Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nela, superbe pozele!!! Ce imi place cum iesiti voi trei mereu la plimbare! Sunteti tare frumosi!
AndraIulia, am citit zilele trecute povestea nasterii tale. Mi-a placut tare mult! Nu stiam ca esti actrita!
Madalina, esti absolut superba si Irinel este de poveste! Iti sta foarte bine cu noua culoare de par!!!
Selene, nici Emma nu a mai luat asa de bine in greutate ca in prima luna, dar eu nu-mi fac griji. Daca ti se pare ca e ceva in neregula cu plansul ei, du-te la un medic, sa te linistesti. Sper ca frumusica ta sa isi revina repede si sa redevina o fetita cuminte si razacioasa!
Iulika, ce mi-a placut colajul tau!!!!! Esti o mamica asa de frumoasa si de implinita, se simte fericirea in privirea ta!!!! Pupam si pe Bruculica cu cuculetul mare!!!
Aida si Lucia, voi sunteti mortale cum discutati voi pe mess de dimensiunile cupilului!!! Am ras azi dimineata cu lacrimi cand am citit, mi-ati facut ziua mai frumoasa!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nela, am vazut poze si again sunt fara cuvinte! Margelata ta e haioasa tare!

Dana, e faina culoarea! Te prinde bine!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neatzaaaa

Mare petrecere am ratat ieri de ziua lui Bruculica...

Nicholas by Iulika
Nicholas by Angelli
Nicholas by Diana_n
pentru ieri..

si sarbatoritilor de azi

Eu aseara am fost cu ai mei la gara ca au plecat acasica la ei si tare suparat am mai fost... . Cine stie cand mai vin, ca eu nu prea am spatiu sa-i tin... si 600 de km pana la ei nu pot pleca cu bebe asa mic ..

Am vazut ca ati atacat cu umor problema decalotarii... brrr, nici eu nu m-am apucat de asa ceva, am rugat pediatrul sa se uite, a cracit el pielicica cu pricina si s-a declarat multumit, asa ca momentan nu am nimic de facut . Norocul meu .

Manga - ce fain ca ai impartasit copilasul si ca ati donat lumanarile de la botez! la noi nu stiu cine le-ar lua, ca deh... noi suntem un popor sarman dar cu coada pe sus...

Luto - si eu cred ca nu e vorba de rasfat, cel putin la inceput. Inafara de ce ziceai tu cu nevoia naturala de a fi protejat, cred ca pe masura ce cresc incepe sa-i supere privitul in tavan si si de aia scancesc ca vor sa fie ridicati de la orizontala.

Nela, m-ai spart ca de obicei... atatia bradutzi, si ce atmosfera si voi in tricou... mor de invidie cand vad ceata de afara...

Dana sa-ti fie de bine vopseala
Eu nu prea folosesc blitzul, acum la pozele puse ieri l-am scapat ca era copilul in mare miscare... stiu ca nu e ok pentru ochisorii lor. Eu fac mai des poze dimineata si cand nu am destula lumina, sprijin camera pe ceva ca sa nu-mi tremure mana. Bine, la cat se agita copilul... majoritatea pozelor sunt la oi... dar e bine asa

Aida - ce povestesti tu acolo cu adormitul lui Eric doar cu o privire e scenariu de film! cred si eu ca tati e socat

monique02 - tinem pumnii sa stea virusul departe de Andreea

Monica - mai e mult pana la Craciun, eu sper sa fii in forma mult mai devreme si dispara rapid toti piticii

Selen - unde a fugit Ebru cea cuminte si zambareata? Sper s-o gasesti curand

Ralucapaun - nu stiu daca te coafeaza, dar noi nu prea suntem promisi...

Partzulete trage si Iulian la greu. Vorba lu tata-su, mai are putin si gaureste salopetele la fund . Dar vorba aia, eu ma bucur.
Vroiam sa va intreb si eu , toti bebelusii sunt asa fascinati de TV?!?! Eu il tin pe C Music ca dau aia un melanj comestibil, dar cum ii cade in raza vizuala, cum nu mai misca ochii de acolo... Stiu ca un tv de asta modern nu mai e la fel ca unul de ala cu tub... dar totusi.. voi ce stiti?
Si mai aveam 2 intrebari.. cine-mi spune si mie care era faza cu pozitia de alaptare versus trompa lui Eustachio? ca parca am sarit peste capitolul ala... (de fapt stiu sigur ca am citit, dar cum la vremea aia nu am bagat la cap... s-a dus in vant informatia). Si daca si la voi au aparut cosuri pe fata in astea prime 40 de zile. Ca o avea copilul bubitze, dar eu intrec orice masura... zici ca-s trasa la masina de cineva neindemanatic... cu diverse forme si culori . Inteleg ca e vorba de hormoni & shit, dar chiar toti trebuie sa iasa prin pielea fetzei musai???

Sa aveti o zi si o saptamana Zuper!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina, multumesc! nu m-am tuns inca..deocamdata doar vopsit, dar ma simt tare bine!
mi-am adus aminte ca tu ziceai ca vrei sa mergi la dermatolog pt ca iti cade prea mult parul..parerea mea este ca nu prea te poate ajuta un dermatolog..in sensul ca eu cred ca problema este in interiorul organismului (ceva carenta de vitamine, minerale) si nu la nivelul firului de par..nu iei ceva supliment vitaminic? organismul este destul de solicitat cu alaptarea si ar fi necesar..

voi vreti sa mergeti in mai?! nu mai bine in septembrie? tot in extrasezon! noi am fost in 2008 in grecia, la inceputul lunii sept..a fost superb! nu extrem de cald (suficient sa ne bronzam), apa era buna pt balacit (ma gandesc ca in mai nu este prea calda apa)..in fine, noi ne-am inscrie pentru septembrie! (in mai nu putem din motive profesionale)

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dmineata,

v-ati baut [imi place cafeaua]? daca nu, va las vreo cateva. Am uitat sa spun ca vreau si eu in Turcia (am auzit ca sunt mai welcoming decat grecii) ASA ESTE!. Eu am fost in Creta o dat, dar nu al un complex din ala unde mamele beau freshuri si tatii alearga dupa prunci. As vrea sa traiesc s-o vad si pe asta!

intr-o alta ordine de idei, liliacule si cne mai pofteste, va astepam cu drag la Londra.

mamici cu experienta, o intrebare: mama imi spunea aseara ca tatonrile cu cateva picaturi de suc de mocov si de fructe o data l ateva zile incep pe la 3 luni si ca pe la 5, deja bbii mananca branzica. voi cum ati facut la primii copii? nu am experienta, dar eu cred ca e prea devreme...

am vazut poze sclipitoare din HK! mama, mama, ploua cu margaritare pe acolo. cred ca ba inscriu si io la o vizeta! dorm in parc, nu-i problema. mi-au placut brazii si cladirile si mutriele Anei...si cafeaua de la Starbucks..mmmm...SUBSCRIU

Aida, multam de explicatii! pare simplu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'
Andrei e tare cumintel, ptiu ptiu ptiu sa nu il deoache mama! Si acum isi tine caputul si cand il ridic de manute (ca stiti ca aveam eu un pitic saptamana trecuta). E scumpicel rau! Am vazut ca vorbeati de decalotare. Eu pana acum nu prea am umplat prin zona, pt ca am vazut ca parerile sunt impartite si decat sa fac cine stie ce pe acolo, mai bine am stat cuminte!

ai vazut?! ce ti-am zis eu ca de la o zi la alta se mai intampla cate o minune
merci de raspns, am auzit si eu de dr dumbrava

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Multumesc mult, Lullaby, pt raspuns. Da, probabil k e vb de perioade. Ea altfel e energica as usual si grasana. Doar ca as vrea sa ramana asa.

E 3 si fiecare zice ca a castigat el. Sondajele spun ca Geoana. Mda...

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

stiam eu ca mai trebuia sa zic ceva cuiva: Ebru a luat asa: 1.8 kg in prima luna, 600 gr in a doua si doar 400 in a treia....desi dr a zis prima data nu e prea bine, apoi tot ea ne-a spus ca per total greutatea e buna (6 kg) si ca mai vedem si luna viitoare cum merge....si ca daca e activa, atenta etc e ok, e mai important decat greutatea (atata timp cat nu stagneaza sau nu slabeste..)

POZE URSULICA
nunta

Subscriu la ce zice Selen.

A mea a luat prima luna 750 g, in a doua 1250g iar luna a treia (mai sunt 10 zile si se incheie) mi-a luat pana acum 410 g si sigur nu mai ajunge la recomandabilul 750 g.Dar asta e, per total e ok, e grasunica, s-a si lungit mult luna asta (e si asta o explicatie ca atunci cand creste nu ia in greutate) plus ca nu-i dau decat lapte de masa si de la asta bebeii nu se ingrasa ca de la lapte praf...deci noi sa fim fericite si bebeii sanatosi ca asta e tot ce conteaza.

Si a mea are tot 6 kg (6150g azi)la 2 luni si 20 de zile deci suntem in grafic.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

E asa da, dle! Sa apara petitori si la unguroaica lu' mami!

Monis

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Selene eu cred ca are zile mai proaste si zile mai bune..acum depinde cat tine starea proasta ca daca se lungeste da cred ca si eu m-as duce la un medic ceva..dar in rest daca e vb de o zi-doua si apoi isi revine miraculos si rade si e vioi nu imi fac griji..Pup scumpa de Ebru..Pći poza aia mami nu o pot pune pe mailu comun ca acolo sunt ''trebi'' interesante nu pot pune eu poze cu cucurigu copilului..aseara le-am trimis pe mess

pai ne cam tine de joi maraiala....
si nu-i bai cu poza, ca oricum n-am termen de comparatie si te cred pe cuvant

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monis cu bubitele de pe fata..si noi avem! de vreo 3 saptamani..am mai povestit noi, parca; cineva ne-a zis ca-i nu stiu ce infectie bacteriana si ca sa-i dam antibiotic..inca ma mai felicit ca nu am facut-o!
am cautat pe net imagini si ne-am dat seama ca este o dermatita seboreica..Ana avea pe fata, gat si ceafa..nimic pe corp! ulterior au aparut si pe pielea capului; tratamentul nostru? sapunit fata (cu gelul ei balaceala) si clatit bine..situatia s-a ameliorat mult! acum ceea ce ne deranjeaza sunt crustele din caput..dar ne "scrabuim" cu tarate bagata in tifon, cum ne-a invatat Maria;
Cu TV-ul..si noi suntem fascinate!!! nu stiu de ce: de imagine, de sunet..habar n-am!
faza cu trompa lui Eustachio..este un tubulet, care asigura comunicarea intre faringe si urechea medie..la fiecare deglutitie, orificiul acestei trompe se deschide (ca sa egalizeze niste presiuni)..ee, lapticul in drumul lui spre esofag si stomacel, trece prin fata orificiului acestei trompe ..si poate scapa pe acolo..nu stiu daca m-ai inteles, dar daca googalesti putin (inclusiv imagini) sigur iti dai seama cum sta treaba

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput