*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Elisa! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si voioasa! Sa-ti bucuri parintii si surioara in fiecare zi! Felicitari pentru primii pasi!
La multi ani, Eduard! Sa cresti mare, cuminte, sanatos si norocos, sa aduci bucurii parintilor!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Off nasol ca tine minte ca l-a necajit un pic. Poate o sa ii treaca frica si nu va mai plange. Si santate multa sa treaca bubitza mai repede.

Multumim frumos Da, si atat de irascibila suntem, plangem din orice si uite asa, noi aproape in fiecare dimineatza avem reprize de plans. Sper sa treaca mai repede.

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint
Monicus multumesc pentru cuvintele frumoase si felicitari pentru maselute. Ce avansate sunteti.
Noi suntem la pampers numarul 4 Maxi si nu am avut decat foarte rar procbleme cu KK iesit afara din pampers.
Noi olita nici nu am luat inca. Radu nu sta in acelasi loc nici 30 de secunde, asa ca am spus sa mai amanam putin momentul pana cand o sa inteleaga si el cat de cat de ce il pun pe olita. Am zis sa mai astept pana pe la 1 an si jumatate. Bineinteles ca toti din familie si cunoscutii ma preseaza sa il pun. Cum nu l-ai invatat la olita pana la varsta asta? Mare greseala. Insa eu ii ignor si fac cum cred eu mai bine.
Ieri am fost si noi la doctor pentru ca avem o problema. V-am mai spus eu ca am un caine in casa. Ei bine a facut o ciuperca cainele(luata de prin parc,probabil),si a luat si Radu. I-a iesit o pata cat o moneda se 50 de bani pe burtica. Am fost la medic si mi-a dat betadina sa ii dau dimineata si triderm seara. MI-a spus ca in max 10 zile ar trebui sa treaca. Cainele este deja sub tratament de 2 saptamani. Asta e. Avantaje si dezavantaje cu animalele.
Si mai nou a prins o aversiune pe medic Radu,cum il vede incepe sa planga asa de tare si nu se opreste decat cand iesim din cabinet. Si asta de la 10 luni cand a umblat si i-a decalotat putica,ca nu era complet decalotata. EI si l-a tinut minte pe dnul doctor si acum nici nu vrea sa il vada.Imi pare rau ca s-a intamplat asa. Acum fiecare vizita la medic v-a fi un chin pentru el si pentru mine, ca ma doare sufletul sa il aud cum plange si sa il vad cum se agata cu disperare de mine.

Mamica fericita de Radu 19.12.2008

pozele mele

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Multumim frumos mamica draga. Da, este extem de curioasa si nus e lasa pana nu face ca ea.

sorvint, otiliav feliciatri pentru primii pasi.Este bine ca si-au capatat incredere si acum vor fi cozanacei si mai curajosi. Ne mandrum cu ei toti.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Criss felicitari pentru locul obtinut la concurs! Pup frumoasa mica!
Monicus tare mult imi place printesica ta! E un copilas curios si foarte curajos! Felicitari si pentru cele 2 maselute!
Babyzapi ma bucur ca-ti vei petrece Revelionul intr-un mod atat de placut tie!
Otilia a iesit foarte bine Elisa la masuratori! Pup scumpetea mica, sa nu aiba nici o reactie adversa!
Laura m-ai lasat fara cuvinte! Iti doresc multa putere si sa fie sanatoasa Cati, sa-si revina cat mai repede!
Sorvint felicitari pentru primii pasi ai lui Radu! Multa sanatate, aveti grija cu animalele...! Cu doctorul..nu-ti fa probleme, ii va trece! Cand va creste si-i vei putea explica de fiecare data ce se va intampla la cabinet, va fi totul bine!

poze aniversare 1 an

Ami, mami de David Alexandru (26 iulie 2001) si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Daniela, pe aici copii primesc un mic cadou zilnic intre 1 si 14 decembrie, pe 25 vine cadoul cel mai mare. Si se pune ceva pe perete cu o punguta pentru fiecare zi in care sa aibe loc cadoul. Daca nu are nu-i bai, se pune langa, cadouri sa fie . Se pun hainute, agrafe, dulciuri, creioane, oua Kinder, depinde de imaginatia fiecaruia. Eu i-am pus personaje din Hello Kitty in ultimele zile pentru ca i-a scris mosului ca-si doreste dar mosul a cumparat altele pentru Craciun.

Frumos obiceiul. Cei mici stiu cine pune cadiourile sau sunt ajutoarele mosului? Mos Nicolae mai exista acolo?
Hai ca te-am prins la interogatoriu.
Dar mai aflam si noi cate ceva din cultura popoarelor.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

[red]otiliav[/red sa iti traiasca printesa si sa fie santoasa si voioasa, asa cum o stim. sa va umple inimile cu bucurie si sa fiti mandri de ea.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

La multi ani Elisa de Otiliav si Edi de Darling,sa fiti sanatosi,bucurosi,voiosi si sa aduceti parintilor numai bucurii!
Monicus,e tare ambitioasa Ana,pe langa faptul ca e curioasa sa descopere tot.Felicitari pentru cele 2 maselute!
Criss, felicitari pentru rezultatul obtinut la concurs! De f mult timp vreau sa-ti scriu ca scumpa ta Sofi e domnisorica in toata regula,e tare schimbata,e scumpa foc.
Babyzapi,!Oauuu...ce revelin cool veti avea.
Otilia ,felicitari pt Elisa!
Laura multa sanatate lui Cati si sa-si revina cat mai repede.
Sorvint, felicitari pentru primii pasi ai lui Radu!

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Un cadou,va rog...
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Mikidutza10.html

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

david o are primita de la socrii
dar o au la auchan si costa vreo 50 ron

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

bebecris, te rog frumos, da si tu un link cu ferma animalelor de la simba. am incercat sa caut si nu le gasesc. vreau sa stiu si eu cum arata. multam

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cine a mai implinit azi un anisor? 2 cozonacei stabiliti pe alte meleaguri :

Elisa, la multi ani
La multi ani Eduard,

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.

Carmendu mersi pentru ajutor . Sambata cand merge iubi in carrefour o sa se uite si dupa aceste carti.
Diamisha mersi frumos pentru site. Imi plac ideile lor de tinute

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI ELISA SI EDUARD!Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!

aseara la 21:30 am bagat-o pe Sara la nani...nici gand sa doarma arunca suzeta din patut.S-a dus tati la ea si avea chef de joaca..ii da jos saccul de dormit si o ia in sufragerie sa ne jucam.Sara cum da cu ochii de mine zice kk kk..ea zic...da mami -iai spus lui tati ca a i facut kk de 4 ori azi?ea incontinuu kk kk..si un part mic.Zic ups...copilul vorbeste serios.O pun pe olita si face kk a 5 a oara pe ziua de ieri...n-a mai facut asa de cand era mica rau.ma gandesc ca ne pandesc sigur alti dinti .Am pus-o in patut, s-a pus cu funduletul in sus si in 2 minute era in lumea viselor.Mititica nu se culca ca stia ca mai face kk.
S-a trezit la ora 10:05...cand m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred...Ma gandeam ca nu va mai face kk acum de dimineata, dar cum am pus-o pe oilta gata...pipi si kk.
Spuneti-mi va rog, dintii de sus sparg mai greu gingia?Se vede dintisorul coborat in gingie de ceva timp...dar nu iese...si gingia e inflamata.

Un cadou si pt. mine, va rog!
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-Ramo2008.html

Mergi la inceput