Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *19*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea
Fete dragi va rog sa ma scuzati daca s-a vorbit despre menstruatie dupa nastere si eu nu am fost pe faza.Spuneti-mi si mie daca alaptez exclusiv se poate sa-mi vina acum la 2 luni si o saptamana de la nastere? nu e prea devreme? afecteaza cumva alaptarea? multumesc anticipat de raspuns.Va pupam si o seara placuta si linistita va dorim

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

bunå iulia!da e posibil sa vinå menstruatia chiar dacå alåptezi si acum la 2 luni ..depinde de måmicå..si de afectat am inteles ca laptele isi schimba putin gustul dar nu e neapårat..sunt måmici care nu au obs nici o schimbare la bebei la menstruatie

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Buna seara la toata lumea
Fete dragi va rog sa ma scuzati daca s-a vorbit despre menstruatie dupa nastere si eu nu am fost pe faza.Spuneti-mi si mie daca alaptez exclusiv se poate sa-mi vina acum la 2 luni si o saptamana de la nastere? nu e prea devreme? afecteaza cumva alaptarea? multumesc anticipat de raspuns.Va pupam si o seara placuta si linistita va dorim

Mi-a trimis Dumnezeu IMPLINIREA! E el,Raducu!

din ce am mai citit, daca alaptezi poate sa vina si dupa 1 an, este totalta menstruatia, la fel de bine poa sa vina si dupa 2 luni

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Seara buna fetelor, am prins si eu loc la calculator, cu ce va laudati azi ? Lustru' la ghete ati dat ?

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

vaiiii Dana ce-ti fac eu tie...ca mi-ai facut o pofta cu vinisorul ca mi-am desfacut si eu o bere
Azi am luat carnita pt saptamana viitoare, ca noi asa cumparam in weekend sa avem fripturici in saptamana viitoare si cand am pus mana pe purcel....m-am gandit sa luam o sticla de vin dar am uitat. Mai bine totusi ca am uitat ca aici e tare scump si nu cunoastem inca nici un unchias care sa faca in boxa de la beci "vin de casa"
Am vizionat cu ochii mintii o atmosfera minunata la voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Seara buna fetelor, am prins si eu loc la calculator, cu ce va laudati azi ? Lustru' la ghete ati dat ?

ohoo am dat si la cele de piele intoarså doar doar baga mosu ceva in ele.. dar tu?? ia spune cu ce te-ai ocupat azi?

dana mi-am adus aminte ca ai spus ca ai baut un pahar de vin rosu.. ei bine uite ca acum savurez si eu unul..desi nu mai alåptez uite ca nu m-am gandit ca pot så mai beau si eu un pahar de vin fara probleme

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Vai Luto ..scuze chiar nu am vazut postul..ca nu mai scriam si eu ca nesi ca beau ..ce beau..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Vai Luto ..scuze chiar nu am vazut postul..ca nu mai scriam si eu ca nesi ca beau ..ce beau..

Bruce, minunea noastrå

eu ar trebui sa nu spun ca beau cu alcool, nu ? tinand cont ca alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetelor,sunt foarte necajita Pitica mea nu prea mai mananca....Se trezeste,urla de foame,ii dau biberonul,suge vreo 30ml cu pofta,apoi adoarme....ma apuc s-o misc,o trag de nas,chitai,cant,chiui....se trezeste buimaca,urla,mai trage un pic,iar adoarme...iar se mai trezeste,iar urla,si apoi refuza sa mai pape.
Ati mai patit careva asa? Aveti idee ce poate fi?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

vaiiii Dana ce-ti fac eu tie...ca mi-ai facut o pofta cu vinisorul ca mi-am desfacut si eu o bere
Azi am luat carnita pt saptamana viitoare, ca noi asa cumparam in weekend sa avem fripturici in saptamana viitoare si cand am pus mana pe purcel....m-am gandit sa luam o sticla de vin dar am uitat. Mai bine totusi ca am uitat ca aici e tare scump si nu cunoastem inca nici un unchias care sa faca in boxa de la beci "vin de casa"
Am vizionat cu ochii mintii o atmosfera minunata la voi

dar oferta de la tesco 3 la 10 lire ai incercat-o? sergiu a descoperit niste bunataturi pe care le bea incet cu paharelul la masa.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna seara doamnelor!
Ce emotie cu mosul asta... ofof..este practic prima sarbatoare la care participa pitica mea .. Ce frumos!
Am pus cizmulitele la usa, totul este pregatit.

Pentru mamici mosul mi-a lasat niste colaje noi, spera sa va placa.
Va pup pe toate, va dorim o noapte frumoasa plina de surprize!!

Uka, cea mai fericita mamica de
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput