Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 18
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 V-as trimit eu o poza cu Bruce la cucurigu gol www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
pai da-i bataie Iuliko, sa verifice soacra cu ce ginere s-a ales
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
MangaGirl spune:
monica sa dea D-zeu sa omori toti piticii azi, iar Dragos sa scape de raceala. 
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
selen80 spune:
voi nu sunteti sanatoase, ce v-ati mai distrat pe seama cocoseilor in miez de noapte
gata, am zis am zis! vreau intr-un concediu cu voi CLAR!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna dimineata ![]() Am lipsit in we si am citit putin de dimineata si vad ca v-ati distrat tare bine, cu Mos Nicolae, cu purcelul lui Ralu, bravo. Eu plec acum ca mai tb sa cumpar cadouri de Craciun. In we am chemat pediatrul pt ca Teodora tusea si se pare ca are o mica viroza dar nu ceva grav se rezolva cu putin nurofen. Asteptam acum ca vedem daca a luat si Andreea, in urmatoarele zile e posibil sa se manifeste si la ea. ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) ![]() |
spor la cumparaturi
sanatate la licurici

si eu trebuie sa ajung la cumparaturi, dar sa vedem cum
fetele care aveti pediatru la medlife ?
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui

www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii
MangaGirl spune:
si un multumesc din suflet pt uka pentru ca ne-a trecut si pe noi la colaj.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Maria sa stii ca aceeasi dilema am si eu..referitor la introdusul sucului de fructe/de morcov la 3 luni..in cartile mai vechi de puericultura pe care le-am rasfoit, faptul ca-i dai la pui cativa ml suc de morcovi/portocale nu este considerat diversificare, ci supliment vitaminic..nici noi nu stim prea bine cum sa procedam..grig zice sa incepem totusi cu suculetul de la 3 luni..pt vitamine..vom vedea!
astept si eu pareri de la mamicute cu experienta sau care au citit mai mult
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
selen80 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana mai fetelor acum ma iertati ca stric buna dispozitie cu nuca aruncata fix de perete dar am deschis si eu un post de tv asa sa arunc o privire si scrie mare ca cica amandoi au castigat alegerile ....adica s-au proclamat invingatori ..... ![]() ![]() si voi credeti ca noi nu suntem normale ....e lumea plina Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
pai fiecare e convins ca a reusit sa fure mai mult decat celalalt
nunta
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
pai vezi , ele dorm si noi ne zbatem pentru viitoarea fericire a fetitelor lor Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai la ce fetite avem, eu zic ca merita din plin, nu?
nunta
Fragutza spune:
Bun gasit!
Am pierdut toata distractia aseara! Am fost cu Natalia la parintii sotului si nush ce nu i-a placut dar cum a intrat in casa a inceput sa planga de mama focului. Am rezistat 30 mins si-amplecat acasa.
Interesant subiectul dezbatut de mamele de baietoi! Si ce pacat ca toti sunt promisi deja...
de Natalia (03.09.09)
selen80 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl Am vazut si cadoul lui Selen pt Bruce. Super frumusica Ebru. ![]() ![]() |
multam!
si aoleu, ce "analfabeta" sunt, ca eu tot scriam bowncer, si mi se parea mie ca nu arata cum trebuie, dar nu mi-am batut neuronul prea mult, acum vad la tine ca e bouncer, si e si logic asa, ca vine de la to bounce

nunta