*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Wow deja primeste urari grasunica mea. La noi inca nu s-a schimbat ziua .
N-am reusit sa facem mare lucru, cumparaturi, cheese cake si o salata de vinete gasite dupa multa alergatura.

Stateam eu la bucatarie, frecam la maioneza si ma gandeam ce ma perpeleam anul trecut pe vremea asta sa nasc odata. Mai cu nascutul ne strofocaram o data dar cu facutul tortului de abia e primul an de "stres". Ei, sanatosi sa fim sa tot serbam !

Daniela, pe aici copii primesc un mic cadou zilnic intre 1 si 14 decembrie, pe 25 vine cadoul cel mai mare. Si se pune ceva pe perete cu o punguta pentru fiecare zi in care sa aibe loc cadoul. Daca nu are nu-i bai, se pune langa, cadouri sa fie . Se pun hainute, agrafe, dulciuri, creioane, oua Kinder, depinde de imaginatia fiecaruia. Eu i-am pus personaje din Hello Kitty in ultimele zile pentru ca i-a scris mosului ca-si doreste dar mosul a cumparat altele pentru Craciun.

Fug la nani, intru maine pentru urari.

Edit:
Laura, citesc si raman masca, draga de Cati prin cate a trecut. si sper sa fie repede in forma!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu sunt in cautari de cadouri pt Mos. Nu stiu ce sa ii iau sotului
Ariannei vreau sa-i iau de la Ikea un set de oale si ustensile de bucatarie, ca e tare pasionata de asa ceva. O sa-i iau si un mixer, ceva.

i le iei p-alea de jucarie sau de adulti?
te intreb pentru ca si victor e pasionat de oale si tigai da' nu cred ca le-ar bag ain seama pe cele de jucarie. cu cat sunt mai galagioase pe gresie cu atat sun mai distractive.
PS: ai vazut bucataria aia de jucarie cu dulap suspendat, cuptor si aragaz?

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Mey chiar nu stie nimeni un site despre cum sa ne imbracam cand suntem prea slabe sau prea plinute?

iza, exista 2 gagici englezoaice care au un serial pe BBC despre ce sa nu purtam cand suntem grase, slabe, cu fundu' mare , etc.
ele au scris si doua carti traduse in rom si care cred ca se mai gasesc in librarii. uite un link http://www.buybooks.ro/search-ce+sa+nu+purtati
sunt 2 carti micute, cu exemplificari fotografice de buna calitate. sfaturile sunt ok.
eventual poti da un search pe google dupa numele lor si poate gasesti ceva in engleza. bafta

edit: uite pagina lor! http://www.trinnyandsusannah.com/live/content.php?Item_ID=12

PS: daca nu mai gasesti cartile, ti le pot imprumuta eu.

pozele noastre

Mergi la inceput

bebecris, te rog frumos, da si tu un link cu ferma animalelor de la simba. am incercat sa caut si nu le gasesc. vreau sa stiu si eu cum arata. multam

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La multi ani, Nicolu'!
La multi ani, Zibelina!
La multi ani, Rares!
La multi ani, Nora!
La multi ani, Thea Sofia!

Sunt intr-o continua alergatura, nu mai am timp sa citesc si daca apuc sa citesc nu am timp sa scriu.

Laura multa sanatate micutei. Of prin ce treci, sper sa-si revina cat mai repede.

Elisa felicitari pt primii pasi! Ne-ati luat-o inainte, la al meu nici prin gand nu-i trece s-o ia la picior.

Azi am fost tare nostalgica, mi s-au perindat prin minte momente de acum un an, cam pe la ora asta au inceput contractiile.

Am vazut ca vorbeati de wii, am luat si noi wii fitness si e tare fain. Mi-au tremurat picioarele 2 zile de la 10 minute de yoga, ca sa vedeti ce conditie fizica am.

Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele

Mergi la inceput

hei, trecu de miezu' noptii!
la multi ani, elisa! sa cresti mare si sanatoasa si sa vrajesti baietii cu ochii tai minunati!
la multi ani, eduard! sa fii sanatos, fericit si norocos!

doamnelor, sa va traisca copiii si sa va bucurati de ei!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineata, ladies!

Elisa si Eduard, sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti o viata frumoasa alaturi de parintii vostri! Otilia, Adriana, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

...mda, tot matinala...parca nici nu-mi vine sa scriu la ora asta, eu sunt "pasare de noapte"...

Iza, mai gasesti un site, www.net-a-porter.com, de unde poti cumpara, dar si vezi tot felul de combinatii de imbracaminte numai pt slabe, direct de la Londra...pe mine ma mai inspira cum combina ei culorile sau materialele...nu ca as fi slaba, dar la esarfe tot ma uit

cami, iarta-ma, dar pt mine e acelasi lucru, tot "joc" inseamna...mai exact, faptul ca exista, totusi, o portita catre zona interzisa...eu nu i-as cumpara asta...dar sunt curioasa sa vad, in timp, daca functioneaza felul in care pui tu problema...mi-am recitit mesajul si mi-am dat seama ca suna cam "sec" intr-un fel, sa nu-ti imaginezi ca fac asa la propriu, ma ridic brusc, o iau pe Sonia, i-o pun in brate si plec ...ce vreau sa spun este ca, atunci cand am nevoie sa fac lucruri pentru mine, nu trebuie sa le negociez cu Claudiu, il anunt ca sambata sau duminica dispar 6 ore de-acasa si stie ca va ramane singur cu ea, nu refuza, nu se sustrage sau lucruri de-astea...Claudiu ii da sa manance, o spala, o adoarme, exact cum fac si eu, asta pe langa joaca, unde el este mult mai bun ca mine...iar seara, exact ca la alra, nu face nimeni altceva pana cand nu se culca Sonia, lucru pe care l-am stabilit impreuna de cand eram gravida, pe sistemul am facut copilul impreuna, ne implicam amandoi...dupa ce adoarme Sonia, fiecare face ce vrea, inclusiv sa se joace sau se culce la 4 dimineata...dar isi asuma oboseala de a doua zi si asta nu impiedica niciodata ce avem de facut pt Sonia....daca e obosit, se culca odata cu ea (la 9,30), dar niciodata inainte si sa ma lasa sa ma descurc singura cu ea...
...mai vroiam sa-ti spun ceva...am vazut ca tu, desi erai suparata pe el pe buna dreptate zic eu, ai inceput sa te simti vinovata ca ai reactionat asa si cautai sa rezolvi la tine ceva...cred ca trebuie sa reflectezi mai mult la ce se intampla, nu la tine e problema si rezolvarea ei nu inseamna ca ca trebuie sa gasesti o cale sa nu mai ai tu frustrari, pentru ca asta te face egoista (ti-ai pus o eticheta cam drastica, nu crezi?)...oricum, nu va merge asa, vei simti exact la fel, in situatii similare....si eu cred ca, din cand in cand, trebuie pus piciorul in prag si sa fii ferma pe pozitii...sigur ca tu stii mai bine ce merge si ce nu merge la voi, exemplele din jur sunt menite sa-ti arate doar ca se poate si altfel si sa-ti dea curaj sa incerci...iar asta nu inseamna ca-l iubesti mai putin...

O zi frumoasa va doresc!

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

ELISA
EDUARD

Otilia Darling sa va traiasca micutii!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
La multi ani Elisa ! Otilia sa-ti traiasca frumoasa cu ochi albastri, sa fie sanatoasa si sa se bucure de tot ce e mai bun pe lumea asta!
La multi ani Eduard! Darling, sa va traiasca cozonacelul, multa sanatate si numai bucurii!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Nicole de Alra!
Sara de Anca!

Rares de Flori76!
Nora de Alé!
Thea de stewie!

Elisa!
Eduard!

Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput