*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 19
Amalia spune:
Ultima data a fost acum 4 zile...acum 3 zile am dat marul cum ziceam mai sus si a mers. In rest, din masa de fruct (in care era mar) manca cam 3 lingurite (asta daca deschidea gura).
De incercat...pai am incercat cel putin 3 luni...mai faceam pauza..ii mai dadeam altceva..reveneam dupa o perioada.
Sincer, nu ma asteptam la mofturi la mar
...David isi doreste si acum sa-i dau cu biscuite ca la bebei![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
de cate ori ai incercat si cand ai incercat ultima data Vacanta cu Laura in Romania |
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
alra spune:
eu ii dau terciuri de alea la borcan combinate cu un fruct proaspat. in general banana ca se turteste repede la furculita, dar saptamana trecuta i-am ras un mar. deci pun 100g piure la borcan peste 1 fruct mare si apoi cateva masuri de cereale ca sa leg.
edit: sa ma mai laud
daca ii zici din cuvinte fara sa ii arati ceva "fa bravo" sau "fa pa" FACE!!! si intoarce capul cand o strigi pe nume, laura nu cred ca raspundea la nume la 1 an.
Hera25 spune:
Corina hai ca spun secretul.
Am inceput prin a nu-i mai da tz ziua. Cred ca a durat cam 2 sapt, timp in care ea a cam uitat de tz ziua. Nu acelasi lucru se intampla noaptea.Apoi nu i-am dat tz inainte de culcare. Adormea ba in scaunul de la bucatarie, ba o plimbam. Si ii mai dadeam noaptea cam de 2 ori pe la ora 2 si ora 4, apoi dim pe la 6-7. Dupa ce am dezvatat-o sa adoarma fara tz, se mai trezea cam o data noaptea.Intre timp mi-a acceptat cerealele, asa ca inainte de culcare papa cereale cu lingurita, deci ii tinea de foame.
Apoi ca printr-o minune sambata noapte nu s-a mai trezit deloc, decat la ora 10 dim. Si am zis, gata e momentul. Nu-i mai dau. Asa ca a doua noapte s-a trezit pe la 5 si i-am dat sa bea lapte de vaca de la cutie si s-a culcat la loc. A 3 a noapte nu s-a mai trezit deloc, decat la 9 dim. Si azi noapte s-a trezit la 5 dim si tot asa i-am dat laptic de vaca. Si asta e povestea cu intarcatul Lorenei. Nici prin gand nu-mi trecea ca va fi asa de usor, s-o intarc fara urlete alaturi de mine.
Ideea e ca a durat cam 3-4 sapt nu mai stiu exact. Treptat.Nu a plans deloc. Iar mie mi s-a retras laptele din tz natural, nu am avut probleme.
Acum sunt fresh. Oricum imp e sa fii tu pregatita pt momentul asta, sa fii sigura ca asta iti doresti. Vb asa pt viitor.
Sper sa fi fost clara in ce am scris, ca am scris cam in graba.
O seara buna tuturor.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
criss703 spune:
Bebecris
sunt convinsa ca e un oras frumos !(prea ziceti toate cu foc
).Noi am luat 7 zile ca sa avem timp de vizitat pe indelete , m-am uitat pe net/harta si am vazut ca sunt o gramada de vazut ...deci mai multe perechi de pantofi zici !
Lauramiron si eu am vazut poza cu nasa mare si ma gandeam "o fi ruda cu tine?
) supeeer ai aratat asa aranjata cu rochia neagra si ai slabit mult (lucru pe care il pot zice si despre Anca
).Saracuta Cati ce umflatica si necajita era , bine ca si-a revenit .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
bebecris spune:
eu am incercat sa nu fac comparatii...fiecare copil este unic si are propriul ritm de dezvoltare...mi-era un pic ciuda ca al meu nu merge mai repede, dar la 1 an si 20 de zile david a mers...incepe usor usor sa zica cuv stalcite; ma bucura cel mai mic progres...pentru ca-i multumesc lui DOAMNE DOAMNE, ca este aici langa mine, ca ma trezesc in fiecare dimineata cu cate un BAAAA, MAMMMMA...in spital mi s-a spus ca va avea probleme...insa david este un copil perfect..nu stiu ce e aia sa nu manance...cu somnul suntem un pic mai figuranti..inainte ma enervam, ma suparam, ne certam, acum..il las sa-si faca nr, sa se joace pana il ia somnul...
el este alinarea si bucuria noastra...david de schimba starea in2 secunde...e o minune SI ESTE MINUNEA MEA PENTRU CA ALUPTAT SA TRAIASCA!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
mariana28 spune:
AM SI EU O INTREBARE OFF TOPIC :(
Stiu ca unele dintre voi sunteti cadre didactice...Credeti ca imi poate baga postul in restrangere de activitate fara acordul meu in perioada aceasta de concediu crestere copil? Ma sunat directorul sa ma intrebe daca vreau ca pot lua in alta parte (la oras, eu sunt la tara) si am prioritate, dar in conditiile astea de criza, parca n-as da vrabia din mana.
Scuze, dar n-am avut pe cine inteba mai repede ca pe voi
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!
alra spune:
hera, incearca sa nu o mai adormi tu. mie mi se pare foarte periculos adormitul copilului, in cazuri extreme ajungi sa ti se trezeasca la fiecare ciclu de somn. eu am avut la ambele fete ceva de distras atentia cand am iesit din camera - carusel muzical, jucarie muzicala si le-am lasat cu lumina stinsa sa adoarma singure.
la bebelusi merge lumina stinsa, pe la 3 ani incep sa se sperie abia
edit, stiu ca in cazul multora suna aberant ce zic insa sunt convinsa ca noi avem mare influenta in obiceiurile copiilor caci pe aici copiii stiu sa adoarma singuri si mananca relativ bine. parintii sunt mult mai ocupati si nu au timp de sclifoseli si apoi la cresa nu o sa ii plimbe nimeni in brate pana adorm. pur si simplu se face obiceiul asta de mici de tot si ramane asa.
bebecris spune:
CE LAPTE PRAF AI INCERCAT SA-I DAI?
EU AM INCEPUT SA-I DAU putina humana din timpul alaptarii, de pe la 7 luni si ceva...
stiu ca nan este mai greu acceptat de copiii mai mari, care au fopst alaptati pana mai tarziu..
eu itirecomand humana...e un pic scumput (40 ron humana 3 cu diferite gusturi).
cine vrea sa mai intarce:"incepeti sa le dati cate 50 de lapte praf inainte tz...si usor usor n-or sa se mai trezeasca noaptea si voi o sa le cresteti doza de lapte praf pana eliminati tz!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hera25 Corina hai ca spun secretul. Apoi ca printr-o minune sambata noapte nu s-a mai trezit deloc, decat la ora 10 dim. Si am zis, gata e momentul. Nu-i mai dau. Asa ca a doua noapte s-a trezit pe la 5 si i-am dat sa bea lapte de vaca de la cutie si s-a culcat la loc. A 3 a noapte nu s-a mai trezit deloc, decat la 9 dim. Si azi noapte s-a trezit la 5 dim si tot asa i-am dat laptic de vaca. Si asta e povestea cu intarcatul Lorenei. Nici prin gand nu-mi trecea ca va fi asa de usor, s-o intarc fara urlete alaturi de mine. Ideea e ca a durat cam 3-4 sapt nu mai stiu exact. Treptat.Nu a plans deloc. Iar mie mi s-a retras laptele din tz natural, nu am avut probleme. Acum sunt fresh. Oricum imp e sa fii tu pregatita pt momentul asta, sa fii sigura ca asta iti doresti. Vb asa pt viitor. Sper sa fi fost clara in ce am scris, ca am scris cam in graba. O seara buna tuturor. Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 |
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Hera25 spune:
Alra aici ai dreptate, dar am incredere in ea ca voi rezolva si problema asta.
sper cat de curand.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra hera, incearca sa nu o mai adormi tu. mie mi se pare foarte periculos adormitul copilului, in cazuri extreme ajungi sa ti se trezeasca la fiecare ciclu de somn. eu am avut la ambele fete ceva de distras atentia cand am iesit din camera - carusel muzical, jucarie muzicala si le-am lasat cu lumina stinsa sa adoarma singure. la bebelusi merge lumina stinsa, pe la 3 ani incep sa se sperie abia |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Elisa!