*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (92)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

cu vesti bune
Avem primele rezultate, nu-i anemica, n-are lipsa de calciu, toate valorile normale, mai putin una care e mai mare, din cauza alergiei. M-am mai linistit! Mai avem de investigat putin cu niste probe de kk ca sa eliminam suspiciunile unor eventuale probleme digestive. Deci, nu mancam aia, nu mancam pe-aialalta, trec zile de post negru, dar noi cu analize bune, tzitzi face minuni.

URAAAA! . Urmatoarele sa fie la fel de bune!

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Poze 1 an
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bertha, ma bucur ca ne-ai adus vesti bune!
Brrr..ce frig e afara, am iesit in hol sa scot vaccinul din frigider...la noi in hol e aproape ca afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Tocmai ce-am bagat la cuptor o budinca de conopida pentru cand se trezeste mancacioasa

Ma fetelor, prea m-ati complimentat, zau asa, si mi se urca la cap. Multumesc mult Am slabit binisor toamna asta si se vede, sunt la 60kg, dar s-a dus de unde trebuia Chiar arat bine (sunt si modesta dupa cum observati)
Alra, Rebeca e creatza clar, adica nu i se mai intinde parul veci! Si gandeste-te ca e asa creatza cu toata masca care i-o aplic pentru descalcire/inia o pauzare a parului. Daca nu-i dau cu masca, e creatza rau de tot, daca o mai usuc si cu difuzorul, e din Jackson Five
Oti, nici noi nu ne-am fi gandit ca vor ajunge sa semene, dar asta mica s-a mai dezumflat intre timp si se vad mai clar trasaturile, si chiar au multe in comun, plus ca i se onduleaza si parul....timid, dar se onduleaza

Ma duc sa verific budinca si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Alra, spui tu ceva acolo, (nu, nu de american dream) posibil sa cedez mai repede. Uite, vin cu bata.
Care mai 4 torturi.... doar doua! Unul facut de nasa si unul facut de mine, de pe care-am luat apoi poza jos. Era comestibila dar eu sunt cu piticii.
Criss, forma patrata - poza asa a fost scoasa la laborator, 21x21, asa ca am cautat prin casa si-am gasit exact o cutie de aluminiu cred, de la ceva fursecuri, si numai bine am croit diplomatul in ea. Si-apoi l-am scos, rasturnat, si gata.
Hi, hi, Carmendu, salata boeuf e de fapt crema de branza frecata din tot ce-aveam prin fridge cu verdeturi, papusa - idee furata de la Bertulici+ ceva de prin Good Food - invelita in folie pana la brau si infipta in varf. A facut senzatie.
Mariana, subscriu si eu la ce-a zis Eli, si, intradevar, la restrangere poate ai sanse de post mai bun, restrangerile au intaietate in fata pretransferurilor si restul, deci daca ai de gand oricum sa-ti depui dosarul pt transfer, cu restrangerea rezolvi mai repede.
Manumanu, multzu. Eu o adorm la san. Uneori se desprinde ea, si se tot foieste pana pica. Eu sau/si daddy, in timpul asta, ne facem ca dormim. Uneori merge, alteori nu are suficienta energie sa mai adoarma singura, si iar la pana pica lata.
Oti, si eu cred ca se lasa pt san. Nu pap, este san. Si de la san nu cred ca-i mai ajunge, mai mult se-ntrece, ia o gura, potoleste foamea, si peste-o juma de ora iara-i maraila... si de la capat. Stiu ca eu gresesc ca sar una-doua cu tz, pe moment nu realizez ca nu moare copilu de foame, bag tz numai s-o potolesc cumva... dati-mi bataita. Azi iar n-a vrut nimic, ultima gura de tz la ora 10. Si-am trimis-o la plimbare cu sufertasul dupa ea (2 feluri de mancare si suc proaspat stors), sa vad ce reuseste daddy pe traseu.
Hera, felicitari! O sa-ti calc si eu pe urme candva...
Bertha, ieeeeeeee, rezultate de bineeeeee!

Fetele care inca alaptati, v-ati vopsit parul in perioada asta? Si daca da, cu ce?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Gata vaccinul...Sara nu a scos niciun sunet..a vorbit cu dr. de cand a intrat pe usa.A consultat-o...e ok, doar fontanela mare in continuare...luna asta mergem pe Vigantolete de 1500 si 20 zile CA.Dintii de sus sunt pe vine...cica s-o frec cu zahar cubic si ies mai repede...ea zice ca se chinuie o data si gata.Mi-e mila de ea s-o frec...cand or vrea sa iasa....daca nu am avut probleme la cei de jos poate nu avem nici acum.Dupa vaccin vorbea de zor cu dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

lauramiron dai si mie reteta de par ondulat?

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=OBfLDXOXpME&feature=related
sa constientizam cat de norocisi suntem unii dintre noi

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

elilov m-ai terminat....

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/lorellay/2/" target="_blank">[ Un vot pentru Codrin va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Bertha, bravo pentru analize Si Ecaterinei i-au facut analize cat am stat in spital si e binisor, Ca 4.9, Hemoglobina 11.9. Doctorita mi-a spus ca nici intr-un caz nu trebuie sa suplimentez cu calciu sau fier, nu e de acord la copil asa mic si cu rezultatele ei, sa mergem pe alimentatie cat mai diversificata, carne, ou, ficat si legume/fructe multe. Cica supliment de fier ea recomanda la hemoglobine sub 8.

Eli, placerea a fost de partea Mosului Mosul s-a gandit si la o carte, ca aia ramane amintire, jucariile se mai strica. Ma bucur ca Dimitrie e incantat de elefantel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha super, super, super vesti!

Eu sunr franta de oboseala. Am spalat geamurile, perdelele, frecat covoarele, facut mancare - pilaf, sos cu friptura, salata orientala.Ma declar multumita pt ziua de azi. Maine urmeaza baia si bucataria si o cirba de vita/pui (inca nu m-am decis) si sambata cu putin noroc apuc sa calc. Sambata seara vreau sa fac si bradul.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput