Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 14
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac vrea cineva www.retete-mancare.ro/img/20350/Covrigi_cu_chimen.jpg" target="_blank">covrigei? |
acum cand am terminat berea vii ?

poate vrea Liliachia langa ceiut
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac vrea cineva www.retete-mancare.ro/img/20350/Covrigi_cu_chimen.jpg" target="_blank">covrigei? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Da de ce imi faci tu din astea så imi curga din gura pe lenjeria proaspåt schimbatå

..chiar nu am de unde cumpåra..cand a venit mama a venit burdusita cu covrigi pe cuvantwww.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
acu' ca v-am ajuns din urma, plecati la patut?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
aidaciolac spune:
bine maaaaah , dupa ce ca va serveste si va cinsteste omu' si nu mananca singur mai faceti si mofturi
... si mie nici nu imi plac covrigeii de fapt
dar rontai ca is buni ci 
![]()
Iulika29 spune:
Ma duc si eu dupå luto la nani..vå pup si va multumesc pt o seara super tare

Noapte buna!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl acu' ca v-am ajuns din urma, plecati la patut? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
eu mai stau daca zici cum e la Aidan

liliac1 spune:
Vaaaaai, Luto, uite de-asta mi-e si mie frica. Or sa vina mamicile de fetite si-o sa puna biciul pe spinarile noastre. Mamicile de fetite, dati tare dar...cu mila ca am shalele fragile.
Eu de fapt intrasem pe net sa va salut si sa vad ce mai zice "politichia" asta, dar am dat-o in prajeli si altele la tema. Si-am pus si Cireasa/visina pe tort 
Gata, ma indrept si eu spre marea intalnire cu nanita.
Va
pe toate deopotriva!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
aidaciolac spune:
manga ai inteles ce s-a dezbatut aici ?![]()
Asta ca sa intelegi de ce mamele de baieti sunt niste soacre de iti vine sa le mangai cu
si 
liliac1 spune:
Nu ma pot abtine...
Mangulico
da' sa stii ca eu am strans si firimiturile de pe masa, ca-s ultima picata p-aci.
Si acum a venit Aidutz cu covrigii si gandindu-ma la partea cu alegerile, ma gandeam ca ne face datoare pe noi sa venim cu cainii cu cozile-n sus!
Noapte buna fetili mele!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac manga ai inteles ce s-a dezbatut aici ? Asta ca sa intelegi de ce mamele de baieti sunt niste soacre de iti vine sa le mangai cu si ![]() |
CORECT...pai poate vine trandafira (asta e vorba lu' bunica mea despre fete...asa le numea pe prietenele lu' frate miu) si-mi spune de la obraz ca am esuat cu decalotarea sau mai stiu eu ce