustele, si marimea. De restul ma ocup eu.

A! Si inca ceva: Pozele cu tricourile sunt orientative, pe site-ul furnizorului la care le-am gasit pe acestea sunt si alte modele dintre care veti putea alege.
Singurele limite in alegera tricoului sunt stocul furnizorului (disponibilitatea) si bugetul care nu trebuie sa depaseasca 45-50 RON/tricou (pretul tricoului + pretul imprimarii). Astept sa aflu de la www.masinicasnice.ro/" target="_blank">Brother pretul exact pentru imprimare, acum am numai unul estimativ si dupa aceea va voi putea spune cu exactitate care este limita maxima de pret pentru tricouri. La furnizorul de textile se gasesc si body-uri pentru bebelusi, si tricouri pentru copii si alte chestii care pot fi "ratzoite" - deci...

Am preferat aceasta varianta pentru ca as vrea ca fiecare dintre castigatorii licitatiei sa poata primi la sfarsit exact ce-si doreste si exact masura care i se potriveste.
Asadar, deocamdata licitati pur si simplu si obiectul il puteti alege la sfarsit.

Daca am fost incoeretnta (scuze!) sau daca aveti alte neclaritati, intrebati-ma.

PS. Multumesc Mirela pentru oficializare!!!

PS2. Am ales si muzica potrivita pentru Bazar, sub sloganul
"Nu orice ratusca urata devine lebada, dar asta nu ma-mpiedica sa sper", ascultati:
www.trilulilu.ro/rinocerul/8279ef7896607b" target="_blank">Piotr Ilici Ceaikovski - Lacul Lebedelor / Dansul lebedelor mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Acum am inteles. Am sa vreau un tricou pentru copil atunci.

Numai zece? Daca sint mai multe tricouri se string mai multi bani.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Numai zece :( pentru ca numai atata imi pot permite eu* sa donez pentru licitatie.

Chiar ma gandeam mai devreme la o varianta pentru a putea fi licitate mai multe tricouri, dar pana cand nu am ceva foarte clar si sigur...

* - mai exact sponsorul meu :D

www.buburuza.com" target="_blank">... cu drag de copii

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci ca sa vad daca am inteles : eu licitez cu o suma pt un tricou, iar la sfarsit imi pot alege ce tricou vreau, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

qsar, iti poti activa te rog pm-ul? sau imi trimiti un mail la nicoleta_romaneac@yahoo.com sa te pot contacta

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Exact asa, Kay

nrl - Mi-am activat PM.

www.buburuza.com" target="_blank">... cu drag de copii

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si eu, si eu! 100 ron pt. un tricou cu maneca lunga si decolteu V- oval, marimea XL.
qsar felicitari!

Drum bun, licurici iubit!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sotul vrea sa doneze 100€ eu vreau tricoul. Asa ca avem oferta. Buggy, Q. bravo.Vikinga 37+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 3saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

neata,
qsar, felicitari pentru campanie!

sa vad daca am inteles si eu, licitez o suma, aleg un tricou, trimit apoi banii sau mai astept sa liciteze si altcineva?

atunci ofer/licitez 100 euro, pentru oricare din tricouri (trebuie sa precizez care?) cu mentiunea ca tricoul sa fie daruit altciuva.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

sa vad daca am inteles si eu, licitez o suma, aleg un tricou, trimit apoi banii sau mai astept sa liciteze si altcineva?

atunci ofer/licitez 100 euro, pentru oricare din tricouri (trebuie sa precizez care?) cu mentiunea ca tricoul sa fie daruit altciuva.

Aaaa... nu chiar.

Pasul 1 - Licitezi
Pasul 2 - La sfarsitul licitatiei, daca oferta ta este in top10, primesti un mesaj ca poti sa faci plata.
Pasul 3 - <if "Pasul_2" = true> :D, dupa confirmarea platii, te contactez sa-ti dau link-ul de unde poti sa alegi tricoul.
Pasul 4 - eu comand tricourile, le duc la imprimat si le expediez.

Mergi la inceput