Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *20*
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
nah mai liliaco , ai vazut? lucreaza tot timpul si la omleta ca si la ciusca
... una e cand pui oualelele in tigaie si alta e deja cand se prajesc deja ... ioi ce explicatie academiceasca ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana mai fetelor acum ma iertati ca stric buna dispozitie cu nuca aruncata fix de perete dar am deschis si eu un post de tv asa sa arunc o privire si scrie mare ca cica amandoi au castigat alegerile ....adica s-au proclamat invingatori ..... ![]() ![]() si voi credeti ca noi nu suntem normale ....e lumea plina Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |

o mare farsa politica asta
... de politicieni nu mai zic nimic , ziiiiip
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac liliaco zau ca vrem comentarii si de la ta-su lu Radulescu Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mai, stiu ca e trecut de 12 noaptea si avem voie la de-alea cu 18-n cerculet...dar totusi
Oricum, a ajuns el la concluzia dupa atatia ani de convietuire in liniste si armonie, ca am mana buna

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
aidaciolac spune:
luto uite ca arata acum pe realitatea si cica diferenta e f mica de fapt , vreo 6724 de voturi
50,03% la 49,97%
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac nah mai liliaco , ai vazut? lucreaza tot timpul si la omleta ca si la ciusca Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
aici e ca faza aia så iti fie rusine ce spui dar imi place cum gandesti

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac luto uite ca arata acum pe realitatea si cica diferenta e f mica de fapt , vreo 6724 de voturi 50,03% la 49,97% |
mai fetelor , zau ca mie imi e cam frica

Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
mai fetelor , zau ca mie imi e cam frica ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aido viata e scurta så iti mai bati capul SI cu asta.. då-i incolo
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
aidaciolac spune:
vrea cineva www.retete-mancare.ro/img/20350/Covrigi_cu_chimen.jpg" target="_blank">covrigei?![]()
lutoniana spune:
problema cea mai spinoasa fiind dezbatuta eu ma retrag in glorie ca mi s-a facut somn. Ne vedem de dimineata sa vedem ce zice mamicile de fetite ![]()
![]()
![]()
Daca se mai ingramadesc asa tare sa le dea pe mana barbatiilor noastre 

Noapte buna, frumoasa si linistita ! 
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui lutoniana problema cea mai spinoasa fiind dezbatuta eu ma retrag in glorie ca mi s-a facut somn. Ne vedem de dimineata sa vedem ce zice mamicile de fetite Daca se mai ingramadesc asa tare sa le dea pe mana barbatiilor noastre ![]() ![]() ![]() ![]() Noapte buna, frumoasa si linistita ! ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
pai vezi , ele dorm si noi ne zbatem pentru viitoarea fericire a fetitelor lor