*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 22
elilov3 spune:
oceanborn am vazut tortul lui thomas a fost bestial zau e chiar frumos...ce aluat thomas de pe tavita? 
bebecris multumim de retete eu una sper sa incerc una cat de curand 

anca nu am reusit sa vad pozele cu z, nu reusesc sa deschid pagina cu pricina...nush 

vorbeati de plimbari in strainatate eu una nu am trecut niciodata de granitele romaniei noastre dragi...sper sa ajung vreodata in elvetia sunt fascinata de ea sau vatican
ce sa va zic sanatosi si voiosi...alearga ca nebunicul prin casa mai cade vine la mine si face au....imi place cand lipeste buzitele si face ooooo asa mirat e delicios
..se catara pe toate cele....ma uimeste face atatea achizitii
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
monicus spune:
Pupicvi si multumiri. Ah, si cand o sa isi dea drumul.. sa vezi tu... daca te mai poti tine dupa ea.
Un sfat, ramane la latitudinea ta daca vrei. Nu o mai pune pa printesa ta in premergator. Ii incetineste mersul si nu isi va capata incredere in ea sa paseasca singura.
Eu nu am pus-o deloc pe Ana si asa si-a dat drumul. Pupici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Cameliam multu de raspuns ..nu vroiam sa merg nepregatita sa n-am suficient la mine . Amalia ![]() Oceanborn de cand vreau sa-ti zic ce brad frumos aveti si ce miroase a sarbatori la voi ![]() Miky_ea de ce dispari asa repede? Mai spune despre voi ![]() Monicus mai da ce energica e Ana nu se lasa deloc .O sa fie o luptatoare .Sofi nu are nici acum intentia sa mearga singura .Hera felicitari ca ai reusit cu intarcatul..acum cateva saptamani aveai niste emotiiii Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez si nu numai PovesteaNasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
manumanu spune:
ANCA, Sara mica e o minuneeeee!!! M-am delectat cu pozele, bijuterie nu altceva! Abia astept s-o cunosc la primavara!!! Scriai intr-o postare ca o adormi intr-o camera unde soatza se uita la seriale. Si tu o adormi in brate? Ca eu nu mai stiu cum sa fac cu Anastasia, numai in brate pot s-=o adorm si in alta camera decat e Raducu... el adoarme singur din vara, are un mic "ritual" de gangureli inainte, dar daca o las si pe ea in patutul ei, se ridica, face ture prin patutz, il striga si nu-l lasa sa adoarma, plus ca mai si striga daca ne vede/simte pe noi in preajma... Am incercat s-o tin pana adoarme el si s-o pun atunci in patul ei, dar e si ea obosita si plange, zice "naaaa, naaaa" (asta insemana nani-nani, asa zice numai cand e obo si vrea sa doarma).... nu stiu cum o sa fie, sper sa vina de la sine candva, dar eu nu cred in astea, ca si ALRA zic ca noi suntem cei care le conturam comportamentul. Dar, in situatia asta, EU NU STIU CE SA FAC!!!
Sfaturi?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Otiliav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
eu imi amintesc ce obosita dar bucuroasa era cand am vorbit cu ea la telefon Vacanta cu Laura in Romania |
Eu imi amintesc ca ma simteam cotcodacind ca o gaina care a reusit sa faca un ou (pe unde trebuie
Si m-au lasat singura la hotel pe la 2-3 dimineata si nu aveam cu cine parlamenta
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Neatza!!!!

MI-A VENIT!!!!!
Sunt super happy! Atat de mult mi-am dorit sa fiu insarcinata pana la sfarsitul anului...acum am o sansa
cu Arianna am ramas in prima luna de incercari. Pe Arianna am conceput-o in Paris. Acum poate venim 4 de la Viena
Ce vis frumos ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
mariana28 spune:
| citat din mesajul lui elilov3 ziua buna...hehe net...bun salariul lui ionu....cum vine cum il spargem mariana28 draga mea directorul poate sa te bage in restrangere de activitate chiar daca esti in cic....tine stric de lipsa nr de elevi in sc prin urmare desfintarea ei...iti spun din exprienta a 2 prietene care au intrat in restrangere si au luat post altundeva...daca nu ai incredere te sfatuiesc sa mergi la inspectorat si sa discuti la cadre despre situatia ta , iar apoi cu inspectorul de specialitate....sunt sigura ca iti vor spune exact care e situatia si ce este de facut [daca ai inspectoare nu strica un buchet de flori]...hai sa fii baftoasa una din prietenele mele a venit in oras dupe n-spre incercari.... ![]() ![]() nebunica-zapacita da gasesti lapte milumil junior...e doar simplu fara arome, dimitrie il papa cu mare placere ![]() ![]() ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
multumesc frumos

Eu sunt educatoare si la gradi sunt trei posturi. Eu ma gandesc ca la restrangere trebuie sa anunte codul postului...din 3 posturi, de ce al meu? Mai ales ca sunt in cic. La transfer anul trecut, cele cu restrangeri au luat posturile cele mai bune, dar pe criza asta parca n-as risca.
Multumesc si celorlalte fete pentru raspuns
. Am mai auzit si asta...ca fiind mai multe posturi, nu are voie sa imi restranga postul meu, eu fiind in cic. Acum voi vedea, dar parca nu imi trebuia stresul asta inainte de sarbatori si pana la primavara cand se vor depune dosarele(ca eu oricum il depun pentru transfer).Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
Otiliav spune:
Ancule, parerea mea e ca o rasfeti incercand sa-i faci pe plac. Stiu ca are ochi frumos si gene lungi dar gandeste-te pe termen lung. Cum ar fi sa mearga 8 ore la gradi si sa nu manance nimic ca deh nu se agita nimeni pe langa ea acolo. Ofera-i o alternativa, maxim doua la fiecare masa dar nu mai multe. La masa de pranz de exemplu gatesti pentru voi o supa/ciorba si ceva felul doi. Si daca le refuza pe amandoua ii poti da un iaurt in caz ca nu a mancat nimic in ziua respectiva, niste cascaval cu painica, ceva ce nu trebuie pregatit din timp. Mi se pare de neimaginat ca eu una sa stau sa pregatesc n-spe feluri de mancare pentru un copil de un an diversificat cu de toate, care nu are alergii la nimic. Nu vad rostul efortului acesta. Pe bune. La un an orice ai gati pui/peste/vita poate primi si ea.
Si neaparat fara lapte ziua, destul ca noaptea este la lactobar. Ca am impresia ca ea nu mananca mancare pentru ca primeste lapte mai mult decat necesar.
Trebuie sa o faci cumva sa ceara mancare, asa cum bine a scris Corina. Nu stiu daca mai tii minte dar si Elisa a avut perioada cand nu manca nici 6 ore dar de cand s-a convins ea ca a ramas fara lactobar ziua mananca de se mira taicasu ce castroane da gata. Si cere de la masa noastra, ieri pentru prima data a primit putina sunca de porc si i-a placut.
am vazut cateva poze, e din ce in ce mai frumoasa Sara, sa va tineti bine cand va creste mare.
Laura, cred ca am fluierat de s-a auzit pana la tine
, nu-i asa? Incredibil ce bine arati si ce mult s-a schimbat Cati, la inceput nici nu banuiam ca seamana cu Rebeca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre
lorellay spune:
manu..mamica draga...te inteleg prin ce treci..imi imaginez..si ma pufneste rasul..da nu-i de ras...trebuie sa ai rabdare...
monicus eu pus bestia in premergator de la 7 luni...a mers de la 10 luni jumate
bravegirlsa va intoarceti 4 din plimbari...
www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]
monicus spune:
Multe tari au interzis premergatoare, ma refer la cele din vest si stiu ei ce. Multi copii care si-u capatat incredere mai devreme nu au fost pusi in premergator. Acum fiecare face ce vrea
| citat din mesajul lui lorellay manu..mamica draga...te inteleg prin ce treci..imi imaginez..si ma pufneste rasul..da nu-i de ras...trebuie sa ai rabdare... ![]() monicus eu pus bestia in premergator de la 7 luni...a mers de la 10 luni jumate bravegirlsa va intoarceti 4 din plimbari... ![]() www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!] |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
'Neata,
Sunt zombi...Sara s-a culcat la 12:30...la 22 am bagat-o la culcare si din nou jocul cu aruncatul suzetei din pat...la 22:30 m-am bagat in pat ca nu mai puteam si tati a luat-o din patut si se juca cu ea.Mandra mea facea ture chiuind intre sufragerie si dormitor...ma tragea de par, de gene...pe la 11:45 i s-a facut somn si lui tati si a pus-o in pat...iar aruncat suzi, tati dat la loc...aruncat suzi...si uite asa pana la 12:30 cand a picat lata.S-a trezit la 9 de foameee....aseara nu a papat tot lapticul.Tind sa cred din ce in ce mai mult ca dintii sunt cauza acestei agitatii..sus se vede punctuletul alb si mai mult.
Am sunat dr. vine la ora 14 sa-i faca Infarixul.Sper sa adoarma pe la 12 si sa se trezeasca pana la 14, sa n-o luam chiar din somn cu intepatul...

de
Paula Sofia DN 18.11.2008