*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 7
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica.
Pai. sper sa nu aiba astfel de initiative. Pupici.
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 N-am pus-o niciodata imbracata pe olita. Azi la pranz s-a trezit dupa 1 ora de somn si se partaia de mama focului...am pus-o pe olita si a facut kk.N-a mai adormit, ne-am jucat, a papat supita si a facut din nou kk la olita...cred ca ne mai iese un dinte, ca de obicei face de 2 ori...de 3 ori s-a intamplat sa faca cand am vazut si dintisorii in gurita Acum doarme de pe la 16:10 si a marait un pic in somn.Cand se trezeste ma uit in guriata sa vad daca e ceva nou Monicus, dulceata de Ana e ambitioasa nu gluma...nu s-a lasat pana nu a urcat in patut. Sara deocamdata nu are tentative d-astea...dar si cand o avea....sa ma tin bine Un cadou si pt. mine, va rog! http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 Visul meu implinit, Sara Maria! Poze cu printesa mea |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramo2007 Fetelor, o s-o filmez pe Sara pe olita ca s-o vedeti...ca poate ziceti ca sunt eu nebuna...dar ea chiar sta cuminte si produce... |
Mai eu n-am zis ca nu te cred. M-am minunat cat e de cuminte Sara. Si-am facut comparatie cu nazdravana mea. Pana la urma si-n poze se vede diferenta asta dupa cum remarca Ocean.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Alenaid.g pe "surioara geamana" a Sarei.
Toata lumea imi spune ca am un copil f cuminte...mama spune ca asa eram si eu cand eram de varsta ei...deci are cu cine semana
bebecris spune:
AS VREA SI EU sa-l pun pe david pe olita, insa nu sta...o sa mai incerc in seara asta... acum se joaca frumos de 15 minute la noi in camera, pe jos cu masinute, ferma animalelor de la SIMBA, cadoul de mos nicolae...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
anca_27 spune:
Multumesc din suflet, fetelor! Azi am avut o zi speciala, doar eu cu iubirea acasa, daddy are fte mult de munca. Ma bucur ca am facut mare chef-mare duminica, si ziua de azi a fost doar a Noastra. Am privit-o, iubit-o, pupacit-o, filmat-o, pozat-o, cat am putut de mult. Poate ar trebui sa facem toate astea oricand, sa facem tort, sa sarbatorim ... azi-noapte, fara somn, mi-am dat seama ca timpul e doar ceva inventat de noi, sa ne organizam mai bine. De ce n-am sarbatori si 1 An si 3 zile, sau 14 luni, sau ziua de azi, asa cum e ea, sa cantam `La Multi Ani!` si sa ne bucuram ...
Va pup si mulztu inca o data!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Ramo2007 spune:
Parerea mea e ca cel mai bun moment de pus pe olita e dimineata dupa ce se trezesc.Apoi incercati dupa fiecare masa....noi asa facem, sarim peste prima masa de fructe...ca a facut dimineata si sigur nu mai face in 2 ore...apoi dupa supa si ultima data dupa fructele de dupa amiaza.
Sara se trezeste la 8 si ceva sau 9, papa laptic si apoi o pun pe olita.Azi a facut de 4 ori...ultima data acum la 19 dupa fructe...nu credeam ca mai face, dar oricum o puneam pt. pipi si surpriza...a facut din nou kk.
Ma gandesc ca fiecare copil are o ora aproximativa la care face...inainte sau dupa masa...vedeti si prindeti momentul!
Eu asa am facut cu Sara si a mers...de la 9 luni si 3 saptamani o tinem tot asa.
Succes cu operatiunea OLITA!
monicus spune:
A venit mosu si la noi... uraaaa.
Se vede cat de cuminti am fost nu-i asa?
Si maine pleaca mosu de la noi ... si sa vedem unde ajunge mosu.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
nebunica-zapacica spune:
Nicole Sophie de Alra,
Sara de Anca_27,
Rares Teodor de Flori76,
Nora Ioana de Alé,
Thea Sofia de Stewie
Si cu intarziere Thomas de Oceanborn
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de o copilarie minunata, dragilor!!!
fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
criss703 spune:
Oceanborn ai facut un tort f. fain si cu dragoste pentru Thomas asta conteaza
Babyzapi ce ma bucur pt. tine ca meri in club (si ce club ) de Revelion (sa dansezi si pt. mine te rog ) .Ce cumintel se joaca Raphael cu jucaria !
Manumanu cum se mai simte Anastasia?
YEEEE s-a incheiat concursul de pe DC cu Klorane si datorita VOUA si juriului am terminat pe locul 8 .Suntem f. bucurosi ca suntem in primii 10 , nu am castigat nimic doar bucuria de a participa si a fi in top 10 ,( de fapt nici nu stiu care erau premiile ) http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=7
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Sorvint spune:
La multi ani, Nicole de Alra! sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si fericite in viata!
La multi ani, Sara de Anca! sa fii sanatoasa si sa ai o viata usoara!
La multi ani, Rares, de Flori! iti doresc multa,multa sanatate si o viata frumoasa!
La multi ani, Thea Sofia de Stewie!
Otiliav felicitari pentru primii pasi ai Elisei. Imi imaginez cat de scumpa era.Astazi si Radu a facut primii pasi singur. Bine cate 3 pasi si cadea. Apoi iar cate 3 si iar cadea. A facut asta de vreo cateva ori. Oricum se vede ca a capatat mult mai multa incredere si siguranta. A inceput sa stea mult mai mult singur in picioare fara sa se sustina. Oricum simt ca mai este putin pana isi da drumul bine,dar suntem pe calea cea buna.
Ramo2007 Votat!
Monicus multumesc pentru cuvintele frumoase si felicitari pentru maselute. Ce avansate sunteti.
Noi suntem la pampers numarul 4 Maxi si nu am avut decat foarte rar procbleme cu KK iesit afara din pampers.
Noi olita nici nu am luat inca. Radu nu sta in acelasi loc nici 30 de secunde, asa ca am spus sa mai amanam putin momentul pana cand o sa inteleaga si el cat de cat de ce il pun pe olita. Am zis sa mai astept pana pe la 1 an si jumatate. Bineinteles ca toti din familie si cunoscutii ma preseaza sa il pun. Cum nu l-ai invatat la olita pana la varsta asta? Mare greseala. Insa eu ii ignor si fac cum cred eu mai bine.
Ieri am fost si noi la doctor pentru ca avem o problema. V-am mai spus eu ca am un caine in casa. Ei bine a facut o ciuperca cainele(luata de prin parc,probabil),si a luat si Radu. I-a iesit o pata cat o moneda se 50 de bani pe burtica. Am fost la medic si mi-a dat betadina sa ii dau dimineata si triderm seara. MI-a spus ca in max 10 zile ar trebui sa treaca. Cainele este deja sub tratament de 2 saptamani. Asta e. Avantaje si dezavantaje cu animalele.
Si mai nou a prins o aversiune pe medic Radu,cum il vede incepe sa planga asa de tare si nu se opreste decat cand iesim din cabinet. Si asta de la 10 luni cand a umblat si i-a decalotat putica,ca nu era complet decalotata. EI si l-a tinut minte pe dnul doctor si acum nici nu vrea sa il vada.Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Acum fiecare vizita la medic v-a fi un chin pentru el si pentru mine, ca ma doare sufletul sa il aud cum plange si sa il vad cum se agata cu disperare de mine.