*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebecris, am incercat intai cu Aptamil si apoi cu Milumil Junior. Bea cam 50 ml max 140 mil. Asta dc avea chef. Uneori cu mari fortari si tipete. Am incercat si cu laptele de la cutie si am vazut ca accepta fara nici un comentariu. Si asta a ramas. oricum priemste lapte praf cu cerealele. Doct mea a zis ca e ok. Asta e. Cica asa sunt copii alaptati pana tarziu. Probabil a mea face parte din categoria aia.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am vazut poze cu sara, vai ce ochisori frumosi!!!
anca arata ca americancele din "american dream"
si nu pricep de ce 3 torturi??

laura, ma termina parul rebecai, al laurei s-a intins de tot la 3 ani . si ecaterin bubos ufff. nasol cu alergiile astea, sper sa nu o patiti cu alta ocazie. vezi de ce nu voiai tu antibiotic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

La multi ani, elisa!

La multi ani, eduard!

Sa cresteti mari si sanatosi!

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mariana28 nu sunt in domeniu dar stiu ca in perioada concediului de ingrijire a copilului pana la 2 ani angajatorul nu te poate da afara si postul e al tau la intoarcere (cel putin la bugetari)
Nebunica_zapacica noi folosim Nan Junior deci nu stiu nimic despre Milumil Junior decat ca exista si in Romania .Noi am anut aceiasi dilema in vacanta din Italia dar i-am cumparat laptele similar (desi avea alt nume Nidina2 ...cred)si a fost ok , l-a baut la fel ca pe Nan2 .Hihi mi-am amintit si eu de carnaciorii si vinul fiert de la Viena

Intrebare : vaccinul care se face la 1 an si 1 luna (tot ceva infarix cred ) cat costa ? ..pentru restul de la 2,4 si 6 luni am platit cate 240 lei ...o fi la fel ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Laura am vazut pozele, mamiiii, pai esti super! Iar fetele sunt delicioase amandoua, Catica e si ea un pic cretulina sau mi se pare mie? Vazut si bubitele, biata de ea, lasa ca trec. E o dulce mica oricum.
diamisha multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anca_27 ai facut niste aperitive deosebite! Ai o printesica frumoasa foc si tare vesela!
Bebecris multumim pentru retete! O sa incerc si eu cat de curand laptele..

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

250 am dat noi acum.

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Intrebare : vaccinul care se face la 1 an si 1 luna (tot ceva infarix cred ) cat costa ? ..pentru restul de la 2,4 si 6 luni am platit cate 240 lei ...o fi la fel ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

La multi ani Elisa!!!!
La multi ani Edward!!!

Oti, imi amintesc determinarea ta de a naste natural dupa o cezariana si reusita!

Eu am intrat sa va spun ca a plecat si de la mine pachetul de Mos Craciun si cred ca asosit la posta cel pt. Remus! Maine merg sa il ridic.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Mariana si eu confimr ce zice Criss si mai stiam si sper ca nu ma insel ca angajatorul nu are voie sa te dea afara timp de 6 luni.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes
Oti, imi amintesc determinarea ta de a naste natural dupa o cezariana si reusita!

eu imi amintesc ce obosita dar bucuroasa era cand am vorbit cu ea la telefon

Mergi la inceput