*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*
Raspunsuri - Pagina 16
monicus spune:
Multumesc draga mamica Miky-ea pentru cuvintele frumoase. Intr-adevareste f ambitioasa in as atinge tinta. Imi cer scuze ca am omis mesajul tau.
Voi cum mai sunteti? Ce mai faceti? Mai povestete ceva despre voi.
Pupici.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Nu-s normala. Nu ma stiu relaxa. N-am stare.
Hm, cu scaunul nu stiu cum o sa reusesc, efectiv n-o mai pot pune jos, cand ii indoi picioarele deja incep crizele. Eventual nu-i pun partea din fata si-o aduc langa masa, sa fie nou, asa mai sta, si-i pun lucruri pe masa... sa vedem.
Sau il duc in camera si ma joc cu manusa ham-ham pe langa ea. Poate nu sunt destul de creativa.
Ghiciti ce fac acum. Gatesc pentru z.
Mar copt cu scortisoara si piure de dovleac cu cartof (unt, smantana). Ultimele doua succesuri astea au fost. Da` de da.
Bebecris, acu era sa te cert, ca pui reteta la lapte de pasare, si turta dulce nu.
A, pune-le acolo la retele noastre, sa stim unde le gasim, c-aici paginile se duc, se pierd, le ratacim. Zi si aia cu branza dulce si stafide de care mananca David de rupe.
Mai fetelor, ce e `tutu`?
N-am mai auzit termenul...
Corina, priceput, si ei ii place sa ne dea cereale sa papam, incerc si cu restul. Voi cu somnul cum mai sunteti? Asa-mi place sa citesc cum dorm bebeii toata noaptea...
[b[Bertha, z are la vreo 10 sigur, acu 3 sapt avea 9.600. Ati reusit sa va intepati fara peripetii? Galusca mica dulce. Astept si eu rezultatele, Doamne da sa fie de bine! 
Aleinad, da, si eu simt ca ne manipuleaza deja. Adica, nu e manipulare, e comportament rezultat in urma comportamentului nostru. E o lectie invatata, pe care noi nici n-am realizat ca le-am dat-o.
Ocean[/b], z n-a vrut azi deloc tz. De buna voie si nesilita de nimeni. Am incercat, a tras o gura si-a impins-o. Poate rushii sunt de vina...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
criss703 spune:
Oceanborn mmmm ce frumos Madrid
, sa faci multe poze sa vedem si noi .Cu Thomas mergeti? Drum bun si distractie placuta
.La Roma am fost deja (bine , nu de Rev.) si cu siguranta voi mai merge ..cum zici si tu ca doar ghid avem
.
Bravegirl ce frumos e si la Budapesta si la Viena
, cu masina mergeti sau cu avionul? Drum bun si voua si distractie placuta ...si evident muuulte poze sa vedem si noi ![]()
Ce-mi place cand citesc despre calatorii 
Si cum nu putem sta nici noi mult fara calatorii si nu mergem niciunde de Revel am rezervat deja pt. inceputul lui februarie un apartament pt. 1 saptamana la Paris
...abia astept , dar pana in februarie mai e muult .De data asta mergem cu niste prieteni fara Sofi
...sper sa fie ok fara noi 1 saptamana .Bebecris si zici ca e frumos acolo ?!
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
oceanborn spune:
Anca, tutu e fustita de balerina, de sub care isi arata frumoasa Zibe bulanasele bune de rontait
Da, Bebecris,pune retetele uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691
sa nu se piarda!
mersi de reteta de turta dulce, o sa fac si eu cu siguranta!
mami de Thomas
Hera25 spune:
Buna fetele,
Am intrat repede sa va spun ca am reusit s-o intarc pe Lorena fara urlete, fara prea mari suparari, totul a fost f natural si a venit de la sine. Nici nu visam ca va fi asa. Insa Lorena nu a acceptat laptele praf. Asa ca bea lapte de vaca la cutie. E bine si asa. Pt ca a inceput sa pape cereale care au lapte praf. Asa ca e ok. Are nopti cand doarme fara intrerupere de la 9.30 la 9-10 a doua zi. Alte nopti cand se trezeste la 5-6 dim, ii dau lapte, bea si se culca la loc. Nu va zic cum ma simt, sunt super odihnita si cu chef de viata.
A inceput sa adoarma si singurica ori in scaunul de la bucatarie, ori in pat.
Sper sa nu o deochi. Ptiu ptiu.![]()
A si sa nu uit. A venit si la noi Mosu cu cadouri super. Lorena a fost f incantata de ele. Pupam Mosu.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
bebecris spune:
retetele sunt acolo...
merg sa-i dau iaurt lui david si apoi revin cu reteta de sufleu de branza
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bebecris spune:
reteta de sufleu este la retetar..
spor la treaba
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
UN VOT PT UN DAVID ADORMIT
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
Anca foarte frumoasa Zibe, si fi-miu a tras un chiuit de fericire cand i-am aratat poza, se uita cand la mine, cand la poza lui Zibe si o arata cu degetul. Mi-a placut tare mult si rochita ei si culoarea o prinde de minune...si mancaricaaaa
multa si frumos decorata. O petrecere pe cinste 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie
lauramiron spune:
La multi ani, Elisa!! Pupam dulce sagetica blonduta

La multi ani, Eduard!!
Multumim inca o data celor care s-au gandit la noi zilele astea
Cati este din ce in ce mai bine in sensul ca eruptia este in regresie de ieri dupa amiaza, mai are bube dar suntem pe drumul cel bun
Deci intoxicatie cu antibiotice, cu alte cuvinte alergie la penicilina (i-am administrat 3 feluri de antibiotice, toate din clasa penicilinelor)....cam asta a fost.
Rebeca a avut azi serbarea de Craciun la gradinita, a fost tare frumos
Ea a fost furnicuta
Saptamana viitoare avem spectacol cu scoala de dans si carnavalul de Craciun (o voi costuma in pirat
)
Sunt cam pe dinafara cu discutiile pe aici, am fost tare ocupata/stresata in perioada asta cu atatea boli pe cap, cu ziua Ecaterinei, cu venirea cumnatilor din Canada...
Am vazut-o pe Zibe
E minunata, o dulceata de copil! Chiar arata foarte bine, pare grasunici in poze
Anca, incearca sa te detasezi putin, am citit sfaturile pe care ti le-a dat Corina, mi se par ok si ai putea incerca. Oricum, iti mai spun ceva din experienta familiei noastre...sora-mea a crescut cu aer pana la 7 ani
, mama era disperata, si acuma o urmareste faptul ca nu stie cum a crescut copilul ei, ca nu manca nimik. Si asta dupa ce primul copil, adica eu
mancam foarte bine, orice, eram o pofticioasa fara egal. Si arata bine sora-mea, nu a fost slaba niciodata, insa nu manca mai nimik, era super pretentioasa....tin minte ca avea vreo 4 anisori si de fiecare data cand venea de afara la pranz, replica era: " a ce miroase in casa, nu-mi place, nu mananc"
Atata timp cat se dezvolta frumos, ia in greutate constant, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, plus ca o si alaptezi. Iti inteleg frustrarea, dar sincer incearca sa te relaxezi putin
Edit: m-am trezit eu sa vorbesc si sa dau sfaturi, care am acasa doua mancacioase care mi-ar manca si urechile
babyzapi spune:
Criss hmmmm....Paris....o saptamana...singuri...prea frumos!
Felicitari! Merita asteptarea 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas-un baietel poznas
RAPHAEL IUBITEL
Cu mine la bucatarie