Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*
Raspunsuri - Pagina 11
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia0807 Buna seara la toata lumea Fete dragi va rog sa ma scuzati daca s-a vorbit despre menstruatie dupa nastere si eu nu am fost pe faza.Spuneti-mi si mie daca alaptez exclusiv se poate sa-mi vina acum la 2 luni si o saptamana de la nastere? nu e prea devreme? afecteaza cumva alaptarea? multumesc anticipat de raspuns.Va pupam si o seara placuta si linistita va dorim Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu! |
bunå iulia!da e posibil sa vinå menstruatia chiar dacå alåptezi si acum la 2 luni ..depinde de måmicå..si de afectat am inteles ca laptele isi schimba putin gustul dar nu e neapårat..sunt måmici care nu au obs nici o schimbare la bebei la menstruatie
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui iulia0807 Buna seara la toata lumea Fete dragi va rog sa ma scuzati daca s-a vorbit despre menstruatie dupa nastere si eu nu am fost pe faza.Spuneti-mi si mie daca alaptez exclusiv se poate sa-mi vina acum la 2 luni si o saptamana de la nastere? nu e prea devreme? afecteaza cumva alaptarea? multumesc anticipat de raspuns.Va pupam si o seara placuta si linistita va dorim Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu! |
din ce am mai citit, daca alaptezi poate sa vina si dupa 1 an, este totalta menstruatia, la fel de bine poa sa vina si dupa 2 luni
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi
lutoniana spune:
Seara buna fetelor, am prins si eu loc la calculator, cu ce va laudati azi ? Lustru' la ghete ati dat ? ![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
lutoniana spune:
vaiiii Dana ce-ti fac eu tie...ca mi-ai facut o pofta cu vinisorul ca mi-am desfacut si eu o bere ![]()
Azi am luat carnita pt saptamana viitoare, ca noi asa cumparam in weekend sa avem fripturici in saptamana viitoare si cand am pus mana pe purcel....m-am gandit sa luam o sticla de vin dar am uitat. Mai bine totusi ca am uitat ca aici e tare scump si nu cunoastem inca nici un unchias care sa faca in boxa de la beci "vin de casa" 

Am vizionat cu ochii mintii o atmosfera minunata la voi 

Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Seara buna fetelor, am prins si eu loc la calculator, cu ce va laudati azi ? Lustru' la ghete ati dat ? Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
ohoo am dat si la cele de piele intoarså
dana mi-am adus aminte ca ai spus ca ai baut un pahar de vin rosu.. ei bine uite ca acum savurez si eu unul

Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Vai Luto ..scuze chiar nu am vazut postul..ca nu mai scriam si eu ca nesi ca beau ..ce beau
..
Iuliana, Cea mai Fercitå

Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Vai Luto ..scuze chiar nu am vazut postul..ca nu mai scriam si eu ca nesi ca beau ..ce beau ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE ![]() Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
eu ar trebui sa nu spun ca beau cu alcool, nu ? tinand cont ca alaptez

Lumi_Richard spune:
Fetelor,sunt foarte necajita
Pitica mea nu prea mai mananca....Se trezeste,urla de foame,ii dau biberonul,suge vreo 30ml cu pofta,apoi adoarme....ma apuc s-o misc,o trag de nas,chitai,cant,chiui....se trezeste buimaca,urla,mai trage un pic,iar adoarme...iar se mai trezeste,iar urla,si apoi refuza sa mai pape.
Ati mai patit careva asa? Aveti idee ce poate fi?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana vaiiii Dana ce-ti fac eu tie...ca mi-ai facut o pofta cu vinisorul ca mi-am desfacut si eu o bere Azi am luat carnita pt saptamana viitoare, ca noi asa cumparam in weekend sa avem fripturici in saptamana viitoare si cand am pus mana pe purcel....m-am gandit sa luam o sticla de vin dar am uitat. Mai bine totusi ca am uitat ca aici e tare scump si nu cunoastem inca nici un unchias care sa faca in boxa de la beci "vin de casa" ![]() ![]() ![]() Am vizionat cu ochii mintii o atmosfera minunata la voi ![]() ![]() Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
dar oferta de la tesco 3 la 10 lire ai incercat-o? sergiu a descoperit niste bunataturi pe care le bea incet cu paharelul la masa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
happy_uka spune:
Buna seara doamnelor!
Ce emotie cu mosul asta... ofof..este practic prima sarbatoare la care participa pitica mea
.. Ce frumos!
Am pus cizmulitele la usa, totul este pregatit.
Pentru mamici mosul mi-a lasat niste colaje noi, spera sa va placa.
Va pup pe toate, va dorim o noapte frumoasa plina de surprize!!
Uka, cea mai fericita mamica de 
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! 

Sarbatori fericite!!!