*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 23
aleinad.g spune:
Neatza!
A ras fi-mea un castron de legume cu ficatei!!!
A venit un nene sa schimbe o teava la caloriferul din bucatarie (ca incepuse sa curga) si cu ochii la ce mesterea el a terminat tot. Am zis ca-l mai chem pe nenea pe la noi. ![]()
Laura, ce bulanele de cozonacica dragalasa
, ce surioara cretulina
si ce mamica superba
!!!
Nebunica-zapacica, asa cum au zis fetele se gaseste milumil junior in tara. Nu stiu cum e ca Teodora e pe Nan.
Amalia, multumesc pentru idee.
Nici Teodora nu papa mere, o sa incerc sa-i dau ca tine. Puteam sa ma gandesc si eu la asta (dar deh neuronu'
) ca banana asa o mananca, presata in mana putin cate putin, nu o vrea pasata inainte. O sa incerc si sufleul lui Bebecris.
Anca, te inteleg. Si eu sunt stilul asta si tot incerc sa ma schimb de 14 ani. Uneori imi reuseste, alteori nu.
Criss, noi am dat ieri 250RON.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Ramo,
Sara sa fie bine la vaccin.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Noi luam vaccinurile de un un prieten care lucreaza la un depozit farmaceutic si sunt mai ieftine.Am dat pe Infarix 230 RON...fata de 315 in farmaciile Dona 
lorellay spune:
monicus..nu te contrazic..stiu ca parerile sunt impartite..am spus doar cum a fost la noi...
fetelor se mai confrunta cineva cu hernie ombilicala?
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
babyzapi spune:
Carmendu mersi mult de tot, foarte util site-ul image matters, acum daca il conving si pe iubi sa-mi dea bani sa ma duc la stilist, nu-mi mai trebuie nimic...decat o garderoba noua
. Noi avem playmobil cu 1 elefant, o zebra, o girafa, o maimuta, un copac si 2 oameni. Pe mine chiar nu m-a incantat deloc jucaria asta, iar Raphael e preocupat doar ca sa le imprastie si mai baga girafa in gurita. Foaret mult mi-a placut poza cu Victor la baita inconjurat de mingi. Al meu atat de mult s-a jucat cu mingiutele ca le-a distrus aproape pe toate...isi baga coltii in ele ![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
ginye55 spune:
A revenit Eli
cu biciul!!!!!!!!! 

Anca
a iesit execelent negresa. Nush insa cum s-a intamplat ca in ziua aia au venit si soacra si cumnata si mama la mine si nu prea am apucat. 
De regula ele vin destul de rar la mine si intotdeauna anuntate. Ma duc eu pe capul lor mai mereu.
Bravegirl poate mosul va aduce cadou anul asta inca un bb mult asteptat. 
ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Bravegirl, bafta, sa te intorci cu un bb in burtica din vacanta!
Sara doarme de la 11.45...daca nu se trezeste pana la 13.45 o trezesc eu...sa nu fie ciufi cand vine dr. ca n-are timp de stat, se duce direct la cabinet.
bertha spune:
cu vesti bune
Avem primele rezultate, nu-i anemica, n-are lipsa de calciu, toate valorile normale, mai putin una care e mai mare, din cauza alergiei. M-am mai linistit!
Mai avem de investigat putin cu niste probe de kk ca sa eliminam suspiciunile unor eventuale probleme digestive. Deci, nu mancam aia, nu mancam pe-aialalta, trec zile de post negru, dar noi cu analize bune,
tzitzi face minuni.

Mai, bunaciunii de mama a lu' Cati, va rog sa nu-i mai ziceti madame, da? Dsoara e mult mai potrivit! Bravo, mami,
cine ar zice ca acu' un an ai detinut la purtator un pepenas de aproape 5 kg?!
Anca, asculta la baba,
o fetita de 10 kg e super! Lasa fata in pace! Nu te lua dupa mine cu jelitul privind lipsa apetitului, nici eu nu ma plang (numai) de nebuna, asta mica a mea scade in greutate, de-aia ma agit. Dar o bucatica asa ca Zibe care creste usor si constant in greutate e absolut normala.
Otilia, mai baga niste poze cu bujorelele tale.
Mi-e dor de bulanele Elisei, dupa ce am admirat-o pe Zibe.
Alra, si voi posedati bulanase apetisante, pozici noi vrem!
Vreau poze cu bulanase de cozonacei goale, ca vara, m-am saturat de haine!![]()
Malinas, ce mai faceti?
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
ginye ![]()

ramo si dimitrie sta cuminte la olita si avem acelasi prog de kk![]()
.....sa fiti baftoase la vaccin
lorellay eu am o vecina cu copilul cu hernie ombilicale zice ca ii va prog la op...are peste 1 an si nu s-a retras...sora meaa avut la fata tot asa a operato si e ok 
bravegirl sa ti se implineasca dorinta 
mariana in situatia prietenelor mele sc a fost desfintata...totusi mergi la isj vezi ce te sfatuiesc 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Ramo2007 spune:
Eli
, ce ma bucur ca mai e un cozonacel care sta cuminte pe olita...incepusem sa ma simt aiurea ca o laud pe fii-mea ca face kk numai la olita ![]()