Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
liliaco chiar ca nu te poti abtine 

hai pupice si noapte buna sa aveti ... io mai bantui pe aici un pic ![]()
lutoniana spune:
liliachio dar vezi ca trebuie sa fie ceva caini speciali ca nu erau covrigei clasici cu gaura ...ci dinaceea impletiti ![]()
![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
MangaGirl spune:
am ras cu lacrimi in seara asta...ce-o fi fost azi in atmosfera, ca tare ati mai fost in forma! si vorbeati de putzici, m-ati bagat la banuieli.
. zilele astea ma preocupa suboectul asta, dar cum n-am termen de comparatie...
. sa inteleg ca voi toate faceti decalotare?
si pana nu uit, ca am facut si eu ca Aida si Luto in seara asta (am scris PM lui angelli si am uitat sa felicit baietu') La Mult Ani de Sf. Nicolae, Bruce si Nicholas.
Am vazut ciubotele de Dragos, Iulia si Isabella. A avut Mosu un pik de treaba sa le umple. sa va fie de bine.
Lullaby ce ma bucur sa te vad. Subscriu la ce a spus Obelixa: eu am mai dormit cu Aidan pe burta pana mai acu' 2 saptamani, nu de alta, dar ma sufoc acum, iar el e mai miscaret din fire si l-am gasit langa mine o data. Incercam sa il culc mereu la el in patut, dar obosita fiind, era mai comod sa-l las sa adoarma adanc pe pieptul meu si apoi sa-l mut. Acum doarme cu noi in pat pentru ca e frig si patul nostru (travel cot) e jos tare. si decat sa-l imbolnavesc, mai bine langa noi. e drept, ca tare mi-e usor noaptea la alaptat. L-am tinut si in brate destul, sau in wrap, pentru ca mi-e drag de nu mai pot. dar nu pare suparat daca il pun pe perna langa mine pe canapea si vorbim. uneori il pun in bouncer si-0l tin langa mine la bucatarie sau unde am treaba, dar cand il vad ca sta cuminte pe canapea, ma simt un pic vinovata ca fac altceva in loc sa-i vorbesc si sa ma stramb la el in toate felurile. 

Am vazut si cadoul lui Selen pt Bruce. Super frumusica Ebru. 

Raluca_u sper ca Stefan e mai bine.
Nela AIdan e bine. Am fost azi cu autobuzul pana la biserica romaneasca sa donam lumaniarile de la botez. l-am si impartasit. in timp ce stateam la coada, l-a apucat urlatul de foame si pana am ajuns in fata a facut si kk. asa ca l-am hranit in spate pe o banca si i-am si schimbat pampersul. dupa aia a dormit dus pana pe la 4 jumtw dupa amiaza si ne-a lasat sa facem si cumparaturi la tesco. toate astea in timp ce el era in sling.
ma duc la somn ca acusi ma trezeste. sper sa am timp mai mult dimineata.
P.S.raluca Natalia e o frumoasa si tricoul mortal.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
cine ma invata cum se face treaba asta...decalotarea I mean. ![]()
![]()
MangaGirl spune:
poate maine, ca acu; e tarziu si mi-a plecat si barbatu' in pat...sunt pe intunirc in sufrageir si mi-e frica.
ma duc sa-l mai miros pe fiu-meu, acu; cat mai ma lasa...
MangaGirl spune:
Nela am uitat sa-ti zic...daca tot ajungi pe la Luto, fa-ti un drum si prin Londra. promit ca te duc sa vezi roata si big ben-ul...
andraiulia spune:
Mai fetelor, sunteti zapacite tare si mai ales haioase!!!![]()
![]()
Yo sunt p-aci si apreciez ingrijorarile voastre...![]()
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl cine ma invata cum se face treaba asta...decalotarea I mean. |
Pai treaba trebuie facuta ca ambele maini
... daca se intampla sa sangereze putin , eu am fost o finuta si nu a sangerat
Ai grija insa sa nu tragi prea mult o data ca exista riscul sa tragi pana la capat si sa nu mai poti sa aduci apoi in pozitia initiala si in faza asta trebuie mers urgent la dr ... dar nu cred sa se intample ceva , dar la clinica a trebuit sa imi spuna si asta ...
Ai inteles ceva?
Lullaby_2009 spune:
Am incercat sa adorm dar asa ma incearca un sentiment de vinovatie ca am stat pe net in seara asta, incat acum abia astept sa se trezeasca puiul meu la masa de noapte sa-l pupacesc. Tare imi batea inima de fiecare data cand il simteam ca se misca si speram sa se trezeasca sa-i dau sa manance. Abia astept sa-l tin in brate.
Maria 
M-am gandit mult la Raluca si la puiul ei drag. Ce-o fi in sufletul ei, ce-o face micuta printesa Adinuta. Ma rog sa fie bine. 
Andraiulia am vrut sa-ti scriu sa nu iti faci griji pentru papusa ta, important este sa ia in greutate si sa se dezvolte bine. Eu asa multe griji am avut din cauza asta ca eram la un pas de depresie. Din cate am citit au perioade si perioade de crestere. Vorbeste si cu doctorita si vezi ce parere are, dar nu te ingrijora.
Ce vesele sunteti si ce frumoasa atmosfera. Eu ii tot admiram talpitele ...
.
Despre politica ... e aproape 3, oare ei dorm linistiti la ora asta si noi ... furtuna in pahar? ![]()
mami fericita de Alex 
andraiulia spune:
Multumesc mult, Lullaby, pt raspuns. Da, probabil k e vb de perioade. Ea altfel e energica as usual si grasana. Doar ca as vrea sa ramana asa.![]()
E 3 si fiecare zice ca a castigat el. Sondajele spun ca Geoana. Mda...
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii