Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Am lipsit in we si am citit putin de dimineata si vad ca v-ati distrat tare bine, cu Mos Nicolae, cu purcelul lui Ralu, bravo.

Manga legat de carucior eu nu am folosit landoul pt simplul motiv ca nu imi incape in Mini. Cat era Andreea mai mica luam direct scoica Maxi Cosi si o puneam pe cadru si acum ca s-a facut mai frig folosesc partea de sus de la carucior pt ca am si sac la el. Il las pe spate la maxim, si o pun putin mai sus, spatele oricum ii sta pe partea aceea dreapta deci nu e o problema, numai ca sa cu piciorusele putin mai ridicate.

Eu plec acum ca mai tb sa cumpar cadouri de Craciun. In we am chemat pediatrul pt ca Teodora tusea si se pare ca are o mica viroza dar nu ceva grav se rezolva cu putin nurofen. Asteptam acum ca vedem daca a luat si Andreea, in urmatoarele zile e posibil sa se manifeste si la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ca de obicei am ratat tot tot desi n-am dormit aproape deloc

Sunteti cele mai tari, am ras cu lacrimi

Vreau si eu la mare cu voi. Noi exact asa vrem sa plecam la anul Grecia sau Turcia intr-un complex cu di tati. Noi am mai fost de 2 ori in GRecia si ne-a placut f mult.

EU aseara am suferit iar un atac de panica. Nu am mai avut unul de anul trecut din decembrie. M-am speriat rau de tot, n-am putut sa dorm. NU stiu de ce l-am facut. POate din cauza vizitei de azi la eco cu bebe, probabil ca am emotii mari si stresuri cat casa. EU sper sa omor azi toti piticii sa ma bucur si eu de un Craciun linistit. Asa ca va rugam sa ne tineti pumnii sa fim bine.

Aiduc, la mine te referi ca m-ai buzzuit?

O zi faina sa aveti

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Doamne ajuta, Monica! tinem pumnii sa fie bine..si asa va fi!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza
am un anunt de facut:
declar pierduta una bucata Ebru cuminte, zambareatza, vorbareatza si neplangacioasa, si gasit una bucata clona de Ebru plangacioasa, maraita, care nu prea mai vorbeste, si zambeste doar dimineatza cand se trezeste

trebuie sa ajungem iar la dr, sa vad daca i-a trecut urechiusa, si daca da, inseamna ca e alta problema, ca prea des si mult plange nu mai zic ca m-a innebunit cu partzurile si kk, s-o intrebam pe dr ce ne recomanda, ca bonnisan nu are efect...

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fii-miu stranuta si tuseste de zor.
Sa bip bip bip ca l-am tinut ca tuta afara prea mult zilele astea si a inghetzat copilu .
Nu mai spun ca mi-a papat doar 30 ml de biberon acum dimineata si nici la san nu a stat deloc ca tot dadea din maini si din picioare. In schimb, in loc sa urle, rade si gangureste . CIne sa-l mai inteleaga??

selen si sa revina micuta Ebru cea cuminte
Sper sa nu aiba nimic la urechiusa sau orice altceva.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am pus niste pozici noi la semnatura;
vroiam sa va intreb daca folositi blitzul cand face poze la copilasi...eu incerc sa-l evit pentru a nu o speria, dar cum mai toate pozele le avem in casa, cam greu fara el..bine, nici camera nu este prea breaza;
Aida ce imagine frumoasa cu Erik cel mamos!

Selen pusi la Ebruska...sper sa nu aiba nici o pb de sanatate!
care-i baiul cu partzurile? face prea multe? intreb, ca si Ana face!! ohooo, si inca cum! si inca cate! (dimineata este un adevarat concert) iar zgomotul produs...ne intrece lejer! dar eu nu m-am gandit sa-i dau ceva pentru ele..bine, ca acum le scoate si destul de lejer, fara plans si scremut

astazi am experimentat si eu un minunat episod de "caca pana la umeri"...vai! credeam ca voi exagerati putin cand spuneati de faza asta..dar uite ca nu!

ne ducem la o plimbarica! sa aveti o zi frumoasa dragelor!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dmineata,

v-ati baut [imi place cafeaua]? daca nu, va las vreo cateva. Am uitat sa spun ca vreau si eu in Turcia (am auzit ca sunt mai welcoming decat grecii). Eu am fost in Creta o dat, dar nu al un complex din ala unde mamele beau freshuri si tatii alearga dupa prunci. As vrea sa traiesc s-o vad si pe asta!

intr-o alta ordine de idei, liliacule si cne mai pofteste, va astepam cu drag la Londra.

mamici cu experienta, o intrebare: mama imi spunea aseara ca tatonrile cu cateva picaturi de suc de mocov si de fructe o data l ateva zile incep pe la 3 luni si ca pe la 5, deja bbii mananca branzica. voi cum ati facut la primii copii?

am vazut poze sclipitoare din HK! mama, mama, ploua cu margaritare pe acolo. cred ca ba inscriu si io la o vizeta! dorm in parc, nu-i problema. mi-au placut brazii si cladirile si mutriele Anei...si cafeaua de la Starbucks..mmmm...

Aida, multam de explicatii! pare simplu.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monique multumesc de explicatii.

selen pupam clona mai maraita si speram din suflet ca totul e ok cu urechiusa si ca nu are altceva decat niste toane mai proaste.

lumi am vazut si eu copilasi frumosi si dragastosi. ce-si mai zambesc ei unul altuia.

eu sunt intepenita de spate. de la cat l-am tinut in sling ieri pe Aidan. nu pot sa iontorc gatul si ca sa las capul pe spate, e durere maxima. exact de la gat in jos inpsre omoplati. si o durere de cap de zile mari. l-am tinut ieri de pe la 11 si 20 pana pe la 4 si ceva. si mers si stat in picioare.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lullaby bine ai revenit pe la noi..si la noi e la fel, Ebru ma vrea tot timpul cu ea, nu cred ca sta singura mai mult de 10 minute....asa ca treaba fac doar cand mai e cineva acasa sa stea cu ea, iar mancarea o fac cu ea in scoica sau bowncer cu mine in bucatarie...
si eu vroiam sa zic sa-i transmiti pe PM sau pe tel Ralucai, dar vad ca a zis deja Aida ca-i transmite mesajul tau..Doamne Ajuta sa gaseasca un dr competent...

Diamar multa sanatate puiului

am vrut sa scriu mai mult dar urla iar

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata! Mai fetelor ce petrecere ati incins aseara! Am ras cu lacrimi cand am citit (mai ales ce au scris mamicile de baietei).

Eu sunt hotarata sa plec la vara intr-un concediu in Turcia sau Grecia, la un all inclusive si sa stau cu burta la soare!

Uka am vazut colajul facut de tine, a iesit super. Am trimis si eu poza pe mailul comun cu Andrei

Lucia si mersi mult pentru aprecierile la adresa pozelor de la botez. Rochia am cautat-o special cat mai decoltata, sa profit ca acum am si eu tzatze, ca inainte eram mai baietel la capitolul asta, adica tindeam catre zero!

Selen pupam pe Ebru si ii uram multa sanatate, sper sa fie doar o pasa prin care trece si sa nu aiba nimic! Ma intrebai (intr-un cap anterior) la ce doctor am fost cu Andrei. La dr Dumbrava si mi s-a parut super!

Madalina am vazut pozele cu voi si cu Irinel de la botez. Sunte-ti niste frumosi!

Nela plimbarile voastre sunt o incantare! Vreau neaparat sa ajung si eu prin partile alea de lume! Margelata ta mosteneste ochii lui tati sau mi s-a parut mie?

Am mai vazut ceva poze de bebei frumusei dar memoria nu prea ma mai ajuta, am scris din aduceri aminte, un pentru toti. Eu de obicei citesc cand il legan pe Andrei pe pernuta sa adoarma, si nu prea mai am timp si sa raspund. Cred ca organizarea nu e punctul meu forte

Andrei e tare cumintel, ptiu ptiu ptiu sa nu il deoache mama! Si acum isi tine caputul si cand il ridic de manute (ca stiti ca aveam eu un pitic saptamana trecuta). E scumpicel rau! Am vazut ca vorbeati de decalotare. Eu pana acum nu prea am umplat prin zona, pt ca am vazut ca parerile sunt impartite si decat sa fac cine stie ce pe acolo, mai bine am stat cuminte!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput