Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

una dimineata, a papat davidelu si doarme iar. Am intrat sa vad daca s-a mai intamplat ceva in lipsa mea....vad ca mai nimic.
Mangulico stai relax ca nicieu nu decalotez nimicuta....am stat si eu si am citit la fete aici, am studiat problema dar eu uit de fiecare data la baita....sau la masaj.....mi se pare putin cam dura treaba si in plus am citit ca merge mai bine mai tarziu...pe la 5 luni de exemplu.
Nici nu stiu daca e bine sau e rau, adica inca nu mi-am format o parere. Stii ca astia aici zic sa lasam putza in pace ....acum Aiduca baga spaima in mine ca s-ar putea sa curga si putin sange.....mai bine mai ocolesc putin subiectul.
Cu ce ocazie l-ai impartasit pe pici ? de Craciun ?
Lulaby te-am tot citit astazi si trebuie sa raspund si eu inainte sa ma mai bag in patut o tura.
La cursurile la care am fost aici ne-au explicat ca pana la 3 luni nici nu se pune problema de a vorbi despre alint sau rasfat ci de o nevoie naturala a bebelusului de a fi protejat. Ni se dadeau niste exemple cum ar fi sa-l lasi pe spate intr-o padure imedait dupa nastere (adica in patut)...ca i se face frica singurel si simte nevoia INCA sa fie lipit de ceea ce cunoaste el, adica mirosul si moliciunea mamei.
Dupa 3 luni, nu mai simte aceasta nevoie atat de acut pentru ca oarecum organsimul lui s-a obisnuit la stimulii noii lumi, s-a "prins" ca traieste in alta lume si incepe sa se obisnuiasca cu ea. Deja copilasul doarme la el in patut si nu mai plange mereu daca nu e lipit de mami.
Dupa 3 luni poti incepe mici si usoare exercitii sa ii gasesti cate o activitate, azi 5 minute, maine 5....si eu personal cred ca este foarte important pentru ei sa ne stie pe-acolo, nu sa-l tinem neaparat in brate.
Eu vad mariiii diferente, deja e numai cu ochii pe mine si daca rade si se distreaza si ma departez ...se incrunta imediat. Daca-i spun ceva si-i vorbesc isi revine.
Eu nu cred ca ai niciun motiv din lume sa e simti vinovata si cred ca ar trebui sa faci exact ceea ce simti ca trebuie facut, ceea ce-ti vine din suflet. Tu esti o draguta si o finuta si nu-m fac griji

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus dragelor!

Gata, am terminat curatenia (Luto, I am on my way to you... sper ca nu dormi, ca te-am auzit ca te bagi la nanica).

Maria, ce frumos ca l-ai impartasit pe Aidan si si mai frumos ca ai donat lumanarile!
Cand te aud cu alaptatul pe banca, ma vad pe mine, in plimbaricile noastre (pe bancuta am prestat si noi ieri, intr-un parculet de langa mall).
De abia astept sa vad Londra de bratul tau, la pas, cu bebelusii la piept, gandgurind fericiti si amuzandu-se copios pe seama nasului in vant al englezilor aristocrati!

Cristina, lasa ca recuperezi tu cu Mos Craciun pentru cei mici, sunt convinsa!

Lumi sexy mummy, pot sa iti vad si eu pozele de la semnatura? Ca am incercat si nu se poate, n-am acces. Purcelus ca si cel al Raluci-ei nu stiu chinezii sa faca, il fac prea dulce!

Ce chef s-a intins aseara, dupa ce am plecat, o minunatie. Si ati dezbatut si subiecte picante pe marginea unui pahar de vinisor/bericica! Sa va fie de bine!

Dana, cum sunteti, mami, ca nu v-am vazut deloc ieri. All ok cu voi?

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

problema cea mai spinoasa fiind dezbatuta eu ma retrag in glorie ca mi s-a facut somn. Ne vedem de dimineata sa vedem ce zice mamicile de fetite
Daca se mai ingramadesc asa tare sa le dea pe mana barbatiilor noastre

Noapte buna, frumoasa si linistita !

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

pai vezi , ele dorm si noi ne zbatem pentru viitoarea fericire a fetitelor lor of of , mai maaaaai

Ioiiii!!!

mai fetelor, ce chef, ce nebunie!!!! sunteti minunate! rad de la 7 jumate de numa'
ma inscriu si eu cu mandra la sezlong in Grecia/Turcia, iar pe tati il inscriu la intretinut ceata de copchii nazdravani (se pricepe si este de incredere);

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Asa, asteptand bradutul, ascult europa fm... ce circ cu alegerile astea, of of, mai mai.

Am dat pozicile de ieri de la plimbarica jos, pentru cine doreste, cine poftese, aici pozele de la plimbarica
.

Ma duc sa mai citesc din urma, sa vad ce si cum s-a mai dezbatut.

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi!

Bineinteles ca-s rupta de oboseala dar cum am scapat putin singura, cum bantui p-aci.
Va pe toate laolalta.

Lullaby Eu sincera sa fiu nu iti inteleg ingrijorarea, sa ma ierti. Nu pentru ca am ceva cu problema in sine ci pentru ca eu sunt taaaare atasata de copii, genul mamoasa/closca. Si sunt in stare sa renunt la orice numai nu la a dragali si sufla in fund la ambii. Sa nu crezi acum ca nu exista dezavantaje...ohohoooo si inca ce multe sunt... dar atat timp cat noua ne este bine ma gandesc ca n-are ce sa afecteze. Sa ma vezi seara de seara cu unul intr-o parte si cu celalalt in partea cealalta, de cele mai multe ori cu "doamnele"-n vant si Andra trage de mine intr-un mare fel iar Radu isi baga nasucul pe partea cealalta. Ai sa vezi, la un mom dat o sa vrem sa-i mai pupacim si sa-i dragalim si ei o sa scuture vartos si-o sa ne transeze in cuvinte usturatoate: "mami, nu mai face de-astea ca nu e cool " Eu profit acum.

andraiulia nu fi necajita cu luatul in greutate deocamdata. Atat timp cat este in grafice n-ai de ce sa te ingrijorezi. O sa vina si lunile alea cand n-o sa puna niciun gram sau mai rau...o sa scada in greutate. Daca bebe este sanatoasa si jucausa si gangureste si are tot confortul necesar... atunci stai linistita.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Nela tu ma bagi in boale cu pozicile voastre Si zici ca astepti bradutul?? Si-o sa fie asa...ca de zahar?? Si zici ca faci si-un colaj de-ala frumusel??
Lasa draga alegerile, da-le-ncolo, ca pe voi n-ar trebui sa va afecteze. Un gangurit de margelata cantareste de milioane de ori mai greu decat tampeniile care se intampla in politica romaneasca.
Pentru tine si Ana la greu!
deci te-ai lipit la o vizita la big-ben...hmmmm, trebuie sa ma gandesc si eu la o strategie de abordare, poate ma lipesc la bratul vostru

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Asa, asteptand bradutul, ascult europa fm... ce circ cu alegerile astea, of of, mai mai.

Am dat pozicile de ieri de la plimbarica jos, pentru cine doreste, cine poftese, aici pozele de la plimbarica
.

Ma duc sa mai citesc din urma, sa vad ce si cum s-a mai dezbatut.

SARBATORI FERICITE!_

Neata Nela draga!

Ioi!!! inca o data!
in ce loc minunat traiti!!! mi se pare..ca-n filme..zgarie nori si verdeata, raulet (era ceva apa curgatoare acolo..o fantanuta, ceva..oricum, minunat) langa ei ;
si brazii!!! banuiesc ca aceea cu conuri in ei, erau artificiali..un la fel de des imi trebuie si mie!
si cu masina aceea sclipicioasa si fitzoasa ce este mami? nu-mi spune ca-i batuta-n nestemate?!!!

aaa..si pozele de dinainte de plimbarica!!! cu Anusca!!! ce fete face ea, draguta! si se pare ca este tare interesata de figurinele de pus pe degete;

eu nu am putut intra pe la voi din motiv de prieteni care s-au intalnit cu Mos Nicolae, care le-a lasat cadou pentru Ana..stiti voi..va citeam din cand in cand, dar nu reuseam deloc sa postez...si imi inchipuiam eu ca-i distractie maxima vazand cum se inmultesc paginile;

ma intreba Maria..da, am reusit sa ajung la coafor! la 7! copila s-a trezit la 5:30, am alaptat-o, am schimbat-o si am lasat-o in grija lui tati (au dormit amandoi pana am revenit, la 9 si ceva)..m-am simtit tare bine!!! nu m-am tuns..doar vopsit..culoarea este un pic mai inchisa decat imi inchipuiam eu, dar este ok
trimit ca s-a trezit iubita
cred ca voi face galerie la un partzon

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

in ce loc minunat traiti!!! mi se pare..ca-n filme..zgarie nori si verdeata, raulet (era ceva apa curgatoare acolo..o fantanuta, ceva..oricum, minunat) langa ei ;
si brazii!!! banuiesc ca aceea cu conuri in ei, erau artificiali..un la fel de des imi trebuie si mie!
si cu masina aceea sclipicioasa si fitzoasa ce este mami? nu-mi spune ca-i batuta-n nestemate?!!!

Da, da si eu m-am holbat la masinuta aia si apoi mi-au ramas ochii pironiti la verdeata din jur, la zgarie norii aia de se terminau tocmai in cer si bradutii aia parca din povesti!

Citat:
ma intreba Maria..da, am reusit sa ajung la coafor! la 7! copila s-a trezit la 5:30, am alaptat-o, am schimbat-o si am lasat-o in grija lui tati (au dormit amandoi pana am revenit, la 9 si ceva)..m-am simtit tare bine!!! nu m-am tuns..doar vopsit..culoarea este un pic mai inchisa decat imi inchipuiam eu, dar este ok

Aha, deci avem un nou look, deci avem o pofta nebuna de viata. Pai sa-ti fie de bine. Ce fain ca a stat mandra linistita cu tati. Inseamna ca tati are-o strategie care functioneaza.
Are sens sa mai spunem ca vrem pozici???

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

o la toata lumea

un banc traznet

Gigel vine acasa zgiriat tot pe fata, pe git, pe miini.
- Doamne sfinte, ce s-a intimplat ??
- Am facut hora in jurul bradului.
- Pai, si de ce esti zgiriat in halul asta?
- Eram putini!

si o zi minunata

Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
fotografiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata dragelor

ioi NelaM ce poze frumoase faceti voi acolo ... si ce bine arati

andraiulia sa stii ca si eu am patit-o , ba mai mult , chiar a scazut 100g si cumea ca si-a revenit dupa o saptamana si a recuperat si vad ca pana la urma a adunat si el 400g luna precedenta ...

Hai sa va povestesc ce am patit cu Erik ieri dimineata
Dimineata Laci a luat pruncu de langa mine sa ma lase sa dorm pana mai tarziu fara scandal ... asa ca s-au distrat ei doi ca intre baieti , dar distractia asta nu a putut tine la nesfarsit ca Erik a obosit si trebuia culcat si cum dl sot nu a inteles mesajul situatia s-a inrautatit in 3 minute ... asa ca pana am ajuns eu la ei situatia era calma desi Eriku inca nu dormea.
Laci pe canapea cu picioarele pe masuta , pe picioare o perna , iar pe perna Erik , asta a fost tabloul ... iar eu am venit si m-am asezat pe canapea si nu am spus nimic , am butonat putin , apoi m-am uitat la Erik si am zambit fara sa scot nici un sunet ... si ca rasplata , am primit un zambet larg si inca stirb , un oftat scurt si apoi a adormit
Laci saracu inca e socat de cat e de mamos pruncu

si o saptamana frumoasa si insorita sa aveti

Mergi la inceput