*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hera felicitari pt ca nu ati avut pb cu intarcatul.
Laura ma bucur tare mult ca e mai bine Cati si felicitari pentru serbare Rebecai. Astept poze si abia astept sa o vad si costumata in pirat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am uitat parola de pe webshots si as vrea sa pun niste poze. Ma ajutati cu un pm?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Elisa de Otiliav
Eduard de Darling

Sa fiti sanatosi si norocosi!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Off in graba mea am uitat La Multi Ani! Elisa de Otilia si Eduard de Darling. Multa sanatate va urez si voua mamicilor sa va bucurati de puiutii vostri.
La Multi ani si cozonaceilor pe care eu i-am ratat.

Iza merci pt felicitari si felicitari pt blog. Chiar sunt super retetele tale. Sunt altceva. Mult succes in continuare.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Mamici, ajutati-ma si pe mine, va rog, exista in Romania laptele Milumil Junior si daca da, e cineva care mai da cozonacelului? Are vreo aroma sau e simplu?
Noi ne-am hotarat sa venim in tara de sarbatori si as vrea sa stiu daca iau cu mine de aici sau pot gasi acolo.

Craciunul ni l-am petrecut si noi in Viena acum 2 ani..minunat..imi doream sa ajung la targul de Craciun..a meritat mersul toata noaptea cu trenul si frigul crunt..luminitele si atmosfera ne-au incalzit..aa, sa nu uit, acolo am mancat cea mai buna capsuna in ciocolata plus carnatii cu vin fiert...plus cartoful copt in curtea palatului Schonbrunn..na ca parca vad ca ne oprim la Viena in drum spre casa, ca tot mi-am amintit cat de frumos a fost..

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Laura ai PM!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Am pus la semnatura cateva poze facute in ultimele zile, inclusiv una cu bube

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Am pus la semnatura cateva poze facute in ultimele zile, inclusiv una cu bube

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Of mititica, ce umflata era la fata de la medicamente. Bine ca incepe sa se treaca. Pupici multi

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI!!
Elisa de Otilia
Eduard de Darling

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

parisul e de vis....nu am stat decat 2 zile, dar am facut un efort imens si am vazut LUVRU (CE ERA MAI IMPORTANT), NOTRE DAME, AM FOST SI IN TURN PANA SUS, pe Sena cu vaporasul, la SACRE COEUR
pe champs, seara si ziua...plus pe stradutele de acolo....of!!!ce vremuri!!!!la disney nu am mai avut timp...o sa-ti placa...
am avut rani la picioare de cat am colindat...nu stateam decat sa na luam ceva de mancare si apoi din nou la pas...am folosit metroul, care e super...am stat la etap...nu e cine stie ce, insa totul este scump acolo...
o sa-ti placa in mod deosebit PARISUL NOAPTEA!!!!

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Oceanborn mmmm ce frumos Madrid , sa faci multe poze sa vedem si noi .Cu Thomas mergeti? Drum bun si distractie placuta .La Roma am fost deja (bine , nu de Rev.) si cu siguranta voi mai merge ..cum zici si tu ca doar ghid avem .
Bravegirl ce frumos e si la Budapesta si la Viena , cu masina mergeti sau cu avionul? Drum bun si voua si distractie placuta ...si evident muuulte poze sa vedem si noi

Ce-mi place cand citesc despre calatorii
Si cum nu putem sta nici noi mult fara calatorii si nu mergem niciunde de Revel am rezervat deja pt. inceputul lui februarie un apartament pt. 1 saptamana la Paris ...abia astept , dar pana in februarie mai e muult .De data asta mergem cu niste prieteni fara Sofi ...sper sa fie ok fara noi 1 saptamana .Bebecris si zici ca e frumos acolo ?!
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput