Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Dana påi e musai så faci acolo un colaj frumos..si lasa ca Ana e frumoaså oricum..eu le astept 
.
Liliac nu mi-o venit in minte så mut bradu de acolo..ca så nu se vada Bubu![]()
![]()
Pupåm mamica pontoaså
Mie imi e tare dor de Gegea så ne mai povesteasca de bebe Filip si poate vreo pozuta cu cretulina mea preferatå..nu a ma intrat de multisor..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:

Pt stefanut..Mami raluca_u må rog ca dumnezeu så iti dea putere si så fii optimista.
Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Salutare mamicilor, am urat sa va urez sarbatori fericite, mosi bogati, si sa va multumesc pentru aprecierile la adresa Chiarei. De cand a venit tati la noi nu am prea pupat-o. nu o lasa din brate, se calmeaza cu el, ii zambeste, se stramba la el, e ceva fenomenal. Eu doar stau si ii privesc si ma pisc din cand in cand ca sa imi dau seama ca e adevarat. Ma chinui cu alaptatul, scuipa asta mica sanul plin de rani, asa ca ma mult si scot destul de putin si incerc sa imi amintesc ce spuneati voi despre alaptat. Voi insista si poate poate reusesc macar o perioada sa ii dau ceva si de la mine. Va pup si inca o data sarbatori fericite ![]() 38+ Chiara Ada |
andre
, baga neste mameloane de silicon pana scapi de ranimamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui monique02 Buna seara ![]() Ce surpriza Raluci_b deschid pozele si pe cine vad, pe Ralu cu Alex si apoi diverse persoane cunoscute la nunta ... Bine ai venit la noi, va pup si iti las si eu niste poze http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5409195986531004562 ![]() Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) ![]() |
titele
sauti, ce mica e lumea, te pupam cu drag, sunt superbe fetitele sa va traiasca, iar tu neschimbata

mamica implinita de
Remus Andrei 
poze cu noi
monique02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
titele sauti, ce mica e lumea, te pupam cu drag, sunt superbe fetitele sa va traiasca, iar tu neschimbata ![]() mamica implinita de Remus Andrei ![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze cu noi |
Ralu, ce mandrete de baiat aveti voi acolo, mi se pare ca seamana cu Alex, cel putin la ochi.
MangaGirl spune:
buna seara dragelor,
apuc si eu sa intru un pik...azi am fost pe afara vreo 2 ore, am baut un decaf cu o prietena, in timp ce Piski dormea in wrap afara, am venit acasa, am facut curat in in dormitor si baie si gata ziua.
copilul meu doarme un somn bun de dupa amiaza, azi noaptea, ptiu sa nu-l deochi, l-am culcat la 9 si s-a mai trezit la 5 dimineata. e drept ca mi-a facut sfarcurile varza iarasi. ma doare mai rau ca la inceput. a avut vreo 2 zile cand a mancat ca spartul si acum strang din picioare cand trebuie sa-i dau sa pape. sper sa treaca rpd.
Iuliko am vazut frumusete de colaj...frumosi mai sunteti, ptiu, ptiu si bine mai semanati! parca ati fi rude.
bucatica rupta din tine Bruce. Si mi=-a placut si bradutul. Am zarit si eu pe Bubu cu niste casti albe in departare.
Liliacule nu-i asa ca in momentul in care Raducu vede camera dispare si parere de zambet. Copchilu' meu ingheata total cand vede aparatul. mor de ciuda.
Dana ai ajuns la coafor pana la urma?
Mama si pisa mltumesc de explicatia cu bradul. erau curioasa ce fel de superstitie o mai fi si cu pomu' cu pricina. frumoasa descrierea unei mame eroine. cand e Aidan linistit si mai caut si eu pe net cate ceva, ma simt vinovata ca il neglijez...si cand are zile in care nu plange mult, ma gandesc automat daca o fi bolnav...il tot intreb pe Sergiu...oare copilu' asta nu e cam trist, asa?
Oare ce-o mai fi facand Anomis si Daciana si Lullaby?
Monica c face Dragos? Mai ok azi?
Aidan are o zi cu somn putin si multe urlete si una in care doarme dus. Parca vad ca la noapte stau si fac ture prin casa. 
Andre ma bucur ca esti fericitaz, implinita. cat despre sani, don't give up. Nu uita sa o mufezi cu sfarcul spre cerul gurii ca sa nu ajungi ca mine cu bucati din sfarc lipsa. Pupam fetele cucuietele.
Raluca_u sntem alaturi de tine si ne rugam sa treceti repede peste incercarile astea. 

Raluci_b ti-am vazut mandret de ficioras care cred ca seamana mult cu tine. am dreptate?
Vreau sa urez si eu la multe lunite is la multi ani sarbatoritilor de azi: Emma, Isabella, Alexandru si Alex. Sa cresteti mari, frumosi si cuminti!
Nela nu-ti spun ca la tesco sunf oferte de toblerone white, jumbo pack...asa ca triunghiurile tale sunt de nesizat pe langa ce balotez eu..asta asa sa te fac sa te simti mai bine si sa mananci fara vinovatie.
. frumos cadou a adus Mos Nicu pentru Ana. m-a batut si pe mine gandul sa le iau, dar am vrut sa fiu practica. aveam nevoie de sac de dormit, iar aplica aia in forma de semiluna ii va face camera un pim mai luminata, ca nu-mi place sa-l las pe intuneric.
cat despre celebrele meatballs cu gem...le cunoastem si noi.
. si mie-mi mai place si prajitura aia cu caramel, de fapt e ca o torta, nu mai stiu cum se cheama, dar e tare dulce si buna. IUliko am bagat si noi niste hotdogs la iesire ieri si ceva sucuri care aveau gust de medicament, dar ne era prea sete sa mai facem mofturi.
Nela spor la curatenie. Eu maine mi-am facut plan sa ma duc la biserica sa donez lumanirle de la botez. sa vedem daca imi iese.
Monique am si eu o intrebare legat de quinny buzz: tu de cand folosesti carutul in sine, ca eu am imprumutat landoul de la prietena, ca spun ei ca buggy-ul nu poate fi folosit decat de la 6 luni. eu parca in poze am vazut ca tu folosesti direct corpul principal? e ok p spatele lor? multumesc. as da si eu dreamy cotul inapoi ca imi ocupa spatiu in casa si tare ducem lipsa.
moni_iulia asta zicea si ta-su ieri in gluma...pai cum sa vina Mosu cand el nici ghete n-are...![]()
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluci_b spune:
hehe natul e o encilopedie, unii zic ca seamana cu mine vezi mangagirl
multumim de aprecieri unii zic ca seamana cu alex sotu vezi monique
aa am vazut ca cea mica e pe 20 august, eu sunt pe 21 
eu zic ca pana la urma va semana cu mine
acum vedem
cand care cum aveti timp sa ma bagati si pe mine la listuta
mamica implinita de
Remus Andrei 
poze cu noi
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl Iuliko am vazut frumusete de colaj...frumosi mai sunteti, ptiu, ptiu si bine mai semanati! parca ati fi rude. |
Mulumim

Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Mulumim www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
si decoratiuni suficiente pentru amandoi, ai? pai noi ziceam ce voinic e Burce...cu asa tata, oare ce ne mai miram?

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
iulia0807 spune:
Buna seara la toata lumea
Fete dragi va rog sa ma scuzati daca s-a vorbit despre menstruatie dupa nastere si eu nu am fost pe faza.Spuneti-mi si mie daca alaptez exclusiv se poate sa-mi vina acum la 2 luni si o saptamana de la nastere? nu e prea devreme? afecteaza cumva alaptarea? multumesc anticipat de raspuns.Va pupam si o seara placuta si linistita va dorim
Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

38+
Chiara Ada