*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura sunt scumpe foc fetele tale! Uf, ce umflata a fost biata Cati! Multa sanatate!
Otilia frumos obiceiul cu cadoul zilnic! Ce n-as da sa fiu copil acolo.. Povesteai de iubitul copiilor...si eu pot spune la fel: ii iubesc pe amandoi la fel de mult, e loc suficient in inima mea!
Mamiseli multumim pentru reteta cu cartofi! Am s-o incerc chiar maine, pentru ca nici Luca nu e mare fan piure de cartofi.
Manumanu ma bucur ca e bine Anastasia!
Anca tare greu cu masa la voi! Iti doresc sa ai multa rabdare! Ai o printesica tare frumoasa si dulce! Un singur sfat iti pot da (nu de alta, dar numai tu stii cat de greu e): cand simti ca te superi mai tare, uita-te bine la ochisorii ei frumosi si gandeste-te "bine Doamne ca e sanatoasa"
Bertha pup dulce galusca cuminte! Multa bafta la rezultate, sa iasa bine!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Laura, am picat pe spate. M-adun de pe jos si ma duc la somn. Care eram in grup acu vreo 2 luni? O bagam si pe Laura, nu?

Night-night!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Legat de mancare, am primit un sfat foarte bun, pe care l-am si aplicat, de la Mariana28 si vreau sa vi-l impartasesc si voua..poate mai ajuta mofturicii cu ceva.
E legat de mar. Lui Luca nu i-a placut niciodata in mod deosebit marul crud. L-a mancat, dar cu greu si mai mult combinat cu altele.
Mari m-a sfatuit sa-i rad cate putin si sa-i dau atunci. Practic, rad o cantitate mica, o iau in ligurita si direct in gura. Razatoarea am pus-o chiar pe masuta lui, si-n felul acesta, i-am dat ocazia sa se mai joace cu cotorul, sa mai muste din el, timp in care eu basculam in gurita.
Pe incercate, 3 zile la rand a papat cate un mar intreg la masa, el care intorcea capul de cum simtea aroma in lingurita.
Ideea este ca marul se oxideaza extrem de repede si gustul de schimba radical.
Sper sa mai ajute pe cineva!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Stai ca nu pot sa cred! Aici e Laura??? Wooow! Pai eu deja vazusem pozele, am fluierat tipa, mi-au cazut plombele....uitasem doar sa intreb ce ruda e...dar pe cuvant ca nu m-am prins ca ea e!
Vorba Pro-tv-ului....JOS PALARIA!

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Laura, am picat pe spate. M-adun de pe jos si ma duc la somn. Care eram in grup acu vreo 2 luni? O bagam si pe Laura, nu?

Night-night!

============
Poarta-ma, mami!
===================

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Anca tare greu cu masa la voi! Iti doresc sa ai multa rabdare! Ai o printesica tare frumoasa si dulce! Un singur sfat iti pot da (nu de alta, dar numai tu stii cat de greu e): cand simti ca te superi mai tare, uita-te bine la ochisorii ei frumosi si gandeste-te "bine Doamne ca e sanatoasa"

Ama, , asa si fac... Dupa ce trag cate-o `plansa` pe forum, imi dau seama ca-s planta si nu ma mai deranjeaza nimic. In timp ce-o alaptam in seara asta, din nou, mi-am dat seama, ca fac exact ce uram la mama: nu sunt multumita de propriul copil, vad la altii ce-as vrea sa vad la a mea si nu pot sa merg mai departe sa vad ce comoara AM EU. Sunt o toanta. Ca daca nu mananca, de ce nu mananca, ca daca nu doarme, de ce nu doarme, ca daca nu se kk, de ce nu se kk...
Poate niste consiliere mi-ar prinde bine. Daca-mi recitesc toate mesajele de pe DC, ma declar labila rau de tot.
Ma duc s-o iubesc. Din nou. Si mai abitir decat pana acum.

============
Poarta-ma, mami!
===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Criss, mergem cu masina.
Hera, felicitari pt reusita. Dar nu ne spui secretul?
Laura, ma bucur ca sunteti mai bine. Asteptam poze cu serbarea Rebecai.
Bebecris, mai ca-mi vine s avin la tine in vizita
Criss, buna alegere cu Parisul. E superb. noi SIGUR vom mai merge acolo.

Edit:
1. Laura esti hot mama...saracuta Catica, cum era umflata de la bubite...
2. Anca ai mare dreptate. toate mamicile tind sa faca comparatii si sa fie nemultumite de copii, cd de fapt ar trebui sa-i multumim bunului Dumnezeu ca a fost atat de bun si ne-a daruit asa comori.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

amalia, ca sa nu se oxideze marul il poti stropi cu suc de portocala.
aici primul pap de fructe e pe reteta mar+banana+suc de portocala, si pe vremea laurei se dadea chestia asta la 4 luni

anca, incearca sa nu cedezi prea repede si sa iti impui punctul tau de vedere mai mult. nu da cu ca zic dar din ce povestesti de interactiunile voastre am senzatia ca tu o lasi pe ea prea mult in control. daca nu vrea in scaun o mai pui odata peste 10 minute, daca nu vrea nici atunci o incerci la masa urmatoare iara si tot asa, dupa ce ai incercat de 100 de ori poti zice ca ai o problema. eu asa fac. pur si simplu insist pana se plictiseste "partea adversa" . asa am reusit sa o fac si sa doarma in landou si sa manance (nu mai tineti minte insa am avut pe la inceput probleme mari cu mancarea) si tot asa ma descurc si cu sora-sa.
cred ca problemele mai sunt si in capul nostru, in sensul ca noi credem cumva ca copiii e normal sa nu vrea ceva - de ex terci de legume neapetisant, sau sa doarma, si apoi la primul semn de refuz banuiala ni se confirma si cedam repede.
eu la 1 an nu cred in manipularea cu intentie insa cred in comportamente invatate de genul "daca urlu suficient de mult sau de tare pana la urma cedeaza in situatia asta"

bai, voi ziceti ca gacica aia bomba sexy si slabanoaga e madam miron??? incredibil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

bai, voi ziceti ca gacica aia bomba sexy si slabanoaga e madam miron??? incredibil!!!

Vacanta cu Laura in Romania

Si eu am dubii. O fi photoshop

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Alra stiu de citrice...am si incercat. Problema e ca nu agrea combinatiile. Gustand si eu din marul abia ras, e cu totul altceva decat cel de dupa cateva minute, indiferent cat de repede e dat. Si la mofturosi vad ca are importanta.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Alra stiu de citrice...am si incercat. Problema e ca nu agrea combinatiile.

de cate ori ai incercat si cand ai incercat ultima data ?

Mergi la inceput