*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am intarziat cu urarile

Nicole, Sara, Thea, Nora si Rares

Elisa si Eduard

Pupici dulci pt albastrelele noastre dragi Nicole, Sara si Elisa si pt 2 cavaleri frumosi Eduard si Rares

Flori76, ce mai faceti voi? Te asteptam printre noi.

Darling, tu cum te mai descurci?

Andi, pumnii stransi pt maine.

Babyzapi si eu doar ma laud cu curatenia.

Anca, am vazut pozicile impreuna cu Ioana, a sorbit-o din ochi pe Zibe. Credea ca-i ea, ca se manifesta ca atunci cand ii arat poze cu ea. Ai o fetita frumoasa-frumoasa! Si ochii te topesc. Mi-a placut la ebunie poza cu balerina bulanoasa. Ti-am mai zis ca ea chiar e dolofana, chiar daca nu papa grozav.

Otilia, mami, uite ca aparu si prima aniversare a gogosicii. Fete mari, mami tanara, sa fiti sanatosi cu totii! Va imbratisam si va trimitem pupicele multe.

Alra, valabil si pt tine, fete mari, mami tanara.

Ocean, eu nu pot deschide deloc poza cu tortul si mor de ciuda.

Diamisha, ai dreptate cu melodia, multumesc pt lamurire, am cautat pe youtube si aia e. Aveam o frantura de melodie in cap si cre'ca versurile m-au dus cu gandul la o manea.

Azi am reusit sa rezolvam azi cu analizele. A fost atat de cuminte galusca mea, a scancit putin doar cand a intepat-o. Primele rezultate maine, cele pt alergie peste vreo 2 sapt.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca, in momentul de fata, din exterior privind, il vad pe Thomas al meu, cand povestesti de Zibe. el sta in scaunul de masa, dar nu mananca. singura chestie pe care n-o refuza sunt rosiile. daar al meu are perioade cand mananca bine sau cand nu mananca.culmea dimineata papa bine aproape tot timpul, bubua e la pranz.. acum l-am scos din scaun, a mancat vreo 5 linguri...de 4 ore n-a mancat nimic..
asta e... titi nu vede pana diseara.. m-am decis sa nu il mai alaptez deloc ziua...si tot nu vrea sa manance...
oricum mai incerc peste vreo jumatate de ora..

Bertha mai incearca aici:http://entertainment.webshots.com/album/575768440OXLGmv

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Anca, nu cred ca gresesti undeva. Pur si simplu asa vrea ea si nu poti s-o fortezi. Cred ca v-am stresat cu faptul ca Teodora e o sclifosita si o slabanoaga. Singura diferenta e ca Teodora sta inca in scaunul ei. Si asta pentru ca ea daca nu vrea sa manance nu mananca niciunde. Ca urmare, m-am decis sa nu ii dau decat in scaun. Daarrr, imi cere tot ce vede si daca nu-i dau e jale. Iar cand nu mai vrea cu nici un chip mancare imi cere lucruri pe care nu pot sa i le dau. Stie (hoata) ca in moemntul respectiv zic "stop" si o iau de la masa.

In ceea ce priveste alegerea stai linistita ca nici noi nu suntem prea departe: peria de par, port-cheiul si telefonul. Si, vorba ta, daca ii puneam paharul sigur il inhata. Macar Sara a pus cartea si pixul pe locurile urmatoare, noi n-am mai avut curajul sa continuam ca cine stie ce iesea.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ocean, gata l-am vazut! Pe cuvant ca mi se pare reusit, cred ca peripetiile te-au necajit tare, dar rezultatul e f frumos. L-am vazut si pe cheliosul scump!

Anca, stii ca n-am sfaturi miraculoase. Singurul lucru pe care nu l-as face, ca si Daniela, nu i-as da sa manance altundeva decat in scaunul ei de la bucatarie. Asta e piticul meu, cum sunt alte mamici cu dormitul in pat cu copilul, eu sunt cu mancatul numai la bucatarie. Cate kg are Zibe? Repet, in poze pare grasuta foc, poate de atat are ea nevoie pe langa marea ei dragoste pt tzitzi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, superba Zibe. Iar poza cu tutu e superba
Si acum, daca imi permiti (ca dela o mamica care stie ce inseamna un pui sclifosit) o sa-ti zic cum vad eu lucrurile: TU te-ai obisnuit ca la masa ea sa refuze, deci ea se comporta ca atare. Ea simte ca tu esti tensionata, oricat de relaxata ai incerca tu sa fii. Cu cat tu insisti si esti mai tensionata, cu atat ea va refuza mai mult. Ce am facut eu (asta dupa ce am cedat psihic de cateva ori, dupa ce o data am zbierat la copil de m-au auzit vecinii): ii dau sa manance NUMAI in scaun, la masa noastra. La inceput i-am pus pe tava si noi ne-am asezat la masa si am ignorat-o. Nu m-am mai stresat ca nu papa. O lasam in pace si ii dadeam tzitzi dupa ceva timp. Incet a inceput sa ceara de prin farfurii. I-am dat o lingurita si eu incercam cu alta sa vad dc vrea ceva. o lasam pe ea sa-mi arate ce vrea, si ii dadeam cu o lingurita de inox, de a noastra. Dupa ce s-a obisnuit cu masa, am trecut iar la tacamurile si vesela ei. am facut mancarea cu ea langa mine, si deja cere cd vede ca fac de mancare, chiar dc uneori doar gusta. Partea proasta la metoda mea e ca s-a obisnuit sa ceara, si nu tot timpul ii pot da ce am eu in farfurie.
Este copil si e curios. Mai bine starneste-i curiozitatea, fa-o sa vrea sa vada ce e in farfurie. Incearca sa o lasi in pace cateva zile, si apoi fa din masa o joaca, in care EA ARE CONTROLUL.
Cd Arianna nu vrea deloc cereale seara, ii zic sa-mi dea mie. Imi intinde canita si eu ma fac ca beau si apoi ii zic sa incerce si ea. Nu bea mult, dar tot e ceva. Dar se amuza si crede ca ea ma hraneste pe mine. isi hraneste si jucarile si e tare incantata. Si sa stii ca nu pot sa o pacalesc. Imi cere sa-i ridic capacul la canita cu pai cd vrea sa le dea apa jucariilor. Dc nu-i ridic capacul, nu vrea sa le dea.
Va imbratisez cu drag. Sper sa reusesti sa o faci sa manance, ca tare e greu cd refuza.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

pana va scriu retetele vreau sa ma laud si eu cu grasu' meu!!!

zice AT#258; la apa, ch cand vrea sa umble la cosul de gunoi si ATE SAU TETE la lapte!!!

asaaa:

LAPTE DE PASARE

1 litru lapte
5 oua
6 linguri zahar
2 plicuri zahar vanilat
2 linguri amidon
1 lingurita cacao

============================================

laptele se fierbe impreuna cu zaharul vanilat. intre timp se separa albusurile de galbenusuri, iar primele se bat ff bine impreuna cu 2 linguri de zahar pana sta spuma b#259;#355;. dupa ce laptele incepe sa fiarba se pune spuma cu lingurita (este bine sa puneti laptele la fiert intr-o oala cat mai larga ca sa intre multe guguloaie de albus...le lasati un minut, le intoarceti si pe partea cealalta si apoi le mai lasati inca un minut.le scoateti la scurs...dupa ce terminati cu tot albusul, va apucati de frecat galbenusurile cu restul de zahar si amidon (eu nu am pus) la care se adauga treptat laptele. toata compozitia asta se pune la foc pentru a se ingrosa. galustele se pun boluri peste care se toarna sosul rezultat din galbenus si lapte... puteti orpi un pic de sos pe care il amestecati cu cacao si turnati cate putin in boluri. se lasa un pic la rece.

SPOR LA TREABA!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

UN VOT PT UN DAVID ADORMIT

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

In timpul verii Sara a papat la bucatarie...acum scaunul ei de masa e in doormitor...in bucatarie e foarte frig, nu avem incalzire.Ea papa numai in scaun...f rar la tati in brate, cand avem musafiri ca-i aude in sufragerie si vrea si ea acolo...
Maine pe la 14 vine dr. sa-i faca Infarixul, sper sa stea cuminte...pana acum, la cabinet n-am avut probleme, statea nemiscata...dar maine, fiind in mediul ei ma gandesc ca s-ar putea sa stea altfel lucrurile.Nu o s-o putem cantari, dar cred ca are cam 10 kg...un mic bolovanel dulce rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris...immm, buunnn..fac si eu sambata

Mergi la inceput

TURTA DULCE

250G miere
250g faina
2 linguri de zahar
2 lingurite de ulei
2 oua
1 vf de lingurita de praf de copt
1 vf de lingurita de sortisoara

=====================================
mierea se freaca bine, intr-un vas asezat la foc f mic. se retrage repede si se adauga rand pe rand frecandu-se bine:ouale, zaharul, faina, scortisoara, uleiul si praful de copt.. aluatul se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. se coace la foc potrivit cca 40-45 minute. dupa ce s-a racit, se taie in romburi, patrate.
eu am [pus si putina esenta de rom. puteti pune si nuci...

Povestea nasterii

Mergi la inceput

va mai pot da retete...ii fac lui david mai mereu cate ceva...imi place la nebunie sa fac deserturi...aa....si sa fac retete din reviste, de la tv...

Povestea nasterii

Mergi la inceput