*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss, felicitari pt top 10!!!

Noi joi plecam la Constanta si sptamana viitoare ne-am hotarat sa plecam din tara. Asa, pe nepusa masa. Se plicitseste sotul Eu nu prea aveam chef, dar acum, dupa ce ne-am tot uitat pe net la hoteluri, sunt entuziasmata. De abia astept sa plecam. cine sa ma mai inteleaga

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, mersi de urari, ati fost super dragute. am tot dat azi refresh la ifon

noi am sarbatorit-o cu tort in familie, duminica facem chef cu copii. sambata facem si bradul ca sa picantizam situatia

noi in fiecare an am avut brad-brad in casa, dar parca la laura era intre canapele. acuma va fi in living in open space, si da, am si cateva globuri de sticla, care nu s-au spart din taifune/incendii si inundatii anterioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Criss felicitari pentru locul obtinut la concurs! Pup frumoasa mica!
Monicus tare mult imi place printesica ta! E un copilas curios si foarte curajos! Felicitari si pentru cele 2 maselute!
Babyzapi ma bucur ca-ti vei petrece Revelionul intr-un mod atat de placut tie!
Otilia a iesit foarte bine Elisa la masuratori! Pup scumpetea mica, sa nu aiba nici o reactie adversa!
Laura m-ai lasat fara cuvinte! Iti doresc multa putere si sa fie sanatoasa Cati, sa-si revina cat mai repede!
Sorvint felicitari pentru primii pasi ai lui Radu! Multa sanatate, aveti grija cu animalele...! Cu doctorul..nu-ti fa probleme, ii va trece! Cand va creste si-i vei putea explica de fiecare data ce se va intampla la cabinet, va fi totul bine!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

corina, unde plecati? cu arianna sau fara? distractie maxima!!

diamisha, eu m-am abtinut de la comentarii cu ce face tati si ar trebui sa faca caci la mine situatia e un pic diferita. adicatelea si eu lucrez full time si nu am job de crosetat ca sa zic asa (si nici el, dar eu sunt un pic mai expusa la frustrarile altora) si apoi avem si 2 copii si inca facem treaba in casa (zugravim noi - adica el ) si daca nu impartim serios ce avem de facut ne ia naiba pe amandoi.
insa da, si al meu are si wii si play station si s-a jucat la ambele insa dupa ce se culca fetele (cat sunt treze nici nu ai cum ) si si-a luat si chitara la play station, chiar si tobe , dar daca se culca tarziu e constient ca il ia laura de proaspat a doua zi.
in weekend mai facem si cu randul, mai sta el cu laura pana ma scol eu cu nicole si preiau si apoi se culca el, sau daca e sora lui se dau ei jos cu fetele si dorm eu.
noi ne aranjam programul si plimbarile si dupa somnul lui nicole, apoi ramane doar laura de negociat

ce nu am zis dar ma simt datoare sa o zic e ca e simplu sa cedezi ca sa eviti un scandal, sub orice nume sau sentimente inalte faci chestia asta, insa asta nu inseamna neaparat ca celalalt va aprecia ci doar va considera ca a castigat o mica batalie in lupta teritoriala. cel putin asa e in unele cazuri, evident ca nu generalizam parerea mea personala e ca uneori fara scandal nu se poate pur si simplu.

Mergi la inceput

laura, ma, mai bine ca nu e pojar
dar cam trebuie sa va prindeti ce a putut sa ii faca alergie in halul ala.

Mergi la inceput

Alra, mergem cu masina la Budapesta si Viena. O luam si pe zanica si pe mama, sa stea cu ea . am gasit o oferta super in Budapesta, la Marriott, la apartamente, 125euro/noapte. Sunt 2 camere, living si o bucatarioara (sa pot sa-i mai pregatesc ceva Ariannei). Sa vedem in Viena ce gasim, ca acolo e cam scump.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

la grasa mea preferata!!! mama de grasa

Eduard!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Alra, mergem cu masina la Budapesta si Viena. O luam si pe zanica si pe mama, sa stea cu ea . am gasit o oferta super in Budapesta, la Marriott, la apartamente, 125euro/noapte. Sunt 2 camere, living si o bucatarioara (sa pot sa-i mai pregatesc ceva Ariannei). Sa vedem in Viena ce gasim, ca acolo e cam scump.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

super pret. eu de cand o am pe laura numai apartamente cu bucatarie, sau case am inchiriat. ii dadeam borcan oricum, insa imi place libertatea de a manca ce vreau si cum vreau si nu imi placeeee micul dejun de la hotelurile din zona cu paine cu gem si croisante si ... atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Elisa plimbareata!!!
La multi ani, Edu!!!

Oti, Darling, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Si noi ii dam borcanel, dar ii mai dau un iaurt, un lapte cu taitei , un ou..

Elisa!!!! Otilicooo sa-ti traiasca minunea frumoasa!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput