*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 21
criss703 spune:
Cameliam multu de raspuns ..nu vroiam sa merg nepregatita sa n-am suficient la mine .
Amalia 
Oceanborn de cand vreau sa-ti zic ce brad frumos aveti si ce miroase a sarbatori la voi 
Miky_ea de ce dispari asa repede? Mai spune despre voi 
Monicus mai da ce energica e Ana
nu se lasa deloc .O sa fie o luptatoare .Sofi nu are nici acum intentia sa mearga singura .
Hera felicitari ca ai reusit cu intarcatul..acum cateva saptamani aveai niste emotiiii ![]()
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Amalia spune:
Ce-mi place sa va aud povestind de calatorii!
Intotdeauna mi-a placut sa am ocazia sa vizitez. Momentan, n-am reusit nici 5% din tara, darmite in strainatate
. In afara n-am iesit decat acum 3 ani, la greci si ce-i drep, mi-a placut foarte mult!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
carmendu spune:
am vazut poze cu zibelina ancai. doamne, ce ochi frumosi are!!!!
frumoasa petrecere si interesanta salata de beouf.
a mancat cineva papusa?
mai, eu am numarat 4 torturi! sau oi fi numarat unu la primarie, doua la prefectura, ...
laura, arati senzational! pup dulce pe catica!
as fi vrut sa vad si niste poze de la petrecerea de un an!
cris, saru'mana pentru foto cu ferma de la simba. vroiam sa stiu cum arata. vreau animale de plastic care sa imite bine animalele. uite ce i-am luat eu lui victor si se joaca destul de mult cu ele. nu i-am gasit pisica! http://good-times.webshots.com/photo/2540070160103601207jITnNl
alra, tu cand ne mai arati poze?
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
criss703 spune:
Carmendu cu placere , sunt bine realizate figurinele animalute dar nu are tendinta sa le inghita? sau sunt mai mari decat vad eu
.. am experienta cu o ratusca de plastic care era sa fie inghitita
.Dar si Victor are niste ooochi 
Anca in afara faptului ca ai facut o gramada de mancare care mai de care mai apetisanta
...cum ati facut cu tortul dreptunghiular cu poza Zibelinei ?? l-ati mancat ? poza se putea da jos (ca era asa de frumoasa)?!..am eu acum in miez de noapte un pitic pe creier 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
carmendu spune:
iza, am mai cautat pentru tine. ![]()
http://www.imagematters.ro/
http://www.stylediary.ro/wordpress/
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
Amalia spune:
Hera ma bucur ca a mers totul atat de bine cu intarcarea!
Sper din suflet si eu la asa ceva! Nu atat la reactia copilului, cat la retragerea laptelui meu..![]()
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Sorvint spune:
Amalia,Monicus,Aleinad.g,Criss703,va multumesc frumos.
Bebecris sa iti fie de bine noua infatisare. Se simte ca ti-a dat o stare de spirit mult mai buna.
Anca27 asa este refirtor la gatit. Si eu sunt la fel,plus ca intotdeauna gasesc ceva nou si pare mai atractiva mancarea. Si blog-ul lui Teo chiar imi place mult si e de mare ajutor.Si mie imi place foarte mult Viena. Am fost acolo pentru ultima data anul trecut in mai ,cand eram insarcinata cu Radu in 6 sapt.Acum am planificat o vizita la primavara,sa mai creasca Radu putin si vrem sa stam o saptamana. Abia astept sa mergem. Imi place foarte mult. Am fost intr-un an si in preajma Craciunului si a fost tare frumos.Anca foarte scumpa Sara. Si are niste ochisori asa de frumosi.O culoare tare frumoasa. Iar de pregatiri nu mai spun.
Mamiseli_11 si lui Radu ii placeau intr-un timp cartofii copti cu branzica,smantana si unt. Ultima data cand i-am dat mi-a vomat si de atunci am facut o pauza. O sa ii mai fac zilele astea si o sa incerc si reteta ta.
Si Radu trece printr-o perioada in care nu mai vrea sa manance. Numai cand ma vede ca incep sa pun mancarea in blender stie ce il asteapa, si inceapa sa se supere si incearca sa planga. Eu ii dau numai in scaunul de masa sa manance pentru ca altfel nu as putea. Nu sta o clipa locului. Iaurtul e deocamdata singurul pe care il accepta fara prea multe lamentari.
Lauramiron ma bucur sa aud ca este mult mai bine Catinca. Cand va aud vorbid de serbarile copiilor mai mari,ma apuca asa o dorinta sa treaca timpul mai repede sa il vad si eu e Radu la serbari,costumat,spunand o poezie.Insa pana atunci am alte momente minunate de trait.Vazut poze frumoase. Tu arati tare bine,iar fetitele sunt niste scumpe. Sa iti traiasca!
Amalia multumim de sfatul cu mar ras. O sa incerc si eu pentru ca nici Radu nu agreeaza marul crud. Eu i-am dat mai mult copt pana acum.
Carmendu ai un baietel foarte frumos. Are niste ochi mari mari si frumosi. Sa iti traiasca. Am mai vazut si in alte poze bile cum aveti voi in cada. Imi plac tare mult. De unde le-ati luat,ca eu nu am vazut nicaieri?
LA MULTI ANI ELISA de Otiliav, sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte de o viata fericita.
LA MULTI ANI EDUARD de Darling, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa si fericita.
elilov3 spune:
ziua buna...hehe net...bun salariul lui ionu....cum vine cum il spargem ![]()
mariana28 draga mea directorul poate sa te bage in restrangere de activitate chiar daca esti in cic....tine stric de lipsa nr de elevi in sc prin urmare desfintarea ei...iti spun din exprienta a 2 prietene care au intrat in restrangere si au luat post altundeva...daca nu ai incredere te sfatuiesc sa mergi la inspectorat si sa discuti la cadre despre situatia ta , iar apoi cu inspectorul de specialitate....sunt sigura ca iti vor spune exact care e situatia si ce este de facut [daca ai inspectoare nu strica un buchet de flori]...hai sa fii baftoasa una din prietenele mele a venit in oras dupe n-spre incercari....

nebunica-zapacita da gasesti lapte milumil junior...e doar simplu fara arome, dimitrie il papa cu mare placere 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
elilov3 spune:
ohoho ce de sarbatoriti am ratat...nu-i nimic mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()

Thomas de Oceanborn,
Eva de Madutz,
Nicole Sophie de Alra,
Sara de Anca_27,
Rares Teodor de Flori76,
Nora Ioana de Alé,
Thea Sofia de stewie,
Elisa Andreea de Otiliav,
Eduard de Darling_

LA MULTI ANI!!! cu sanatate tuturor sa fiti sanatosi, sa cresteti mari mari, sa va aduca Dumnezeu numai fapte bune in viata voastra si sa reusiti cele propuse
elilov3 spune:
laura am citit ce ai patit cu cati, urata treaba bine ca ati gasit buba si se va rezolva....eu zic sa punem nitel biciul si alte cele pe virusachi aceia nasoli sa va mai lase ..stai ca scot artileria grea 

...sper sa plece sa numai chinuie nici un copilas...........vreau sa iti multumesc de cadoul de mos Dimitrie a incercat sa citeasca singur povestile, iar elefantul ah ce bun e parca l-ar tranti....hehe ce frumoase sunt....inca odata multumim frumos 

fluturasha ieri am reusit sa plasez coletul minune speram sa ajunga sapt viitoare...speran de asemenea sa va place ce e acolo...pupam frumoasele 
amalia tin sa iti multumesc si tie ca ai fost o draguta si ai anuntat fetele, multumesc inca odata