Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 9
monique02 spune:
Buna seara 
Ce surpriza Raluci_b deschid pozele si pe cine vad, pe Ralu cu Alex si apoi diverse persoane cunoscute la nunta ... Bine ai venit la noi, va pup si iti las si eu niste poze
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5409195986531004562

moni_iulia spune:
Iulika, multumim de cadou.
Superb Mos
.
Andre, pt rani incearca garmastan, chiar functioneaza. Ma bucur ca ti s-a implinit visul.
Tudorita al meu are o mare problema:n-are ghete.Oare l-o convinge tati pe Mos Nicolae sa vina cu centrul de activitati mult dorit?
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
crocodana spune:
seara buna fetelor,
2 zile nu am avut net...tocmai cand erau si eu la zi.....acu iar sunt la restante
repede repede va doresc o seara frumoasa si un mos Nicolae incarcat pt puiutii nostri care sunt atat de cuminti si dulci! sunt mici acum dar bucuria din ochii lor in urmatorii ani cand il vor astepta pe mos...va fi nespusa!sunt atat de fericita, e primul mos cu Ama langa noi si inca nu imi vine sa cred ca sunt mamica!!!
va imbratisam cu drag!!
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie La noi nu va veni Mos Neculaie.....nu am cand sa ma duc sa iau ceva lui Ale....ca Mattia e mic...nu stie el.....dar ptr Ale vroiam ceva.......maine Alin lucreaza toata ziua deci....nu am cand....asta e.....il vom astepta pe Mos Craciun... S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
Vaaai, draga de tine. Dar sa stii ca Mosul Nicolae vine la copii cu dulciuri in general asa ca poate ii faci o surpriza placuta lui Alessio si ii explici ca Mattia fiind mic n-are voie sa pape ciocolatica sau bombonele si mosul stie de treaba asta.

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Bunå fetelor!! Uitati ce vå aduce Mos Nicolae..Astept si eu cadouase din acestea Si Aici poza pe intuneric la Bradut..M-am chinuit så o fac fara blitz.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
iulika m-ai impresionat pana la lacrimi. Cat sunteti de frumusei amandoi si ce craciunel simpatic ai tu acolo

Sa stii ca bradutul se vede destul de fain asa pe intunericime (l-am dibuit si pe Bubu cu castile pe urechi, undeva in fundal
Mami si pisa Ce frumos ai descris tu acolo in cateva cuvinte ceea ce reprezinta o MAMA

Liliana,
D'ale Andrei
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Salutare mamicilor, am urat sa va urez sarbatori fericite, mosi bogati, si sa va multumesc pentru aprecierile la adresa Chiarei. De cand a venit tati la noi nu am prea pupat-o. nu o lasa din brate, se calmeaza cu el, ii zambeste, se stramba la el, e ceva fenomenal. Eu doar stau si ii privesc si ma pisc din cand in cand ca sa imi dau seama ca e adevarat. Ma chinui cu alaptatul, scuipa asta mica sanul plin de rani, asa ca ma mult si scot destul de putin si incerc sa imi amintesc ce spuneati voi despre alaptat. Voi insista si poate poate reusesc macar o perioada sa ii dau ceva si de la mine. Va pup si inca o data sarbatori fericite ![]() 38+ Chiara Ada |
Draga noastra, astea sunt cele mai speciale sarbatori din viata noastra.Va

Da-i cu garmastan si...exhibitionism la greu
Cred si eu ca tati sta numai cu Chiara in brate mai ales ca nu prea a avut sansa sa se bucure prea mult de miscarile din burtica. Sunteti extraordinari. Si voua, sarbatori imbelsugate. Cadoul il avem toate aranjat intr-un patut.
Liliana,
D'ale Andrei
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Tudorita al meu are o mare problema:n-are ghete.Oare l-o convinge tati pe Mos Nicolae sa vina cu centrul de activitati mult dorit? |
Hai ca esti simpatica
Liliana,
D'ale Andrei
Dana15 spune:
Dragelor drage
ce sarbatori minunate ne asteapta, nu-i asa?! primele, din viata dovleceilor nostri scumpi
sa va aduca mos Niculas ceea ce va doriti si bonus, multa dragoste si sanatate maxima!
noi trei va pupam cu drag!
Iulika multumim frumos pentru colaj! sunteti tare frumosi!
(incerc si eu zilele acestea un shooting-oare asa se scrie?- cu Ana..de vreo 2 saptamani nu prea i-am mai facut pozici pentru ca aveam fatuca plina de cosulete..si nu vroiam sa ne vada baietii Radulescu asa
; dar acum par sa se mai fi curatat, o imbraca mami mumos si ne facem si noi colaj)
Andre ma bucur nespus pentru fericirea ta! 
Garmastan/bepanthen si mult exhibitionism
, cum zicea cuscra
..ideea este ca orice ai face, doare! si o sa doara cam o saptamana..dupa aceea, esti deja experta! vezi, poate nu o atasezi pe Chiara corect...nasucul trebuie sa fie in vant si barbia lipita de sanul tau! pupam fetele dragi!
nu mai stiu ce era de spus..vazui ca Liliacul este in forma buna acum
(ce ne-am mai distrat noi cand i-ai spus Iulikai sau lui Selen, nu mai stiu.."ce treaba aveti voi! copii se plac, au si colaje..."
asta cu colajele a fost super tare!)
Eu am inceput sa-i povestesc Anei de ficiorash
..ii spun ce nasuc fain are, ce par mult are (ca noi nu prea avem
..deocamdata! las' ca vin si pletele)..si ii mai spun si ce faina-i potentiala soacra..ca ce poante or sa faca ele la cratitia
; deocamdata, asculta cu atentie..vedem noi ce iese!![]()
Nela sa aveti un we frumos!
abia astept sa va vad bradutul! si tare mult imi place cadoul ales de mos pt Margelata..figurinele de pus pe degete! de la Ikea le-ati luat?
eu ma simt tare bine! Ana si tati dormiteaza..(tocmai ce am papat fripturica la cuptor), iar eu savurez un pahar de vin rosu bun
...am colectat inainte 150 ml laptic...ma gandesc sa ma apuc de ceva ordine, dar parca nu da bine cu vinul, nu-i asa?!![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj ma pisc din cand in cand ca sa imi dau seama ca e adevarat. 38+ Chiara Ada |
Doamne cat de frumos ai spus

..Sårbatori fericite si tie si multa sånåtate va doresc

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
am vorbit putin cu Raluca_u ..situatia este la fel; micutul este un pic mai linistit pentru ca ii tot dreneaza puroiul din urechiusa; se pare ca vrea sa ceara si o a doua parere inainte de a-i face operatia planificata pe saptamana viitoare..poate este mai bine asa;
va pupa si va imbratisaza cu drag!
pentru Stefanel!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

MATTIA
38+
Chiara Ada