Bazarul de ratuste - In graba...
18 decembrie 2009
Ne grabim!?
As vrea sa comand cat mai repede tricourile - dureaza cateva zile pana le primesc (tooocmai de la Iasi) si pana le imprim. Ma tem ca Furnizorii vor intra in vacanta de Craciun si nu o sa le pot face decat dupa anul nou.
16 decembrie 2009
Bazarul la sfarsit...
Foarte-foarte important!
Tocmai am reusit sa fac un formular pe care, daca ati licitat, o sa va rog sa-l competati si de care am mare nevoie ca sa duc la bun sfarsit actiunea asta. Este pentru prima data cand ma ocup de asa ceva - data viitoare (pentru ca, negresit, va fi si o data viitoare) o sa ma descurc mai bine.
Si-acum, cateva precizari:
Acestea fiind spuse, va rog sa completati acest FORMULAR
Am postat acest mesaj si pe pagina 6.
Va multumesc!
PS - Daca aveti ceva nelamuriri, va rog sa-mi scrieti pe PM.
Oameni buni,
Incepand chiar de-acum si pana pe 14 decembrie 2009 va invit, cu mic, cu mare, la Bazar:
Licitatie de tricouri personalizate cu ratuste pentru un Craciun de vis pentru copiii din Valea Argovei
Ratustele fac parte din colectia "Ratustele mele, desene de Qsar pentru (si despre) Desprecopii.com" (copyright qsar 2009) - o sa va povestesc eu odata mai pe indelete despre ratustele astea; am scris ceva despre ratuste pe blog.
Pentru aceasta licitatie sunt donate 20!!! de tricouri personalizate cu ratustele mele noastre, www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar/Layout.gif" target="_blank">ASA, in valoare totala de ~ 1000 RON.
Suma minima (de porinire) este de 50 RON pentru un tricou de dama si 60 RON pentru un tricou barbatesc. Licitatia va fi castigata de douazeci de persoane care ofera cele mai mari sume in beneficiul actiunii caritabile organizata de buggy. Castigatorii licitatiei vor fi validati dupa ce suma licitata va fi tansferata la:
- STOICA ANDREEA-MIHAELA : BANCA TRANSILVANIA filiala LACUL TEI
Cont lei : RO 25 BTRL04401201I4990400
Cont euro: RO 24 BTRL04404201I49904xx
SWIFT : BTRL RO 22xxx - Prin PayPal la adresa alina_i_irimia@yahoo.de
- Direct la buggy, organizatoarea actiunii de la Valea Argovei
Castigatorii licitatiei, vor putea sa-si comande un tricou, dupa cum le va fi voia. Pot sa-si aleaga modelul si marimea (in limita ofertei furnizorului ales)
Imprimarea va fi facuta cu tehnologie ink-jet, pe o imprimanta Brother, cu vopseluri ecologice pe baza de ala.
www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar1.html" target="_blank">Tricouri de dama / www.buburuza.com/RatusteleMele/Bazar2.html" target="_blank">Tricouri barbatesti
Suma sponsorizata este de max. 45 RON/Tricou (pretul tricoului + imprimarea pe o fata)
Inainte de a incheia, trebuie sa multumesc pentru sprijin celor care mi-au dat o mana de ajutor pentru a pune "pe roate" aceast Bazar: www.cusutsibrodat.ro/" target="_blank">BroRom, dealerul Brother in Romania.
Completare (09 decembrie):
Aseara, dupa ce am terminat munca la job si dupa ce "m-am ratoit" cu lansarea Bazarului, eram asa de obosita ca n-am mai avut putere sa detaliez care este mecanismul licitatiei.
[...]
Acum va pot spune pe scurt: ca la orice licitatie, cine ofera cel mai bun pret, castiga. In cazul Bazarului de rate, treaba sta cam asa: la incheierea licitatiei se va face lista ofertelor in ordine descrescatoare. Primii zece "licitanti", vor transfera catre buggy suma ofertata (pentru actiunea de la Valea Argovei) si dupa confirmarea platii vor fi informati pe privat sau pe mail de unde pot sa-si aleaga tricoul pe care vor sa fie imprimate ratustele, si marimea. De restul ma ocup eu.
A! Si inca ceva: Pozele cu tricourile sunt orientative, pe site-ul furnizorului la care le-am gasit pe acestea sunt si alte modele dintre care veti putea alege.
Singurele limite in alegera tricoului sunt stocul furnizorului (disponibilitatea) si bugetul care nu trebuie sa depaseasca 45-50 RON/tricou (pretul tricoului + pretul imprimarii). Astept sa aflu de la Brother pretul exact pentru imprimare, acum am numai unul estimativ si dupa aceea va voi putea spune cu exactitate care este limita maxima de pret pentru tricouri. La furnizorul de textile se gasesc si body-uri pentru bebelusi, si tricouri pentru copii si alte chestii care pot fi "ratzoite" - deci...
Am preferat aceasta varianta pentru ca as vrea ca fiecare dintre castigatorii licitatiei sa poata primi la sfarsit exact ce-si doreste si exact masura care i se potriveste.
Asadar, deocamdata licitati pur si simplu si obiectul il puteti alege la sfarsit.
Completare (10 decembrie)
Pasul 1 - Licitezi
Pasul 2 - La sfarsitul licitatiei, daca oferta ta este in top10, primesti un mesaj ca poti sa faci plata.
Pasul 3 - <if "Pasul_2" = true> :D, dupa confirmarea platii, te contactez sa-ti dau link-ul de unde poti sa alegi tricoul.
Pasul 4 - Dupa ce am toate optiunile catigatorilor, comand tricourile, le duc la imprimat si le expediez.
Completare (11 decembrie)
FOARTE IMPORTANT!
Pentru bazarul de rate, oferta s-a ridicat la 20 de tricouri prin contributia extraordinara a Nicoletei (nrl) care doneaza inca 10 tricouri si careia ii multumesc din toata inima mea de rata.
Astazi sunt in mare viteza si mai mult pe drumuri. Deci am acces limitat la net. Voi incerca sa intru diseara si sa completez lista ofertelor - daca nu, maine dimineata.
Situatia ofertelor si confirmarea platilor:
Important: Daca am uitat sa trec pe lista vreo oferta sau daca am facut greseli (se mai intampla, deh!), va rog sa ma atentionati pe PM.
Cu drag,
Q si ratustele
Raspunsuri
buggy spune:
Qsar am onoarea sa fiu prima care liciteaza cu maxima bucurie pentru un tricou dama si prima suma pe care o ofer este de 75 lei.Nu pot scapa ocazia achizitionarii unui astfel de tricou. Si acum mai am insigna pe care am primit-o de la Witchie cu ocazia unui bazar.Multe felicitari pentru creatia ta de care ne bucuram atat noi cat si copiii "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
jma spune:
Buna seara!
Am avut un "coup de cœur" vazand tricourile si as vrea sa licitez pt unul cu maneca 3/4 marimea L - 100 ron
Multumesc,
jma
buggy spune:
Super Jma multumim si tinem evidenta"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
DarkBendis spune:
Buna seara!
Si eu as dori un tricou (marimea M, maneca lunga si un pic de decolteu ) si ofer 110 RON-i Multumesc frumos
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
philip spune:
ofer si eu 50RON pt cel cu maneca lunga si decolteu . marimea L, dame.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
uta_ciun spune:
sunt sigura ca o sa dispara repede tricourile, asa ca licitez acum pt 2 tricouri de dama, unul marimea M si unul marimea L, nu conteaza modelul, atat timp cat primesc si eu tricouri....incep cu 60 RON pt fiecare tricou
27+ viitoare mamica de David Nicholas, asteptat pe 6 Martie 2010
Asa creste bebe
"Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
qsar spune:
Buna dimineata la Bazar!
Astazi o sa fiu tot pe fuga, tot pe fuga... Si in cea mai mare parte a zilei, fara acces la computer. Am rugat-o pe Andreea (buggy) sa stea cu ochii pe Bazar.
In seara asta voi face prima lista de oferte dupa o zi de licitatii.
Sa aveti o zi buna!
Cu drag,
Q si ratustele
nrl spune:
Licitez si eu cu 100 lei pentru un tricou cu decolteu V, marimea S
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
MsLara spune:
Licitez si eu 100 RON pentru un tricou cu maneca 3/4 si decolteu oval, masura M.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
Gabrielama spune:
100 de Ron pentru un tricou de dama masura L (sa incapa si burtica), maneca 3/4, decolteu oval!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!