Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, Maria, pediatra mi-a zis sa-i dau suculetz de fructe de la 3 luni, tot pt vitamine. Deocamdata am zis pas, o tin pe lapte de la mami.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Multumesc mult, Lullaby, pt raspuns. Da, probabil k e vb de perioade. Ea altfel e energica as usual si grasana. Doar ca as vrea sa ramana asa.

E 3 si fiecare zice ca a castigat el. Sondajele spun ca Geoana. Mda...

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

stiam eu ca mai trebuia sa zic ceva cuiva: Ebru a luat asa: 1.8 kg in prima luna, 600 gr in a doua si doar 400 in a treia....desi dr a zis prima data nu e prea bine, apoi tot ea ne-a spus ca per total greutatea e buna (6 kg) si ca mai vedem si luna viitoare cum merge....si ca daca e activa, atenta etc e ok, e mai important decat greutatea (atata timp cat nu stagneaza sau nu slabeste..)

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluci, eu merg la Medlife la dr Giosanu.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna!
Raluci, o pediatra foarte buna la Medlife este Raluca Bidiga. Eu am fost foarte multumita de ea. Nu se arunca la antibiotice fara motiv, si pare foarte sigura pe ea. Am mai fost si la altii si m+au dezamagit.
Danuta, am vazut pozele cu voi!!! Ai reusit in sfarsit sa te tunzi si vopsesti!!! Iti sta foarte bine, esti frumoasa rau! SI Anna m-a cucerit, este o frumoasa si o finuta!!!!
Monicuta, si eu am avut un atac de panica zilele trecute. A fost horror!!!! Mi-a amortit un obraz, efectiv nu mai simteam nimic cand il atingeam, era asa, ca la dentist cand te anesteziaza. Bineinteles ca m-am speriat tare de tot si mi s-a declansat ditamai atacul de panica, am simtit ca raman fara aer si tot tacamul! Am reusit cu greu sa imi revin. Si de-atunci am mai tot avut inceputuri de atac de panica, aproape zilnic, dar vad ca pe astea am reusit sa le stapanesc de la inceput!
S am vazut ca ati tot vorbit de cuculetul baietilor, dar Monicuta tace malc si nu zice nimic!!! SI taman Dragoselul ma interesa in mod deosebit, sa vada ochiul meu de soacra de ce bucurii o sa aiba parte fata mea!
In concediu all inclusiv vin si eu!!! De fapt noi ne-am propus sa mergem la sfarsitul lui mai in Turcia, ca e mai ieftin in perioada aceea. Nu avem preferinte unde, all inclusiv sa fie, ca tare ne-a mai placut vara trecuta!!! Ce ziceti, mai vrea cineva sa vina cu noi?? Fac listuta?????
Vad ca avem multi copilasi bolnaviori. Nici Emma mea nu a scapat, are conjunctivita. A luat-o de la sot, care si el s-a trezit ieri cu ochii rosii. Dar cred ca nu o doare, ca micuta mea e vesela de cand s-a trezit, rade cu gura pana la urechi, se uita la mine si clipeste des, cred ca nu ma vede bine!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

manga vai exact cand am plecat noi ,tu ai apårut..las ca mai facem noi ca doar stii tu ca am spus cum scapa bebeii de colicei vom face petreceri si uite...Pupåm micul buzat

Monica asteptam numai vesti bune si cum ti-ai luat adio de la piticii aia de pe creier..

Nela wow ce atmosfera placuta acolo de craciun..si nu mai stiu care intreba cum e acolo.. daca simtiti sårbatorile..cat de frumosi sunteti..mårgelata creste pe zi ce trece si pare atat de linsitita si chiar pare så se simta tare bine cum o scoateti voi la plimbari luungi si frumoase..Pozele sunt superbe.

Selene eu cred ca are zile mai proaste si zile mai bune..acum depinde cat tine starea proasta ca daca se lungeste da cred ca si eu m-as duce la un medic ceva..dar in rest daca e vb de o zi-doua si apoi isi revine miraculos si rade si e vioi nu imi fac griji..Pup scumpa de Ebru..Påi poza aia mami nu o pot pune pe mailu comun ca acolo sunt ''trebi'' interesante nu pot pune eu poze cu cucurigu copilului..aseara le-am trimis pe mess

Dana så stii ca si eu ma gandesc så incep zilelea asta cu un pic de suc de morcov..nu m-am gandit så incep pana acum..aici se incepe cu cartoful..adica cate putin cartof cu ceva unt si apoi celelalte legume..dar fii sigura ca nu incep ei asa..maki intai o iau usurel cu supcicile..wow nu imi vine så cred ca in curand incepem diversificarea..

Ralucapaun mami stai linistita ca mai facem noi petreceri..asta a fost decat incalzirea

så stii ca am påtit-o si noi cu Bruce la soacrå-mea asa..cum am intrat in casa gata..a urlat pana am ajuns la masinå inapoi..nu a fost chip så il linistim cu nimik..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata si de la noi!!
Mana sus cui i se pare ca iulika noastra seamana LEIT cu duamna asta de la antena2.
http://www.antena2.tv/florentinafantanaru
Ce preocupari mai am si eu...colaje, asemanari...
Pupi

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

raluca, cristina - multumesc de raspuns

noi avem pediatra de la policlinica noastra de comuna dar as vrea parca pe cineva de la medlife

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluca or fi ei promisi sau nu...pana la urma, ei vor alege.
cat despre suc de morcov si fructe - mama imi psuena ca se incpe cu cateva picaturi. o lingurita e prea mult si se da o data la cateva zile pentru a vedea cum reactioneaza. nici eu nu stiu ce sa fac. din cate mi-a spus ea, eu am refuzat orice in afara de lapte de mama. si asta s-a tot intamplat pana pe la 7-8 luni...ca zicea bunica-mea ca nu stie sa ma hraneasca si a incercat si ea si si-au facut cruce ca eu nu voiam sa inghit nimic. si am fost subponderala pana la 3 ani ca nu-mi placea sa mananc. asta pentru mamicile ingrijorate de cat iau puii in greutate. acu' sunt grasa bine mersi..deci nu va stresati prea tare.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Luto, ce vorbe frumoase, multumesc din suflet, asa la fix a venit mesajul tau. Esti extraordinara, asa discret ai raspuns framantarilor mele. Gogo e un norocos.

Liliana, apreciez sinceritatea, ca sa fiu diplomata, voi spune ca uneori sunt genul care isi face un pic mai multe griji decat este necesar. In principiu imi doresc sa fiu o mama buna si nu vreau ca ceva din ceea ce voi face eu acum sa influenteze intr-un mod mai putin decat pozitiv evolutia puiului meu. Si am ajuns confuza pentru ca am primit diverse sfaturi, nu va spun ce mi-au auzit urechile. Am incercat sa nu dau crezare, dar incet-incet indoielile au inceput sa apara si uite asa imi aduc aminte vorba: "inainte eram confuza, acum nu mai sunt asa sigura."

Vorbele mamicilor pe care atat le apreciez m-au convins ca imi fac prea multe griji, aceste lucruri ar trebui sa fie naturale, studiile se schimba de la o generatie la alta, dupa un esec, cercetatorii ajung la concluzia ca de fapt era mai bine invers.

Selen nici eu nu mai reusesc sa fac nimic si ma eschivez cand vine vorba de vizite pentru ca nu am timp sa fac ordine. Mancare, baie sau imbracat cu chiu, cu vai reusesc cand mai e cineva cu noi. De aici si intrebarea daca asa e bine. Poate daca ar dormi dupa-amiaza cateva ore legat as avea mai mult timp pentru gospodarit si ingrijit si acesta ar fi echilibrul necesar. pe Ebru cea cuminte si zambareata.

Astfel inchei capitolul framantari din domeiu: pupaturi, dragalasenii, tinut in brate pana la epuizare si zambit pana ma dor falcile. Daca bebe e fericit si eu sunt fericita, deci rezulta armonie, bucurie. Cum acesta era rezultatul dorit ... unde era de fapt problema?

Va rog, nu aruncati cu pietre, v-am impartasit din gandurile mele si acum nu ma pot opri din scris, sariti mesajul si mai dati un pupic zgomotos puiutilor.

M-am cam intins, sper ca nu v-am plictisit/enervat prea tare. Nu eram sigura daca sa trimit sau mesajul, asta apropo de ce spuneam mai sus. E clar ca am chef de vorba, v-am simtit lipsa si se vede.

Trimit ca trebuie sa iesim la plimbare ca altfel nu reusim sa dormim deloc.

Va pup si va multumesc.

Incerc sa intru diseara.

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Monica tin pumnii sa fie toate bune, sa moara o data toti piticii aia!

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

am pus niste pozici noi la semnatura;
vroiam sa va intreb daca folositi blitzul cand face poze la copilasi...eu incerc sa-l evit pentru a nu o speria, dar cum mai toate pozele le avem in casa, cam greu fara el..bine, nici camera nu este prea breaza;
Aida ce imagine frumoasa cu Erik cel mamos!

Selen pusi la Ebruska...sper sa nu aiba nici o pb de sanatate!
care-i baiul cu partzurile? face prea multe? intreb, ca si Ana face!! ohooo, si inca cum! si inca cate! (dimineata este un adevarat concert) iar zgomotul produs...ne intrece lejer! dar eu nu m-am gandit sa-i dau ceva pentru ele..bine, ca acum le scoate si destul de lejer, fara plans si scremut

astazi am experimentat si eu un minunat episod de "caca pana la umeri"...vai! credeam ca voi exagerati putin cand spuneati de faza asta..dar uite ca nu!

ne ducem la o plimbarica! sa aveti o zi frumoasa dragelor!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Dana problema cu partzurile e ca se chinuie juma de ora si scoate un partz...iar juma de ora, iar un partz....si nu poate dormi ca lumea (poate de aia si e mai maraita ziua, ca doarme in reprize noaptea...)...si o mai apuca si plansul...asa a fost de la inceput, dar prin luna a doua se mai reglase, chair daca se scremea, ieseau mai usor, si fara plansete...
si noi am avut ieri un episod la fel, cu kk pana la ceafa...nu mai experimentasem pana acum, doar asa, mici pete pe langa scutec....mama, si ce greu iese kk ala de pe hainutze

foto eu incerc tot fara blitz...ca altfle inchide ochii, si o prind numai asa, cu ochii inchisi...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput