Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 21
Danuta1979 spune:
Subscriu la ce zice Selen.
A mea a luat prima luna 750 g, in a doua 1250g iar luna a treia (mai sunt 10 zile si se incheie) mi-a luat pana acum 410 g si sigur nu mai ajunge la recomandabilul 750 g.Dar asta e, per total e ok, e grasunica, s-a si lungit mult luna asta (e si asta o explicatie ca atunci cand creste nu ia in greutate) plus ca nu-i dau decat lapte de masa si de la asta bebeii nu se ingrasa ca de la lapte praf...deci noi sa fim fericite si bebeii sanatosi ca asta e tot ce conteaza.
Si a mea are tot 6 kg (6150g azi)la 2 luni si 20 de zile deci suntem in grafic.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
cristina_ana spune:
Dana, eu iau vitamine speciale pentru caderea parului si calciu+magneziu. La Elevit am renuntat ca am zis ca sunt prea multe. Oricum, criza pe care am avut-o eu zilele trecute cu amortirea obrazului mie imi suna a lipsa majora de calciu sau magneziu. Asa am patit si la Andrei la 4 luni de la nastere, faceam crize pe strada, umblam cu fiolele de calciu dupa mine, imi amortea limba, horror! Am fost nevoita sa reduc alaptatul, l-am trecut partial pe lapte praf, desi lapte la tzitzi aveam cu tona. Dar nici sa ma imbolnavesc eu nu se putea. Probabil ca si acum patesc la fel, mi-a mancat micuta mea toate resursele!![]()
La dermatolog ma duc oricum miercuri, macar sa aud o parere. (si e si pe gratis, ca am abonament
). Mie caderea parului mi s-a accentuat dupa ce am facut un tratament cu fiole de la Foltene, mi-au aparut un fel de cojite in cap, probabil ca nu am tolerat substantele respective. De-atunci imi cade parul cu pumnul, sigur e ceva in neregula. Va zic miercuri ce mi-a spus.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
monis5 spune:
Ralucapaun - pai eu am scris asa nehotarata, ca ziceam ca unguroaica e deja data
. Bun asa atunci 
Dana - stiu ca vorbeam de bubitzele copiilor - si asa este, cred ca sunt de la caldura sau de la grasimea din lapte etc - da' io acu ma plang ca o baba de bubitzele bubele mele 
. Sarumana de raspuns 

Cu trompa aia stiu eu ceva (am facut liceul sanitar si parca imi mai amintesc cate ceva ca prin vis...), numai nu stiu cum eviti sa intre laptic pe acolo 
. Doar ii tii capul mai ridicat si atat?
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
Iulika29 spune:
dana ce super iti sta..oricum tu esti dragutza cu orice culoare pt ca esti o finutå..si ana e tare dulce cu body ala rosu..sunteti amandoua asa dulcele

Happy_uka eu nu o cunosc pe duamna aia
..dar så stii ca imi place..e simpaticå
..nu imi dau seama daca seamanå cu mine
sau eu cu ea![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
monis påi cu tv-ul, oare care copil nu e fascinat??
.. chestai e ca nu il pun eu special in dreptuk tv-ului ci pur si simplu nu pot evita ca el så mai traga cu ochiul la tv si la noi chiar merge tv nonstop..acu sper så nu påteasca ceva la ochisoi doar cat se uita el putin ( nu sta toata ziua la tv
)
Pup Iulianul
tare mult imi place numele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå